Къде в Пловдив 7

• 71 827
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • Майничка
Има ли в града магазин за немски стоки TCM и къде?

На "Христо Ботев", около "Бодила" има едно магазинче с такива стоки, някои неща останали има и на "11 август", на "Васил Левски", с/у "Мартинели" също има известен асортимент, но, като цяло, вече не ги внасят.

# 106
Благодаря ти.

# 107
Къде в Пловдив има най-голям избор на памперс-гащи (за еднократна употреба)?
Памперс гащи за възрастни или за деца?

# 108
...
Момичета, спешно ми трябват контакти за поправка на кожени якета, по-точно за смяна на цип ! Мъжът ми побесня като за пореден път се опита да се закопчае и ципа окончателно замина.

Давала съм за смяна на ципове кожените ни якета в едно ателие за ремонт на кожени изделия, което се намира в пресечка на "Капитан Райчо" - като тръгнеш от Тримона, подминаваш градинката след МТел и веднага след нея свиваш вляво, има 3 успоредни блокчета, ателието е под средното.

Благодаря, дано успея да го намеря.

# 109
  • София
Къде в Пловдив има най-голям избор на памперс-гащи (за еднократна употреба)?
Памперс гащи за възрастни или за деца?
Аз купувам от DM, най-евтини са спрямо всички останали марки памперси. 20 бр. са 11лв и някоя стотинка., дано не греша цената.

# 110
...гащи за деца  Peace

# 111
  • Пловдив
В търговиите на Кючук Париж памперс-гащите почват от 24 ст. бройката, зависи от марката.
А пък ако някой види в някое от бившите магазинчета със стоки на ТСМ нагряващи ролки за коса, моля да каже  Grinning

# 112
Момичета, виждали ли сте наскоро масичка и столче за самостоятелно хранене на детето .... проверих в Юск-а където бях виждала преди време, но нямаше.

# 113
във Вис Виталис имаше дървени по едно време

# 114
Момичета, зимни шалтета къде перете? Като юрган дето са Grinning В тепавиците ли?
Аз  -в пералнята  Laughing Чисто ново си излиза  Laughing
То не   е така надуто,като юргана и се събира перфектно  Wink

# 115
А пък ако някой види в някое от бившите магазинчета със стоки на ТСМ нагряващи ролки за коса, моля да каже  Grinning

jul, И аз това търся.  Grinning . Ако открия ще ти пиша.

# 116
Момичета, виждали ли сте наскоро масичка и столче за самостоятелно хранене на детето .... проверих в Юск-а където бях виждала преди време, но нямаше.

Здрасти, виждах скоро в Евроленд /срещу Баумакс/ в дъното имаше точно такива масички със столчета-много симпатични. Аз ги загледах, че бяха и на сносни цени.

# 117
Днес видях ,че ще отварят в Кичука/до Писанец/``Бейби Ленд``.Зареждаха го........ столчетата за кола, памперси,храни,каши,играчки......такива неща видя моето зорко око   Laughing

# 118
Здравейте момичета, трябва ми електрическа възглавница, но нито в Метро, нито в Юск намерих. Идеи от къде да си купя??

Много благодаря!:)

Взех си от Технополис, даже и избор е имало. Избрахме една която е за гърба и врата, много е готина. Благодаря още ввднъж за инфото:)

# 119
Момичета, зимни шалтета къде перете? Като юрган дето са Grinning В тепавиците ли?
Аз  -в пералнята  Laughing Чисто ново си излиза  Laughing
То не   е така надуто,като юргана и се събира перфектно  Wink
Не влиза там Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт