Къде в Пловдив 7

• 71 715
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Съвсем скоро в темата беше коментирано  къде в Пловдив пробиват уши на деца /качествено/.И една майка беше споделила,че е много доволна от салон "Харем" в Дома за модата и красотата. Някой би ли ми казал,дали обичките за деца са по-малки от стандартните?Защото се притеснявам,че ако са стандартни,много стърчат отзад и ще и боде докато спи  Rolling Eyes
Някой има ли инфо как стои този въпрос?Дъщеря ми е на 2 годинки.

# 331
Съвсем скоро в темата беше коментирано  къде в Пловдив пробиват уши на деца /качествено/.И една майка беше споделила,че е много доволна от салон "Харем" в Дома за модата и красотата. Някой би ли ми казал,дали обичките за деца са по-малки от стандартните?Защото се притеснявам,че ако са стандартни,много стърчат отзад и ще и боде докато спи  Rolling Eyes

На дъщеря ми пробихме ушичките, когато беше на 9 месеца. Избрахме си от предлаганите там обици и нямаше никакъв проблем. Да уточня, че кварталната фризьорка и ги проби.

# 332
Много благодаря на всички  bouquet
dunaika, всички кутийки са страхотни като ги гледам

# 333
А някой да е виждал джинсови каскетчета за 3 годинки. Във Фокса имаше, но само кафяви. И цени ако сте забелязали.

# 334
  • Пловдив
Съвсем скоро в темата беше коментирано  къде в Пловдив пробиват уши на деца /качествено/.И една майка беше споделила,че е много доволна от салон "Харем" в Дома за модата и красотата. Някой би ли ми казал,дали обичките за деца са по-малки от стандартните?Защото се притеснявам,че ако са стандартни,много стърчат отзад и ще и боде докато спи  Rolling Eyes

Имат различни обички, даже понеже бяха поизчерпани и дъщеря ми държеше тя да си ги избере - избрахме доста малки. Но това е отпред, а отзад не ги гледах - струва ми се, че са стандартни. Най-добре иди намясто и ги огледай.

# 335
Здравейте , някой знае ли от къде да купя надпис за рожден ден, но на български

# 336
Здравейте!И аз да попитам в кои магазини има по-голям избор на дамски палта,интересуват ме средна дължина,че ще съм с детето и искам да отида директно в магазини,където има?  bouquet

# 337
Ако те устройва мога да ти взема другия понеделник и да минеш отнякъде да си го вземеш.
Трябва да те предупредя обаче, че не е върхът на сладоледа - просто различни цветни букви, струва 3-4 лв, нямам спомен точно.
Преди имаше едни китайски хубави с надпис на български, но нещо не съм ги виждала година горе долу и те бяха на тази цена, ако има мога да взема.
В понеделник ако видят, да ти взимат ли? Не са повече от 4 лв.

# 338
  • Пловдив

Виж в 101 балона. На другите места къдетосъм гледала са все на английски.

# 339

Ако имаш предвид такъв надпис, който се закача на стена или нещо такова, аз миналата година взех от Вис Виталис. То не беше само надпис, а комплект букви и балони, които се нанизват на една връзка. Не помня колко струваше, но мисля че не беше повече от 3-4 лв. Тогава ги взех от долния етаж на стария Вис Виталис. Не знам какво производство беше тоя комплект, но такива здрави балони не бях срещала никога. Два месеца след рождения ден на Алекс из нас още се подмятаха здрави балони, че и надути при това.

# 340
  • до Пловдив
в търговията в търговски център тракия има
там на второто п- образно има един склад специално всичко за рожденния ден
там видях че имам надписи на български език
иначе в сладкарниците Чочко има много хубави надписи но са на английски там забелязах че има всичко за рожденния ден
днес имаме рожден ден и търсих и затова знам къде горе долу какво има ако те интересува нещо друго можеш да ми пишеш на ЛС

# 341

Ние купихме август месец точно такъв надпис на български от 101 балона ... много приличен, разгъва се, закачва се(има си дупчици, мисля) и след това пак го сгъваш и го ползваш и догодина.

# 342
  • Майничка
Здравейте!И аз да попитам в кои магазини има по-голям избор на дамски палта,интересуват ме средна дължина,че ще съм с детето и искам да отида директно в магазини,където има?  bouquet

В "Елизабет" има и отсреща в Халите - като влезеш от страничния вход, все направо по коридора, отдясно се пада магазинът, някъде по- в дъното.

# 343
dani_bimbalova, да ти е живо и здраво мъжлето newsm59 newsm38

# 344
dani_bimbalova,честит рожденник!
Много здраве и безгрижно детство!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт