Survivor 4 - Филипини

• 44 922
  • 715
  •   1
Отговори
# 660
  • Burgas
Само не можах да разбера защо Ралица гласува за Люси и защо каза-малко хитро човече.Според мен Ралица снощи допусна много грешки,първо предостипи тотема на Ива,защо тя си го е спечелила,това е играта,второ гласува за Люси не за Жоро и по този начин се стигна до този двубой на който си мисля,че тя ще загуби.
Снощи не можах да разбера кой крив,кой прав,кой е интриганта,но повече клоня към Ива отколкото към Жоро.
Най много ми хареса Любо,от това племе той ми е фаворит.

# 661
  • густо майна Филибето
Само не можах да разбера защо Ралица гласува за Люси и защо каза-малко хитро човече.

Сигурно има защо Wink Но ние може да го разберем твърде късно. И сега да си плюем когото не трябва Simple Smile

# 662
Бих искала да добавя също,че и Ралица не е с чиста съвест.И тя е заговорничела май!А сега всичко се обърка и обърна в обратна полза?!?

# 663
  • густо майна Филибето
Там само Джу излиза, че не е заговорничала. И Крика донякъде. Ако не заговорничиш там, си аут. Пример - малката Силвия в миналия сезон.

# 664
На мен Ралица не ми е много симпатична, но направи доста глупости снощи. Това че отстъпи тотема беше умно от нейна страна. Видя накъде отиват нещата и какво е настроението в племето, знаеше, че само тя е виновна да са там и по тоя начин каза "Ето аз мога да поема отговорност" За мен тя беше убедена, че няма да се гласува срещу нея. Защо обаче гласува за Люси  newsm78 Истината е , че понякога маи прекалената самонадеяност ти изиграва лоша шега

# 665
Досега не съм се включвала,но сега реших да го направя.Не мога да кажа,че симпатизирам на Ралица,но немога да отрека,че е доста добър играч.Пък и излезе доста умна,като преотстъпи тотема си.И аз обаче не разбрах защо гласува за Люси,според мен тя имаше едно на ум,че ще изгонят или Жоро или Люси.

# 666
  • Дива Индия
Да разнищим репликата "малко, хитро човече".
Според мен Люси е тиха и затворена, с което не дава на другите възможност да я разберат каква е - дали могат да й се доверят или напротив - да я подозират. Понеже Сървайвър е игра и на надлъгване логиката е, че тя си има нещо наум, щом е такава прикрита. Което прави другите подозрителни, съответно предпазливи, съответно негативно настроени. А на мен лично, поне да момента, ми се струва, че Люси е читава. Ако седнат и се разберат Ралица и Людмила ще стане хубав таднем според мен. Но едва ли.
Сега като се размислих ми се струва, че Милошев дирижира съветите. Оплита, подпитва, някой си изпуска нервите, намесва втори, трети, пети и така прави интрига. В резултат на изтървани реплики изневиделица някой се очертава като издънка и получава шут. Според мен така си тръгна и Индира, и Мария. Забележете - снощи Люси не си отвори устата. Не бе питана нищо, не се намеси ни с поглед, ни с жест, ни с нищо. Интересно ще изрежисират ли резултата от двубоя между Ралица и Георги.
Подайте пуканките, моля! Grinning

# 667
  • София
Люси е с неприятно излъчване и се скатава.Отдавна трябваше да я няма.

# 668
Да разнищим репликата "малко, хитро човече".

Ами първо е била с Жоро, Ралица, Ива и Кирил. Mr. Green После обаче решават да изхвърлят Жоро от коалицията, защото не му вярват, а и го виждат да си шушука с Крика. Mr. Green Очаква се, че Люси е с тях, но се оказа точно обратното - тя е с Жоро и гласува против Ралица. Twisted Evil

# 669
  • Варна
Люси и Ива стигнаха до открит сблъсък, двете чупеха само плочките на другата. Отделно Ралица и Ива открито  демонстрират, че са съмишленички.
Според мен щом Люси е против Ива, би трябвало да очакват че ще гласува против Ралица. Не можеше да гласува против Ива заради имунитета.

# 670
Люси и Ива стигнаха до открит сблъсък, двете чупеха само плочките на другата. Отделно Ралица и Ива открито  демонстрират, че са съмишленички.
Според мен щом Люси е против Ива, би трябвало да очакват че ще гласува против Ралица. Не можеше да гласува против Ива заради имунитета.

Не си слушала добре на съвета. Twisted Evil Не е въпрос само на демонстрация на близост, та те са си били коалиция. Mr. Green Най-първата коалиция е Жоро, Ива, Кирил, Ралица и Люси. Въпросът е, че след разрива с Жоро, Люси остава с него, а не с Ралица и Ива. Оттам идва за мен репликата на Ралица. Mr. Green

# 671
  • Варна
batigol , вярно е не слушах съвета внимателно(по това време слагам децата да спят). Но пък на мен тези съвети са ми ужасно режисирани, монтирани и манипулирани. Предпочитам да гледам сървайвърите в действие, вярно че и там има монтаж, но все пак предпочитам да съдя от реакциите и действията на участниците, а не толкова от думите.

Думите на Ива  за "мърлата", много ме отвратиха от нея. Не мога да и симпатизирам заради тях.

# 672
Първото, което е- не знаем те за кой са били решили да гласуват първоначално, Любо много им обърка плановете и настана тази галимация-имаше много номинирани на първото гласуване, защото са им се променили първоначелните планове и всеки е гласувал напосоки. Второ- още в началото на съвета Ралица каза, че трябва да си тръгне някой, който е слаб физически и психически- това е Люси...явно са искали нея да гонят. После просто беше достатъчно Ралица да чуе думите на Кирил, че трябва да си тръгне интригант ( тоест Жоро), за да разбере, че сменят плана и ще гласуват срещу него. И тъй като няма лидер в това племе, всеки се мисли за такъв, Ралица е решила, че съмишлениците и ще гласуват за Люси, какъвто знак тя им даде, но те се вслушаха в Кирил и гласуваха с/у Жоро.

# 673
ееее Христина наистина е готина, но защо тяхното племе почти нищо не прави все още - кога ще се сблъскат силите Wink)

# 674
  • София
Признавам си, че не съм чела темите и най- вероятно сте го обсъдили, но някой знае ли защо епизодите не се качват в Замунда? А, дали ги има някъде?

Общи условия

Активация на акаунт