какво се прави със сватбената рокля след 1 година???

• 15 789
  • 63
  •   1
Отговори
# 30
Роклята ми е в гардероба на мама. Там където ни беше и сватбата.

Разбирам, какво искаш да кажеш, но просто не можах да се сдържа   hahaha  Joy  Joy   Joy

# 31
  • София
Хахаха, и аз като го прочетох, останах с впечатление, че сватбата се е състояла в гардероба на родителката й Laughing При втори прочит обаче разбрах идеята. Да не се разсърди мими135, просто забавно стана  Hug

# 32
  • Талант на 2012,2013 г.
Леле какво съм написала!!! Ма то много смешно излязло... В гардероба а...??? Joy Joy Joy

# 33
mimi135    Hug

# 34
  • Варна

Разбирам, какво искаш да кажеш, но просто не можах да се сдържа   hahaha  Joy  Joy   Joy

Аз пък на първи прочит не видях нищо странно, но след твоя пост препрочетох и така се разхилих, че котката се стресна hahaha Представих си го образно Joy

Моята рокля си седи в една кутия у нашите. Не си падам по суеверията.

# 35
  • Mediterraneo
Боже, какви глупости. Ще се наруши късметът, да я пазя 30 години... Я се опомнете, бе хора! Ако късмет и щастие зависят от едната рокля, всеки щеше да е фрашкан със сватбени рокли в гардероба.

Не съм от хората, които робуват на суеверия и предразсъдъци. Взех си рокля под наем, която върнах след два дни. Семейството ми скоро ще навърши 10 години. И без да прашасва някакъм парцал в гардероба( на мама или свеки, щото както личи, повечето там си "пазят" роклите  Crazy).

# 36
  • In my tropical dream
Направи си   trash the dress фотосесия   

# 37
Д а ей такава снимка с запалената рокля си направи  Joy

# 38
За пръв път чувам, че роклята не трябвало да се пипа една година след сватбата.
Моята не съм я почистила даже, прибрах я в гардероба и там си стои вече месец (от мързел, не от суеверие не съм я пипала).
Не съм се замисляла какво да правя с нея (не става да се преправи и да се носи), но бих я подарила, ако някой я поиска.
Макар че не знам коя от познатите ми ще се навие да носи обличана сватбена рокля.

# 39
Някъде четох, че брачната клетва от страна на съпруга била валидна, докато съпругата можела да си влиза в булчинската рокля.
Доста гадно изказване, което може да се преправи и за панталона на младоженеца, ама нейсе.

Така че - подарявайте, хвърляйте, преправяйте - да няма доказателства.   Mr. Green   Twisted Evil

# 40
Лично моята отиде за игра на щерките  newsm62

# 41
  • Талант на 2012,2013 г.
Някъде четох, че брачната клетва от страна на съпруга била валидна, докато съпругата можела да си влиза в булчинската рокля.
Доста гадно изказване, което може да се преправи и за панталона на младоженеца, ама нейсе.

Така че - подарявайте, хвърляйте, преправяйте - да няма доказателства.   Mr. Green   Twisted Evil

Това какво ще рече???  Щото аз вече не мога да влизам в моята рокля. Много отдавна не мога... newsm78 Joy

# 42
  • Талант на 2012,2013 г.

Аз пък на първи прочит не видях нищо странно, но след твоя пост препрочетох и така се разхилих, че котката се стресна hahaha Представих си го образно Joy

Моята рокля си седи в една кутия у нашите. Не си падам по суеверията.

Много си готина!!! Успокои ли се котката...? newsm68

# 43
  • Варна
Отдавна Grinning

# 44
Моята не е рокля ,а костюмче и отдавна съм го дала за друга булка- бракувана съм от 20 год.- успешно!
В зависимост от модела има много варианти- според разбиранията ни и практичността ни.
Скептична съм по отношение на суеверия, бабини деветини и др.
Според мен брака зависи от отношенията ни най вече и от подписа ни - чисто документално, а не от някакви луксозни парцалки, които скоро и молците ще ги подминават!
На запад се женят с роклите на майките си по традиция, ама аз съм си българче и не ги ща тези порядки.
Така    че успех в брака и ако можеш/искаш помогни на някой на принципа "Няма ненаказано добро!"!

Общи условия

Активация на акаунт