Survivor 4 - Филипини - втора тема

• 41 604
  • 724
  •   1
Отговори
# 15
# 16
  • София
Тъкмо щях да ти отговоря - има субтитри само за еп. 1
Аз трудно ги разбирам и са ми от полза.
Дори добро пожелание и към нашия Сървайвър - нищо срамно няма да слагат и субтитри - едва ги чувам някои реплики.

# 17
  • София
И аз съм напълно "за" субтитри.Изобщо не ги чувам,аз ли съм глуха,що ли Rolling Eyes.
Благодаря за новата тема  bouquet

# 18
  • Разпиляна във въображението
В американския имат такъв тип, че нашите са малко, много малко зло. Онзи е направо.........

# 19
Тъкмо щях да ти отговоря - има субтитри само за еп. 1
Аз трудно ги разбирам и са ми от полза.
Дори добро пожелание и към нашия Сървайвър - нищо срамно няма да слагат и субтитри - едва ги чувам някои реплики.
Това за субтитрите и аз го харесвам-Кехайов нищо не го разбирам какво казва и не може да ми стане ллюбимец Crazy Wink

# 20
Запис....
Дайте малко инфо за чуждестранния Сървайвър със субси -ако може.

# 21
Аз също искам субтитри.  bouquet

# 22
# 23
  • София
Ето ме и мен

Симпатизирам си на Христина, но съм върл фен Кехайов-ото дълбокомислие   Party

# 24
аз разбрах анкетата като "кой предполагате, че би спечелил сървайвър". за това гласувах с "друго" - човек, който:
 1. ще има късмет в този сезон. тук залагам на човек от миндао. тук определено всички са с късмет, щото се изолираха от племенните интриги и амортизиране в игри. пък като гледам не са измрели и от глад
2. човек с харизма и не влизал много много в социални дву-, три- и многобои. тук влиза и категорията хитър, адаптивен човек. тук клоня отново към миндао + крика, който идеално ми се вписва в тази категория "тарикат човек си трае". но той пък има нещастието да е в кофти племе. там всички "елитарни вождове".
ива пранджева, която този сезон определено ми е трън в очите, ще последва съдбата на галя от миналата година - отворена интригантка и тарторка, която си мисли, че ще стигне до край, но даже и да стигне, ще остане накрая с пръст в уста /поне така се надявам/. този тип хора определено не са ми по вкуса. ужас! по-елементарен, уличен, кръчмарски речник в устата на жена не съм чувала. и изобщо няма нищо женствено в нея. очевидно, че мъжките хормони са й в повече. но това си е неин проблем

# 25
В американския имат такъв тип, че нашите са малко, много малко зло. Онзи е направо.........

Баси хиената е тоя Ръсел. Ама няма как да не е такъв при положение, че е петролен магнат. И не прилича на милионер, а по-скоро на пандизчия.

Последна редакция: сб, 10 окт 2009, 05:10 от The_Third

# 26
  • София
Признавам си, че не съм чела темите и най- вероятно сте го обсъдили, но някой знае ли защо епизодите не се качват в Замунда? А, дали ги има някъде?

Качват ги тук: http://www.DMCA-removal-from-Google  някъде окло 15 минути след края по тв-то. Като светкавици са  Mr. Green
Нямах възможност да благодаря в старата тема, затова го правя тук.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 27
запис   bouquet Peace

# 28
  • Варна
  bouquet

# 29
Мерси за линка.

Общи условия

Активация на акаунт