Къде в Пловдив 7

• 71 757
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Момичета, може ли да ме ориентирате къде по-точно на Отец Паисий се намират магазините за пердета? Аз само един намерих. Намира се малко след ъгловия магазин с порцелан, но от другата страна на улицата. Италиански пердета никъде не намерих.

Магазините са почти един до друг в редичката до Ситела Голд, малко след хотела, малки са. Поне там бяха преди 2 месеца като пращах свекърва ми.
Ако срещаш голяма проблем с пердетата, мога да ти пратя телефона на едно момиче Таня - аз я ползвах преди години, тя се занимава точно с това пердета, възглавнички шие и знае всичко навсякъде. Мислех си и сега да й обадя, но си намерих и не се наложи да я търся.
В Бюти Хоум беше ли - на мен там ми намериха, а двата вида ги нямаше изложени. Имаше само едните две. Те имат страшно много модели, но не са изложени всичките.
Аз сега искам бели ленени или плътен памук и да завършват с като дантела на една кука, но не ми е останало време да се разтърся. Сигурно имат и от тях.

# 301
Копирам едно мнение на Дедо за бебешкия прах на Ариел тук,ако някой се интересува.Надявам се,той няма да има нещо против.

Ще разкажа с няколко уточнения и с риск да досадя. Ще навлеза в подробности , които мисля, са излишни за вас.
Но щом питаш, верно е следното:
Дразнещите сътавки в тези продукти са тенсидите/ПАВ/, консервантите, ароматизаторите и оцветителите.
В този Ариел половината от тези химични съставки са заменени с натурални. По-долу е описът им:
Sodium Palm Kernelate /растителни тенсиди/
Sodium Citrate /растителна киселина/
Bentonite/минерали/
Alcohol Denat.
Sodium Chloride /минерали/
Hydrogenated Castor Oil /растителни/
Sodium Sulfate /минерали/

Уточненията са следните. Не знам доколко сте запознати, но в препаратите понятията които използвате "био", "екологични" и "бебешки/ сензитивни/" са три различни категории. Които в Европа са ясно определени, а тук малко се спекулира с тези етикети.
Био-препарати няма. Био са коментираните сапунени ядки, но това не е препарат.
Еко-препарати са други. Те са с преобладаващо натурални съставки, с различен тип производство, опаковки и т.н.Екологичността им се изразява в опазването на средата и безопастност за човека.Такива има, дори за пране - Терра на Хенкел.
Бебешките/сензитивните са трети. Те са за алергични кожи или други алергии, както и за бебешко пране, но не влизат в категориите био и еко. Обратното е възможно, но не и задължително.
Малко съм неясен, но се надявам професионално да се включи quess who с отношение по съставките.

# 302
  • Пловдив
Здравейте!
Интересува ме къде в Тракия се намира блок 181.Видях в сайта на Тепавича "Рай" ,че имат офис там.
Благодаря предварително!  bouquet
Приятна вечер!

Hug
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=be4cb574cf8f338936fd5ab25a88f6bd&tip=1

Благодаря отново , но не се ориентирам съвсем -някъде около Хлебозавода ли е това newsm78

# 303
Здравейте!
Интересува ме къде в Тракия се намира блок 181.Видях в сайта на Тепавича "Рай" ,че имат офис там.
Благодаря предварително!  bouquet
Приятна вечер!

Hug
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=be4cb574cf8f338936fd5ab25a88f6bd&tip=1

Благодаря отново , но не се ориентирам съвсем -някъде около Хлебозавода ли е това newsm78
Да  Peace

# 304
Здравейте! Къде в Пловдив мога да си направя медицински педикюр?

# 305
Момичета, може ли да ме ориентирате къде по-точно на Отец Паисий се намират магазините за пердета? Аз само един намерих. Намира се малко след ъгловия магазин с порцелан, но от другата страна на улицата. Италиански пердета никъде не намерих.

Магазините са почти един до друг в редичката до Ситела Голд, малко след хотела, малки са. Поне там бяха преди 2 месеца като пращах свекърва ми.
Ако срещаш голяма проблем с пердетата, мога да ти пратя телефона на едно момиче Таня - аз я ползвах преди години, тя се занимава точно с това пердета, възглавнички шие и знае всичко навсякъде. Мислех си и сега да й обадя, но си намерих и не се наложи да я търся.
В Бюти Хоум беше ли - на мен там ми намериха, а двата вида ги нямаше изложени. Имаше само едните две. Те имат страшно много модели, но не са изложени всичките.
Аз сега искам бели ленени или плътен памук и да завършват с като дантела на една кука, но не ми е останало време да се разтърся. Сигурно имат и от тях.
Бяхме и там, но гледахме само изложените. Почти всички бяха бляскави, а ние търсим по като плат Simple Smile Не ни казаха, че има и други. Питахме за каталог, но момичето каза, че нямат. Ти къде си видяла и други модели?
Трябва да снимам нашите в другия апартамент и да ви покажа какви горе-долу търсим. Simple Smile

# 306
  • Майничка
Здравейте! Къде в Пловдив мога да си направя медицински педикюр?

Медицински педикюр прави една дама Петя, салончето й се намира на "Янтра" - уличка, която е перпендикулярна на "Мария Луиза", започва от безистенчето между офиса на "Глобул" (или нещо подобно в зелено) и магазина за обувки след кафетата, по посока от "Св.Петка" към "Източен". На края на уличката има блокче и табела с тел. номер, който в момента не мога да намеря. Но става с предварително записване и не работи в неделя.

# 307
Здравейте!

Бихте ли ми обяснили по-точно къде се намират магазините Комо и Джъмбо в София, ще пътувам от Пловдив за София.

Благодаря!

# 308
  • На брега на реката
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=437282.0

Тук съм виждала да отговарят на такива въпроси  Wink

# 309
Благодаря много!  bouquet

# 310
  • Пловдив
Момичета знаете ли къде е магазина на  Гош?

# 311
  • Пловдив
запис  Peace

# 312
Търся си детска кутийка за бижута, някой мяркал ли е нещо интересно, че ластиците и фибите на малката са из целия апартамент ooooh!

# 313
  • Пловдив

Момичета, моля помагайте! Искам да купя малка торта - класически "Гараш", с ореховите блатове и шоколадов кувертюр.
На вид навсякъде са еднакви, но вкуса...  newsm78 Ще имам специални гости и не ми се рискува излишно.

Търся си детска кутийка за бижута, някой мяркал ли е нещо интересно, че ластиците и фибите на малката са из целия апартамент ooooh!

В Евроленд (на Главната) има много симпатични кутийки за опаковане на подаръци, но са направени от достатъчно твърд материал, подплатени са отвътре и са в най-различни размери и шарки.

# 314

Момичета, моля помагайте! Искам да купя малка торта - класически "Гараш", с ореховите блатове и шоколадов кувертюр.
На вид навсякъде са еднакви, но вкуса...  newsm78 Ще имам специални гости и не ми се рискува излишно.

Скалата? Но съм виждала само големи там.

Общи условия

Активация на акаунт