какво се прави със сватбената рокля след 1 година???

• 15 782
  • 63
  •   1
Отговори
# 45
Роклята ми е в гардероба на мама. Там където ни беше и сватбата.

Разбирам, какво искаш да кажеш, но просто не можах да се сдържа   hahaha  Joy  Joy   Joy
  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 46
Омъжих се с роклята на приятелка. Не знам още колко народ се изпожени с нея... Семейството е щастливо повече от 10 години. Ние също.
Робството на суеверия е тежко робство! Каквото си повярваш това и ще ти бъде.

# 47
да наистина е така

# 48
# 49
ако все пак някога се навия да се омъжа (което може и да е заради изкушението от роклята), мисля след това да си направя една готина авантюристична фото сесия с нея, след което мисля, че само за боклука би ставала.

# 50
Не робувам на суеверия и предрасъдъци.Роклята няма да ти послужи повече - подари,дари,изхвърли, както решиш./Моята след години пазене я изхвърлих/

# 51
От роклята на Вълчицата излязоха едни много кипрички перденца на кухнята. За долната 1/3 - 1/4 на прозореца. Бяхме на втория етаж, но блокът ни е в ниско, до входа се слиза по стърби, и влизащите в блока ни казваха - да ви е сладко! А ние трябваше да отговаряме с пълни уста. Всички в блока се познаваме.

# 52
От роклята на Вълчицата излязоха едни много кипрички перденца на кухнята. За долната 1/3 - 1/4 на прозореца. Бяхме на втория етаж, но блокът ни е в ниско, до входа се слиза по стърби, и влизащите в блока ни казваха - да ви е сладко! А ние трябваше да отговаряме с пълни уста. Всички в блока се познаваме.

Ох, като те чета и се сещам за един филм "Господин за един ден", дето Пурко наряза чеиза на жена си на парцали с оная машинка ...  Laughing

# 53
Тоя момент ми се губи, но това ме подсети за друг бъргарски филм, един младеж се завърна от Втората световна война с една машинка за месо. Седнаха с баща си и майка си, монтираха я на трикрака софра, и като няма с какво да я изпробат, я напълниха с мокри вестници и тя ги мелеше - като кайма излизаха. Сиромашия до шия и ... до колени.
Същият тоя младеж си дърворезбова приклада на пушката - лъвче и още нещо си. Всъщност дърворезбоването му беше дарба, иначе беше много завеян. Ожениха го за селската магьосница, врачка и знахарка.
От години се мъча да изровя някакво заглавие, ама не би.

# 54
Не съм го гледала, за съжаление.
Това ще помогне ли:
http://www.titra.net/html/films/infoyears.htm

# 55
Една такава рокля, използвана и оставена в гардероба ме направи много щастлива булка.
Почти непозната ми я изпарти от Белгия за да съм с бяла рокля ,защото категорично отказвах да ходя по магазини и шивачки. Много съм и благодарна на тези девойка. Ако чете тук - Ванина  Heart Eyes  bouquet .Почистих я и я върнах. Понякога си мисля , че щях да и се радвам ако беше моя и си я поглеждах от време на време в гардероба.
Направи това, което на теб самата ти се иска.Няма поверия и суеверия.

# 56
Много ти брагодаря. Разбира се, че ще помогне. Гледал съм го като ученик, значи интервалът се стеснява от 1945 - 1972г. Видях друг филм, който не съм гледал. През 1962г с братовчед ми Матей за пръв път ни разрешиха да управляваме магаре с каручка. Аз съм бил много малък, а той се келешеше, плющеше с камшик, прав, с червена копринена руска рубашка, препасана с черен ширит и викаше на магарето Калине, от "Калин Орелът".

# 57
  • София
След една година се развеждаш и се жениш отново, за да влиза в употреба. Laughing

# 58
Е за това поверие не бях чувала, сигурно и затова моята рокля я оставих в магазина от който я купих. Laughing

# 59
Поръсва се съл сол,оцет,малко кисели краставички и се затваря в буркан hahaha

Общи условия

Активация на акаунт