Къде в Пловдив 7

• 71 522
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Velesa ,Бейби ланд са го отворили -обърна ли внимание  Wink Е поне аз като минах от там бяха махнати найлоните и беше зареден.

# 466
  • Пловдив
А къде в Пловдив има по-богато разнообазие от ковертюри, шалтета или покривки за легла? Търся някаква по-плътна покривка, малко по-тънка от олекотена завивка. Иска ми се да видя повече модели, защото не съм сигурна какво точно търся  Crazy

# 467
  • Майничка
А къде в Пловдив има по-богато разнообазие от ковертюри, шалтета или покривки за легла? Търся някаква по-плътна покривка, малко по-тънка от олекотена завивка. Иска ми се да видя повече модели, защото не съм сигурна какво точно търся  Crazy

В Гранда, на втори етаж, магазин Z.

# 468
  • Пловдив
В Мола на първия етаж има магазин на Тач, има много хубави модели, другото място, за което се сещам е на малката главна до книжарница Хеликон, магазин Елит мисля, че беше Peace

# 469
Velesa ,Бейби ланд са го отворили -обърна ли внимание  Wink Е поне аз като минах от там бяха махнати найлоните и беше зареден.

Аз понеже взимам кухнята от там, та дебнех кога ще го отворят. Магазинът работи от около 2 седмици и даже няколко пъти пазарувах вече.

# 470
  • Пловдив
И аз с въпросче.
Къде да си поръчам контактни лещи? Ама искам такива които дълго време се носят без да се свалят.

# 471
Момичета,някой знае ли с какво работно време е магазина на Капчица в подлеза на Тримонциум и дали вече има НОВИ зимни модели?
И още нещо да запитам- търся си тази ръкавичка(http://peeling-celulite-marks.silkvirgin.com/) ,за жалост от сайта ми пращат съобщение,че наличностите са изчерпани,но така е от началото на лятото,а аз вече изхвърлих старата си.Ще съм благодарна,ако някоя от вас има закупена такава(чисто нова,разбира се) и е склонна да я продаде Mr. Green.

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 13:09 от taniuha

# 472
Момичета, искам да ви помоля ако някой знае нещо, ако някой чуе нещо ТЪРСИ СЕ РАБОТА НА ЕДНА САМОТНА МАЙКА, която живее сама с 9-годишната си дъщеря ПОД НАЕМ.
Няма парички нито за наем, нито за хляб...

Момичето е от Северна България, преди 5 месеца идва в Пловдив, никой не познава и се бори, но много е затънала. Сама ми е трудно да я измъкна, колкото и да съм силна.
Търси всякаква работа- като миячка, като чистачка, като графичен дизайн, каквото се сетите, саво и саво да може да взима някакви парички,за да изкарва за храна, сметки и наем.

Моля, нека всеки, който може да помогне на тази душа, тя има нужда от нашата ПОМОЩ!!!!!!!!!!!!!!!

# 473
Момичета, дайте ми, моля, имена на читави фирми, които изработват и монтират сенници. Благодаря.

# 474
Шалтета да не те отчайвам, но никъде няма хубави
В Тач в Мола има само два модела, които не са хубави - иначе в момента имат намалени спални комплекти бижу, много хубави, още не мога да им се нарадвам. Но шалтета йок.
Същата работа и до този на Халите, както и в централния им магазин на бялата къща- на Халите нямат никакви намаления и цените са по-скъпи, на Бялата къща е почти само новата колекция.
В Гранда са ми отчайващо грозни...
Не знам за Бюти Хоум - там ми направиха по поръчка едни бели за завиване, които са страшно удобни и меки, може да правят и шалтета по поръчка, не знам.
В Баумакс гледах едни по 45 лв, не бяха идеално лоши, зависи в какъв цвят ги търсиш.

# 475
  • София
Момичета, къде мога да отида да видя плетиво - търся си ръкави, плетени, но не машинно, а ръчна изработка? Предполагам, че където се продават прежди, жените си плетат и си продават нещата. Влизала съм в магазина на Васил Априлов, но нямам спомен да съм виждала готови модели. Искам и на дребния пуловерче без ръкави да видя.

# 476
Момичета, искам да ви помоля ако някой знае нещо, ако някой чуе нещо ТЪРСИ СЕ РАБОТА НА ЕДНА САМОТНА МАЙКА, която живее сама с 9-годишната си дъщеря ПОД НАЕМ.
Няма парички нито за наем, нито за хляб...

Момичето е от Северна България, преди 5 месеца идва в Пловдив, никой не познава и се бори, но много е затънала. Сама ми е трудно да я измъкна, колкото и да съм силна.
Търси всякаква работа- като миячка, като чистачка, като графичен дизайн, каквото се сетите, саво и саво да може да взима някакви парички,за да изкарва за храна, сметки и наем.

Моля, нека всеки, който може да помогне на тази душа, тя има нужда от нашата ПОМОЩ!!!!!!!!!!!!!!!

Да ти кажа по големите магазини в града почти постоянно търсят персонал, нека провери и там, а ти можеш да видиш в http://www.jobs.bg/front_job_search.php?first=1&str_regions= … amp;location[]=2&position_level=0&keyword=  и да и пуснеш на доста места автобиография, все от някъде ще изкочи нещо! Успех!

# 477
Момичета, къде мога да отида да видя плетиво - търся си ръкави, плетени, но не машинно, а ръчна изработка? Предполагам, че където се продават прежди, жените си плетат и си продават нещата. Влизала съм в магазина на Васил Априлов, но нямам спомен да съм виждала готови модели. Искам и на дребния пуловерче без ръкави да видя.
Срещу ресторант Даяна на Радиото и телевизията, има един магазин за плетива. Виждала съм страхотни работи на витрината им. Можеш да провериш там.

# 478
  • Пловдив
Благодаря ви за отговорите за шалтета.
Днес успях по повод на други задачки да влезна в Баумакс и видях какво има там, но за съжаление изобщо нямаше нещо, което да ме грабне.
Ще погледна тези дни какво има и в другите препоръчани места, но май ми намирисва да си направя нещо сама, стига подходящи материи да открия и свободно време естествено Simple Smile
Ако случайно ви попадне и нещо от онлайн магазините моля да го споделите тук Heart Eyes

# 479
  • Пловдив
Благодаря ви за отговорите за шалтета.
Днес успях по повод на други задачки да влезна в Баумакс и видях какво има там, но за съжаление изобщо нямаше нещо, което да ме грабне.
Ще погледна тези дни какво има и в другите препоръчани места, но май ми намирисва да си направя нещо сама, стига подходящи материи да открия и свободно време естествено Simple Smile
Ако случайно ви попадне и нещо от онлайн магазините моля да го споделите тук Heart Eyes

Материи за шалте мога да ти кажа къде има. Мисля че там могат и да ти ушият. Има едно магазинче за платове до събота пазара. В уличката покрай училището отдолу под кооперациите. Ето тук някъде е

Общи условия

Активация на акаунт