Нищо не ни помага за подсичането :(

• 23 592
  • 166
  •   1
Отговори
# 45
Препоръчвам горещо Витасин Peace Абсолютно натурален и много помага. На моите за 2-3 дни им се появи нова кожа на дупетата, а от едни памперси им се появиха направо дупки без кожа, до кръв Cry Крема е евтин 4-5 лв. и тогава спаси децата от мъките, оттогава винаги си имам вкъщи Peace

# 46
Консултирай се със специалист според мен.Знам че помага много смрадликата при такива ситуации.

# 47
Преди време открих тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=418033.0 За дъщеря си ползвах такъв крем, нямам оплаквания, не се е подсичала  Peace Дано ти помогнем  Peace

# 48
Синът ми се подсичаше до кръв, единствено промивки с смрадлика му помогнаха , правех си водата с смрадликата в едно легенче и го слагах да поседи там около 15 мин. 2 - 3 такива промивки и се изчистваше.

# 49
На нас ни помагаше много бебетан,а сега има и един-судокрем пробвай,дано да помогне Hug

# 50
  • София
И ние сме по същия начин. Дори два дни го държах без памперс, след като не последва подобрение реших че е време за посещение при лекар. Оказаха се гъбички и изписаха Певизон и един правен крем, но в момента в който спях да мажа започнах да се появяват пак. Последва нова консултация с лекар и ни пробавиха и кортикостероид. Пак последва подобрение, но имам чувството че заповат да избиват отново. Купих сапун Тео-бебе и с него му мия вече дупето (преди ползвах гел на Hipp) и ми се струва, че има ефект. Оставям го и колкото мога по-често голичък, но борбата със зачервяването и гъбичките продължава да е на ръба на неуспеха и мисля, че пак ще посещаваме лекарския кабинет.
Сега съм замислила многоктарни пелени да купя, защото ми се струва, че просто му е по-чувствителна кожата.
Иначе и аз го мажа с Линола Фет, крема на Мустела против подсичане, както и с правения крем...

# 51
Универтан - маз. Струва ок. 3 лв и при моето дете изчистваше всяко подсичане в рамките на 1-2 дни.

# 52
При нас помогна миене с тетра при всяка смяна на памперса и кремче изписано от кожен лекар.

# 53
На нас единственото нещо което ни помага е крем Pevisone--той ни е изписван от педито.Освен това е и против гъбички,с едно намазване и сме ок.

# 54
 ooooh! Олееее,тука никой не чете другите какво са писали преди него и си пише направо..... Бебе на 3 месеца,на което вече упорито не му минава подсичането си е за кожен лекар.Щото вашата педиатърка явно нищо не разбира от кожни заболявания!И нашата беше същата "умница" и заради нея получихме гъбички.Сигурно и вие имате такива щом не минава от тия кремове.Детето ти не е опитно зайче да изпробваш всичките кремове дето са ти ги писали тук.Вземай го и го води на лекар.Ако беше на твоето дупе досега 100 пъти да си отишла на лекар,нали??? Confused

# 55
И аз мисля, че трябва да отидете на кожен лекар Rolling Eyes

И все пак да кажа за моята дъщеря - кожата винаги е била нежна. Сега на година и три месеца още я мажа с крем (и винаги я мия), с никненето на зъбите положението даже се влоши, кожата и заприлича на изгорена. Единствения крем, които и помага е този на Веледа. Пробвала съм на Мустела, Бочко, Судорем, Бейбитан, Бюбхен и един с арабски ероглифи.

Относно пелените, за нас най-добри се оказаха Либеро, от всички други се зачервяваше, най-много от Пуфис, ползва ли сме и Памперс и Молфикс.

Успех Hug

# 56
Съжалявам че така се натрапвам но реших да споделя все пак

Сестра ми си поръчва един крем против подсичане в аптеката не знам как се казва но е от тези
които се правят сега си купи и на фирма "Бочко" засега е доволна и от двата
Този правеня е в бяла кутийка без надписи надявам се да съм била полезна

# 57
Пробвай с преварен на водна баня зехтин.Дано да ти помогне!Успех!

# 58
  • София
Цинк:Дефламол 1:1 - помага на 2-3 мазане, т.е. 1-2 дни

# 59
  • Sofia
Детето си е за кожен лекар. Всички зброени кремове са ОК, но когато няма гъбички, а това не се знае!!!
Аз за сина си ползвах само Libero - никога не ми се е подсичал  Peace

Общи условия

Активация на акаунт