Нищо не ни помага за подсичането :(

• 23 588
  • 166
  •   1
Отговори
# 75
мия я на всяка смяна на памперс

Ето това изобщо не трябва да се прави!!!  Peace
Синът ми само веднъж е имал ужасно подсичане, с разраняване до кръв от вирусна диария. Единственото, което му помогна, след много мазила и опити, беше кремът на Бочко  Simple Smile
Но наистина - забрави за това непрекъснато миене. Ненужно е и създава проблеми.

Ти имаш момче и затова не го миеш всеки път....и какво предлагаш впрочем, бърсане с кърпички ли?

# 76
И аз не мия при всяка смяна на пампито! При голяма нужда - естествено че мия, но след всяко пиш - абсурд. Naughty

# 77
И аз не мия при всяка смяна на пампито! При голяма нужда - естествено че мия, но след всяко пиш - абсурд. Naughty

А, какво правиш....слагаш новия памперс или бършеш с кърпичка, защото все пак преди това си сложила крем, чийто остатъци трябва да се махнат?
Тези варианти могат и да вървят при деца, които не им е чувствителна кожата (има деца, на които никога не им е мазано дупето с крем), но иначе абсурд.....а и не е хигиенично при момиченцата Peace

# 78
А, какво правиш....слагаш новия памперс или бършеш с кърпичка, защото все пак преди това си сложила крем, чийто остатъци трябва да се махнат?
Тези варианти могат и да вървят при деца, които не им е чувствителна кожата (има деца, на които никога не им е мазано дупето с крем), но иначе абсурд.....а и не е хигиенично при момиченцата Peace

Ми да така правя. Както реша така правя всъщност.  #Crazy
Първо никога не мажа с крем без да е зачервено. Naughty Второ, когато е подсечена, мажа с крем, който после измивам, но дори и като е подсечена не мажа всеки път с крем, много по-бавно минава ако я мацотя постоянно.
Освен това говорехме за миене при всяка смяна на памперс независимо има или няма крем! Което намирам за тъпо.

# 79

Peace и аз съм за миенето, педи така ни е казала и все пак това си е хигиена, кърпичките в  краен случай ако си навън. но пак като гледам има различни мнения, но ние сме със страшно чувствителна кожа.

# 80
Ми да така правя. Както реша така правя всъщност.  #Crazy
Първо никога не мажа с крем без да е зачервено. Naughty Второ, когато е подсечена, мажа с крем, който после измивам, но дори и като е подсечена не мажа всеки път с крем, много по-бавно минава ако я мацотя постоянно.
Освен това говорехме за миене при всяка смяна на памперс независимо има или няма крем! Което намирам за тъпо.

Смяташ го за тъпо защото детето ти няма проблемна кожа...така най-лесно се изказват неадекватни мнения Peace Ако искаш може да не и миеш устата и ръцете, защото също звучи тъпо по тази логика Thinking

Моята избърша ли я с къпричка веднага се обрива, особено по устата - за секунди.

# 81
и аз препоръчвам едно вълшебно кремче - Чаевец Peace

# 82
Смяташ го за тъпо защото детето ти няма проблемна кожа...така най-лесно се изказват неадекватни мнения Peace Ако искаш може да не и миеш устата и ръцете, защото също звучи тъпо по тази логика Thinking

Моята избърша ли я с къпричка веднага се обрива, особено по устата.

И моята е с чувствителна кожа! Затова не я мия толкова често. Да не мислиш, че тая вода е особено чиста?  Naughty

# 83
Да не мислиш, че тая вода е особено чиста?  Naughty

Ахааа ясно, за пиене става, но за миене на дупета не става....ами изварявай водата преди да подмиваш тогава hahaha
Ти с минерална вода ли се къпеш?

П.П. #Crazy тази теория не я бях чувла във форума, нещо ново е за мен #Crazy

# 84
крем Бочко със зехтин

# 85
Катинче, не можеш да ме учудиш с постовете си, обикновено са в такъв подигравателен и назидателен стил. Хайде - със здраве! Peace

Ако иска някой мод да поразчисти наоколо, че май има нужда! Peace

# 86
za men nai dobroto e Excipial 

# 87
Катинче, не можеш да ме учудиш с постовете си, обикновено са в такъв подигравателен и назидателен стил. Хайде - със здраве! Peace

Ако иска някой мод да поразчисти наоколо, че май има нужда! Peace

newsm10

Досега не се е подсичал.Използвам Бочко много рядко, и аз не мия при всяка смяна на памперса.

# 88
  • София
Мия сина си при всяка смяна на памперса и мажа с крем.Ако е подсечен слагам на подсушеното дупе Бейби тан(малко върху подсеченото само) и Судокрем. Подсеченото веднага минава при моето детенце. Докторът ми показа как да го подсушавам, а именно с малко памуче минавам обривчето в една посока и без да повтарям (явно и това е от значение).

# 89
На мен педиатърката още след раждането ми беше казала да изварявам вода и с памуче да измивам при смяната на памперса!И наистина помагаше защото много рядко се подсичаше, а когато се случваше я мажех с крема Хип против подсичане и с един крем на които се прави на Доктор Китова!

Общи условия

Активация на акаунт