Survivor 4 - Филипини - втора тема

• 41 573
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
Има...има...Кехайов за Мистър Б-я : "плашипутка"   Joy Joy Joy Право в целта!

# 46
Леле изпуснах го, е нищо де....ще гледам каквото остава.  Peace

# 47
Въпросният 16- ти сезон All Stars ли беше ?  newsm78
И за да не спамя , само да вметна това , че американският Сървайвър е с по-малко епизоди , но вкарват толкова много думи - заговори , стратегии.
При нас как успяват нищо да не разберем за всичко това ми е пълна мистерия.  Thinking

Simple Smile Да, наистина е така, само 15 епизода са , но пък зрителя е изцяло в играта. И в един епизод са 2 игри - една за награда и една за неприкосновенност, като накрая на всеки епизод си тръгва по един. Гениални стратегии видях в тоя сезон и няколко много глупави играчи Simple Smile

Иначе 16ти сезон е Фенове срещу Любимци - Микронезия.  Много е интересен, а и водищият в последния епизод каза, че това бил най-интересния сезон.

# 48
  • край голямата локва
запис  Peace

# 49
  • София
Записвам се и тук. Искам да гледам Американските, но нямам място за сваляне на компютъра. Embarassed

# 50
  • густо майна Филибето
Какво като въпросния Ръсел е петролен магнат Wink Тук първите петролни босове бяха мутрите  Laughing
Това беше вместо "запис" , снощи не успях да гледам лайфа, чакам да го качат в сайта.

# 51
  • София
Този сезон е доста по - скучен от предишните.

# 52
С две думи кажете нещо за лайфа ,че нито имам време да го тегля ,нито да го гледам.

# 53
Хах, реших да се поразходя до форума на Сървайвър и ще копна две мнения, които ми се сториха интересни: Mr. Green

Цитат
ОК, нека погледнем нещата в перспектива:

Питого се разделиха с един потенциално добър съзтезател, но не много умен човек - Ралица Бюста. Това означава, че към момента в племето съотношението на силите е 4 за Жоро и 3 против него, и при следваща загуба в игра за оцеляване по всяка вероятност ще си замине противната Ива. Ако това стане, в Питого де факто няма да има повече разделение, защото останалите двама противници на Жоро (единия от които - Кирил - ще обърне лопатата) няма да могат да направят нищо срещу него и на практика племето ще е обединено и ще има един лидер - колкото и да е лош, Жоро има качества да постига резултати.

В Таяк при една нова загуба - в игра за оцеляване - ще гръмне първа волейболистката, а ако не първия, то втория път - и манекенката. Това от своя страна ще срине футбалера психически, защото ще се изгуби обeкта му за еротични мечти и мокри сънища. Така че Бъркалката си заминава. Както знаем, с Нончо се случва нещастие, което оставя жълтите на практика само с двама силни играчи и с няколко невзрачни дихатели.

Предполагам, че оттук нататък Питого ще тръгне нагоре, а Таяците ще пропадат. Естествено, при едно такова евентуално развитие се разкрива широко поле за прилагане на любимата тактика на екипа на Бг сървайвъра - подпирането, фаворизирането, манипулирането и нагласянето на ситуациите. Това е може би единствения реален шанс на жълтото племе.

Цитат
За да разсъждавам за Питого ми е необходима картина пред очите. Значи в това племе са формалният лидер Жоро, който се пребори с тандема Ралица и Ива и в момента Ива е с много слаби позиции. Кирчо, както виждаме, си посипва главата с пепел и се приобщава към Жоро, може би, защото се страхува от него, но всъщност си е верен на неформалният лидер Митьо. Това Кирчовото е доста типично мъжко поведение. Принципно мъжките животни се подреждат по йерархична линия, а женските или обслужват водача на стадото или са само един пълнеж в стадото. Във всяко едно животинско стадо или човешко племе интригата е една и тя е за лидерския пост с оглед на властовата мощ. Властната фигура в това племе обаче не е Жоро, а Митьо Крика. Той затова, когато племето се кара, си гледа гердана. Но него му е през онази работа кой с кого се кара, защото той си знае, че е властовата фигура. Към него е прилепен Любо, който обаче е независим и не може да се разчита на него, поради чисто човешките заблуди, че за да властваш се изисква ум, а не свирепост. В джунглата не оцеляват нито най-умните, нито най-силните, а най-свирепите... Митьо Крика е най-свирепият от мъжкарите в Питого. Дотук добре... Истинският лидер е Митьо... Царицата, тоест най-властната от жените е Ива, но тя е верна на Митьо също. Къде да търсим конфликта? Вероятно между формалния и неформалния лидер, тоест между Жоро и Митьо Крика...

Ще се случи ли този конфликт? Не знаем... може и да не се случи... Но ако се случи ще пострада Георги... Освен това не знаем и каква е ролята на Евтим Милошев. Не знаем доколко Евтим подкрепя Крика, като шоумен, който му е необходим за шоуто... Миналата година Евтим (ще не ще) подкрепяше Ники Мартинов. Благодарение на Евтим, който съвсем очевидно го спаси, като го изкара на някакъв остров, Ники оцеля. Иначе според логиката на играта при обединяване на племената силните играчи първи изхвърчат...

В случая не мога да мисля в перспектива, защото нямам подстъп, тоест нещо, на което да стъпя като за начало...

Другото племе Таяк са ми абсолютно непознати. Те имат доста резерв за изхвърляне, така че могат да си позволят лукса да губят...

Хубаво е, че има и трето племе. Това смятам за чудесна идея...
Бързо забравяме хулите на недоброжелателите, но дълго помним мълчанието на приятелите.

# 54
  • Русе
Кажете с две думи имаше ли нещо интересно в лайфа снощи и дали Ралица каза нещо смислено  Praynig
batigol , мерси! Интересни разсъждения  Thinking

# 55
Не, нищо не си изпуснала Mr. Green

Гледам го, защото ми харесва формата, но толкова слабо предаване.........ужас!
Някой нещо казал, ама ние няма как да разбереме, защото няма кой да го снима.После сядат участниците на интервю и започват да разказват!!!???
Ама дали е така или не е .....ние само може да гадаем.И това е реалити?

# 56
Нищо смислено не каза, а и целия лайф си беше скучничък.  Crossing Arms

Сега малко извън този сезон, обаче тая Яна си е цяла амазонка: Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=ZSj2MpEu3ZY

# 57
При нас как успяват нищо да не разберем за всичко това ми е пълна мистерия.  Thinking

Ами ще ти кажа как Laughing
Първо са разтеглили епизодите, за да бъдат повече - повече дни излъчване, повече реклами, повече пари.
Второ, екипите - оператори, сценаристи, режисьори и "прочая сволочь" Mr. Green (вкл. и доктори (!)) се веселят в отделен лагер и хич не им пука какво става при участниците. пишат си някакви измъчени сценарийчета, снимат игрите, отвреме-навреме се позавъртат да поразпитат тоя-оня и за повече нямат нито желание, нито интерес. А най-вероятно и способности. Като ги видях и чух "репортерките" колко са адекватни, за какво да си говорим и какво да очакваме...
Та това са причините - нисък бюджет, желание за големи приходи, мързел и некадърност.

Лайфа го пропуснах снощи, само Ралица чух за малко. Не ми направи добро впечатление. Клюкареше и злословеше нещо по адрес на другите. Май освен глуповата, е и простовата.

Разсъжденията, които Батигол е постнал, намирам за доста умозрителни. Може да са интересни сами по себе си и правилни при едно нормално развитие, но не са реалистични. Просто не отчитат основния критичен и повратен момент - смъртта на един участник. Според мен тя коренно ще промени нещата - играта, съотношението на силите, мотивацията и психическета издръжливост на участниците. Не знам дали ще има отказали се, говори се - че не, което силно ме учудва и не ми се вярва. Но и дори да е така, уплашени, разконцентрирани, демотивирани и направо сринати психически със сигурност ще бъдат много от участниците. И ако е вярно, че Христина стига до финала, основната причина според мен е именно това - ще се образува огромен луфт в досегашното разпределение на силите. Точно там ще се вклинят тези от Минданао, които ще бъдат най-незасегнати.
Така че, всякакви схеми за водачи в някое от племената и разпределение на играчите, базирани на актуалното положение, са просто безсмислени.

Какво толкова му харесвате на Карамазов, бе Shocked Хубавеляк, вярно, ама тъпичък. Аз пък Милошев повече го харесвам.

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 14:55 от птица

# 58
Днес играта беше много изтощаваща. Крика как я вееше неговата девойка в калта:)

# 59
  • София
Горките от Минданао, каква са разпасана команда  Joy Те наистина като на почивка го карат, в любов и щастие. Като се сблъскат с двете озверели племена, които са в разгара на борбата, не знам какво ще излезе...

Общи условия

Активация на акаунт