Survivor 4 - Филипини - втора тема

• 41 580
  • 724
  •   1
Отговори
# 30
  • Burgas
запис

# 31
# 32
Моят отговор е най-приспособимият.  Mr. Green И то във всяко едно отношение. Но най-трудната част си е оцеляването сред хората. Mr. Green Крокодилът е доста по-слаб от динозавъра, но добре знаем кой е оцелял и до днес. Така че, истинският сървайвър е не най-силният, а най-приспособимият към всякакви промени(в случая в играта). Mr. Green

# 33
  • София
Присбособим , адаптивен - в настоящето риалити думата е оцеляващ. Ти го наричай както искаш.   bowuu

# 34
  • в резерват
Като чуя Сървайвър и го асоциирам с Ники от миналият сезон
Сега все още не мога да разбера кой какъв е,  и да помрънкам срещу  това което се подбира за излъчване и умопомрачителният монтаж.  

Последна редакция: сб, 10 окт 2009, 23:12 от Арбанашка кокона

# 35
Като чета мнението на всички за това,кой ще спечели виждам различни мнения.Верно е,че всеки има право но ако приемем това то означава,че трябва да имаш късмет-да ти дадат късмет да покажеш каквото можеш,да ти провърви в игрите-и силови и логични и за бързина.Да се улучи добър момент да спечели племето храна,когато имаш най-голяма нужда и т.н.
Такова е моето мнение,понеже изключвайки Ники от третия Сървайвър,не бих се съгласила ама никак ,че Георги манекена и измислената Нели  трябваше заслужено да спечелят предните сезони.Но както казах-късмет!!!

# 36
  • София
Сега все още не мога да разбера кой какъв е,  и да помрънкам срещу  това което се подбира за излъчване и умопомрачителният монтаж.  
И водещия...

# 37
И водещия...

На мен Милошев може да не ми е много симпатичен, но пък и не разбирам това прехласване по ... не се сещам, а, да, Карамазов. Той също много ме дразни, но пък и аз не съм обективен наблюдател - мен почти всички ме дразнят.
А толкова ми се иска да съм човек с положителна нагласа......
А кой трябва да победи - този, който ми е интересен и ме забавлява!  Mr. Green
Да добавя, че все още не виждам такъв и най-вероятно ще загубя интерес и ще спра да го гледам... както най-често се случва.

# 38
Момичета, довечера ще има ли серия?

# 39
Да не ви изпусна следите....

Лошото е, че няма какво да кажа....искам да почне да се случва нещо в този сезон, само ако може, нали... Whistling

# 40

Third, разкажи малко повече за този Ръсел. Стана ми интересно, освен това наистина не прилича на магнат. Коалиции ли върти, с хората ли си играе или просто си е гадняр?

# 41
Още в самото начало обяви, че целта му е да направи ад живота на останалите. Първата вечер им разказа някаква измислена история как преживял урагана "Катрина", как е загубил кучето си и как е стоял на покрива докато чака спасителите. Спечели съчувствието им. След това като заспаха, изпи колкото вода успя а останалата я изсипа и изгори чорапите на един от племето. На другия ден спретна коалиция и изгониха една дето му каза, че му нямала доверие.

# 42
Току що изгледах 16-ти сезон на американския сървайвър.... ами какво да кажа... нашите просто са на светлинни години. А аз по-интересно предаване от въпросния сезон не бях гледала. Препоръчвам на всички,които не са го гледали. Можете да го свалите от дата.бг за по-бързо. Има го и тук http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=142616&hit=1
Субтитри за целия сезон има ето тук: http://DMCA-removal-from-Google/index.php?

# 43
  • София
Въпросният 16- ти сезон All Stars ли беше ?  newsm78
И за да не спамя , само да вметна това , че американският Сървайвър е с по-малко епизоди , но вкарват толкова много думи - заговори , стратегии.
При нас как успяват нищо да не разберем за всичко това ми е пълна мистерия.  Thinking

# 44
Днес има ли лайв?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт