Къде в Пловдив 7

• 71 625
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Точно срещу офиса на Евроком на ул Богомил  има магазин само за глинени съдове .

Аз нещо не мога да се сетя къде точно е офиса на Богомил ?! newsm78

# 586
Точно срещу офиса на Евроком на ул Богомил  има магазин само за глинени съдове .

Аз нещо не мога да се сетя къде точно е офиса на Богомил ?! newsm78

ул. "Иларион Макариополски" №40а (зад Каменица): ул. Цар Асен № 30 ( кръстовището на Богомил и Цар Асен до Сточна гара)
http://bgmaps.com/map.aspx?sid=56cba058d6c6fd7614777470b342a10f&tip=1

# 587
Момичета, по-рано в темата попитах дали сте виждали нощни лампи с мотиви на Дисни. Моля, ако някой се е подсетил, да даде идеи къде мога да намеря ... освен в Домко-то.

Каспър, тъй като ти по-редовно си посещавала Джъмбо , там продават ли таквиз неща ?

# 588
За Дисни лампите - в Метро съм виждала - както по Коледа, така и после, вече не на промоция- при осветителните тела  Peace

# 589
И аз в Метро съм виждала, ако пък няма в старото, в новото е по-вероятно да има.

# 590
здравейте,а виждали ли сте такова яке,кожено е: Rolling Eyes

# 591
Момичета, по-рано в темата попитах дали сте виждали нощни лампи с мотиви на Дисни. Моля, ако някой се е подсетил, да даде идеи къде мога да намеря ... освен в Домко-то.

Каспър, тъй като ти по-редовно си посещавала Джъмбо , там продават ли таквиз неща ?

Да, продават, но сега точно не мога да се сетя за нощни лампи. Трябва да има.

# 592
Благодаря на всички момичета за идеите.
Ще пробвам в Метро, ако там няма ще изчакам и отварянето на Джъмбо ... дано там цените са по-добри от тези на Домко.

# 593
Разглеждам немския сайт MyToys и видях страхотни лапми на Дисни, с какви ли не герои, много са хубави, за съжаление, са по-скъпи от тук, не знам дали те устройва...

# 594
Stef, в Домкото малка нощна лампа - детска с Мечо Пух е на промоция 44лв. и нещо.
Това ми се вижда скъпо, като имам предвид и че този магазин си е скъп.
Ако в Метро са по-евтини става, ако не - ще се прежаля за тази от 44лв.

# 595
Момичета трябва ми дистрибутор на добавките вижън.Има ли сред вас или ако може да ме свържете.
Благодаря предварително

# 596
  • Лондон/Пловдив
Момичета трябва ми дистрибутор на добавките вижън.Има ли сред вас или ако може да ме свържете.
Благодаря предварително
Майка ми е дистрибутор на Вижън .Ако искаш телефон ми пиши на ЛС

# 597
Здравейте! Simple Smile
Отдавна си търся куфар за грим по магазините и все не намирам.Споделете ако сте срещали някъде Flowers Four Leaf Clover  bouquet
Нещо такова имам педвид

# 598
  • София
Момичета, кажете къде опаковат подаръци? Трябва ми спешно, знам две места, но и двете са на Джумаята, а там е толкова трудно с паркирането. В Гранда дали има такова нещо? Срещу мен има магазин Магията на подаръците, отказаха ми тази услуга, не опаковали подаръци.

# 599
  • Пловдив
Момичета, кажете къде опаковат подаръци? Трябва ми спешно, знам две места, но и двете са на Джумаята, а там е толкова трудно с паркирането. В Гранда дали има такова нещо? Срещу мен има магазин Магията на подаръците, отказаха ми тази услуга, не опаковали подаръци.
В Мола на първия етаж Peace

Общи условия

Активация на акаунт