Къде в Пловдив 7

• 71 766
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, дали някой знае магазин в Пловдив, от който мога да купя зимен комплект ( яке и гащеризон , но от качествена материя като за ски екипировка) за 2 годишно момченце ?  Благодаря предварително   Heart Eyes

# 271
Момичета, пак се нуждая от вашата помощ ... виждали ли сте някъде нощни лампи от серията Дисни ... видях такива в Домко ама те над 40лв. а са едни мънички  newsm78

# 272
  • Пловдив
Здравейте, дали някой знае магазин в Пловдив, от който мога да купя зимен комплект ( яке и гащеризон , но от качествена материя като за ски екипировка) за 2 годишно момченце ?  Благодаря предварително   Heart Eyes

такива малки размери комплекти гледах миналата зима в Метро

# 273
  • Пловдив
Качествени и специализирани за ски комплекти съм виждала в Аркадията срещу Метро на твория етаж. Като се качиш по стълбите входа е в ляво, но не оутлета на Спорт депо , а другия специализиран магазин. В дъното са детските модели  Peace скъпи , но качествени.

# 274
Мацки, къде се продава бебешкия прах за пране САНО Максима (и течния)? Щото до сега никъде не съм го засичала ... и цена, ако купувате такъв..

# 275
Мацки, къде се продава бебешкия прах за пране САНО Максима (и течния)? Щото до сега никъде не съм го засичала ... и цена, ако купувате такъв..

Преди съм виждала във Вис Виталис,но засега не съм сигурна,не съм обръщала внимание  newsm78

А аз да попитам къде има магазини за перуки ,освен този на сточна гара,този на малката главна и този в капана под църквата Света Богородица  Thinking Става въпрос за тези от изкуствената материя.И какви са долу горе цените на средните дължини/черта до под врата  newsm78

# 276
Тези от магазините, които си изброила - два са един и същи собственик, чертата е около 50 лв, дългите 80-100 лв
Китайски перуки - които се водят карнавални, има най-различни, плитки, руси къдрави, най-най-различни варират от 5 до 30 лв на едро - има ги по складовете на Брезовска

# 277
Във Вис Виталис със сигурност има Сано Максима. Преди съм виждала и в едно магазинче за бебешки и детски стоки в Кичука, до Събота пазара, но скоро не съм го посещавала и не знам, дали зареждат още.
Сега бях в новия Бейби Ленд и много ми хареса. Аз преди ходех в този до Гранда, но там някак си е много тясно и стоката е набутана. Този новия в е много просторен и стоката е изложена добре. Днес нямах много време за разглеждане, но тези дни със сигурност ще намина пак.

# 278
Тези от магазините, които си изброила - два са един и същи собственик, чертата е около 50 лв, дългите 80-100 лв
Китайски перуки - които се водят карнавални, има най-различни, плитки, руси къдрави, най-най-различни варират от 5 до 30 лв на едро - има ги по складовете на Брезовска

bouquet А тези китайските изглеждат ли долу-горе естествено или са прекалено лъскави  newsm78 И продават ли се на дребно? И къде точно на брезовска  Praynig

# 279
  • Пловдив
На събота пазара в две магазинчета продават Сано. Едното е 501 стоки в кооперацията с фотото /зелена/, а другия е до хранителния магазин Саво - едно магазинче на 2 етажа - не му знам името.
Цената е около 13лв за пакет. Течния не съм купувала.

# 280
А къде има магазин на Кики-Рики ... знаех за два такива, ама са изчезнали  Rolling Eyes

# 281
  • Пловдив
А къде има магазин на Кики-Рики ... знаех за два такива, ама са изчезнали  Rolling Eyes
В кичука на ул. Пере Тошев по диагонал на парка Бели брези под една нова кооперация в червено  Peace

# 282
в 2 магазинчета по Хр.Данов-веднага след Кукления театър вдясно( идваш от Джумаята) и после като подминеш EVN вляво,преди да излезеш на кръстовището с Руски-магазинче за препарати ( преди книжарницата)

# 283
Здравейте момичета  Simple Smile
Искам да попитам дали знаете, къде има колички jane в Пловдив? Благодаря предварително   bouquet

# 284
Здравейте момичета  Simple Smile
Искам да попитам дали знаете, къде има колички jane в Пловдив? Благодаря предварително   bouquet
Моята я взимах от Пинокио, но са го затворили. В Премаман само има.

Общи условия

Активация на акаунт