Survivor 4 - Филипини

• 44 924
  • 715
  •   1
Отговори
# 705
  • густо майна Филибето
Обаче се справи много добре като водач в последната игра. Прецени възможностите на всеки един, разпредели добре играчите и спечелиха. За разлика от хаотичните им действия при другите водачи.

Хе,хе Laughing Друго разпределение просто не можеше да има. Жоро е тюфлек, не става нито за гредата, нито да го вдигат.Той вече показа как ходи по греда Wink  Естествено на въжето ще е Люси - най-лека е. Тройната коалиция заедно - да се дънят заедно и да си търсят виновен (евентуално) Малко по приятелски. Голям акъл се иска, няма що!

Що да няма логика, манекенките са с дълги крака и успяха да се закачат на въжетата, Ралица просто не и достигна дължината на краката, краката и са по къси,  защото е доста по- нисичка.

Нищо общо няма дължината на краката, можеше да се набере и да ги качи там, където са й ръцете и да продължи. На лост не сте ли висяли никога? (ех, едно време по физическо..... Mr. Green)

# 706
На мен снощи ми се стори, че Ралица просто искаше да си ходи.
И на съвета с това даване на тотема и на играта.

# 707
  • густо майна Филибето
Не искаше, ама усети после, че се прецака.

# 708
Ами защото започна едно мудно, мудно с пъзела. После преднамерено бавно с въжетата.
Абе аз не разбрах кво им беше крив тоя Жоро. Че е по-тромав и дебел ли ??

# 709
и на въжетата и снощи, за мен тя психически не издържа

# 710
и на въжетата и снощи, за мен тя психически не издържа

Точно Mr. Green

# 711
На мен ми се струва, че ние изобщо нищо не разбрахме от този сървайвър.Камерата ама никъде я няма.Нещо си говорели, ама ние не го разбрахме...........после тоя и онзи казали нещо!

Гледаме с интерес западните епизоди-всичко ти е ясно, има камери за нощно записване, даже май и скрити камери има на места, защото успяват да ги "изловят" във всичко и на зрителите им става ясно кой какъв характер е и какво мисли.

Много обичам формата, но ме изнервят...........

# 712
За съжаление, така се оказа. А я харесах в началото и мислех, че ще е силен и интересен играч Ралица.

Погледнах видеозаписите на двата съвета на Питого. Ами тооооо Rolling Eyes Смях... Още в началото били направили коалиция - Жоро, Ралица, Ива, Кирил и (!) Люси. И още на първия съвет "коалицията" решили да изгонят Люси Shocked На втория пък, уж още коалиция, а се гласяха да гонят Жоро ooooh! Как беше изразът от предишния Сървайвър - муйки hahaha Безподобни при това!
И после Ралица нарича Люси: "подло човече"... Хъм.
Правилно си тръгна девойката значи. Хем слаб играч, хем подличка. Такива са ми най-неприятни - самите те правят мизерии, а се правят на "света вода ненапита" и обвиняват другите.
Само не разбрах кой на първото гласуване оня ден гласува за Любо? И как се разпределиха в крайна сметка гласовете. И защо на прегласуването Любо май посочи Жоро, като уж беше ядосан на Ралица и сие.

Права е Мармашотка. В това отношение май тази година е най-смотана. Все са имали кусури, но сега просто се изгубиха в превода. На последната игра ми трябваше доста време, докато се ориентирам кой къде и как играе. В американския със сигурност щяха да кажат кой с кого е вързан, кой е на кантара, кой горе. Тук гледаш и разследваш. Нищо, де, развиват ни наблюдателността, интуицията  и мисленето Joy

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 16:20 от птица

# 713
  • София
Фенове на Сървайвър , заповядайте в Новата тема

# 714
  • Разпиляна във въображението
Извинете, но днес гледах първата серия на 19 сезон на американския сървайвър. Мале, малеееее. Авиком беше права - тука нашите са като дребни мошеници. Има там един, който направо ги срива. Добре, че има субове за да се насладя напълно.

Ралица направи голяма грешка с даването на тотема. Сигурна ли се почувства, прекалено много ли се довери newsm78

# 715
  • София
Имаме си нова тема !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт