Survivor 4 - Филипини

• 44 930
  • 715
  •   1
Отговори
# 675
  • густо майна Филибето
Аз не разбрах защо Любо им разкри плановете Rolling Eyes После какво?

# 676
Аз не разбрах защо Любо им разкри плановете Rolling Eyes После какво?

Ами сигурно планира сега да си тръгне Ралица и той да обедини Крика, Джулиета, Жоро и Люси да им стане лидер и да изгонят Ива и Кирил  newsm78 .

# 677
Цитат
Първото, което е- не знаем те за кой са били решили да гласуват първоначално, Любо много им обърка плановете и настана тази галимация-имаше много номинирани на първото гласуване, защото са им се променили първоначелните планове и всеки е гласувал напосоки. Второ- още в началото на съвета Ралица каза, че трябва да си тръгне някой, който е слаб физически и психически- това е Люси...явно са искали нея да гонят. После просто беше достатъчно Ралица да чуе думите на Кирил, че трябва да си тръгне интригант ( тоест Жоро), за да разбере, че сменят плана и ще гласуват срещу него. И тъй като няма лидер в това племе, всеки се мисли за такъв, Ралица е решила, че съмишлениците и ще гласуват за Люси, какъвто знак тя им даде, но те се вслушаха в Кирил и гласуваха с/у Жоро.

Clairette -Точно и аз това си помислих и щях да напиша.Точно така според мен се развиха нещата на този съвет.

Сега ми е странно как ли се е почувствала Ралица-малко излъгана ли... newsm78

# 678
Аз пък останах с впечатлението, че Жоро е бил набелязан от групичката на Ива, Ралица и Кирил. И са разчитали на Любо, но той им обърка плановете.
Люси не помня да я споменаваха сред групировките вчера. Май никой не я смята за бойна единица.

Въобще, всички са като в детската градина... Моля, госпожо, Гошко се бие... hahaha
пък се договаряли... пък се ръкостискали..., пък накрая се оа..ха Wink

На Любо изцепката беше много тъпа. Той бил против коалициите, видите ли, ама не си казал веднага, ами нарочно Rolling Eyes изчакал съвета. ДриШльо Mr. Green
Иначе ми хареса на предишното състезание, как тичаше по мрежата. Като Терминатора в Терминатор 2 Grinning

Киро пък и той е придобил един налудничав поглед. Не беше толкова оцъклен в началото сякаш newsm78 май проблеми с нервите ще имаме там.

Ива си е спортист човек, израсла в спортно училища, по лагери и състезания, какво очаквате от нея. Да има възпитанието, обноските и начина на изразяване на дама от пансион за девици. Не виждам и нещо особено подмолно или злобно в нея или поведението й. Гони си целта жената, а тя е крайната победа. Каквато трябва да е и на всички останали, ама те лигльовци. Да не мислите, че й е лесно в тази разгащена и непрекъснато губеща команда.

Ралица - не знам. В началото ми беше много симпатична, сега започна нещо да ме смущава.
А изказването й за Люси беше по време на първато гласуване. Явно там си има някакво напрежение, за съжаление епизодите са така заснети и монтирани, че основни нещо не ни стават ясни, а можем само да гадаем. Дали е разминаване на характери, дали е имало някакъв конфликт... При всяко положение беше глупав ход. Според мен Ралица не очакваше да се обърнат срещу нея. По-скоро си мислбеше, че Ива ще бъде мишената.

Другите newsm78
Джу ми е някаква неясна и безлична. И си мисля, че докрая ще бъде такава.
Люси засега е тиха вода. Дали ще излезе водовъртеж там не се знае.
Жорето е хитрец. От онези дребничките. нищо че е планина човек.
Крика почвам да го харесвам. И май не е толкова наивен (Батигол Naughty), ами просто не е дребнава душица.

Омръзнах ли ви Joy Няма повече да ви мъча с невчесаните си мисли Peace

# 679
Ралица нещо не си дава зор на дне6ната игра, не съм очаквала че така лесно ще се даде мислех че е по силен играч  newsm78

Абе да ви питам все се чудя Ралица има ли силикон или така ми се струва

# 680
  • София
Много ме разочарова Ралица, беше се предала от самото начало.

# 681
Абе да ви питам все се чудя Ралица има ли силикон или така ми се струва
май има

поздравявам avikom с днешната победа на един от нейните жоровци.
всъщност и аз предпочитах да спечели той. ралица се самоизгони от сървайвър.
а ива пранджева след днешния епизод ми е още по-противна. като отчита грешка на ралица това, че си е дала тотема, тя пък що го прие. тая е най-голямата хиена в този сезон. подла душа
крикът пък ми е много сладък Joy как само гледаше като уплашено дете, докато другите се дърляха

# 682
Аз пък се чудя как се тича с такива цици.

# 683
Има ли Ралица силикон?

# 684
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Ко ми се периш,а?Ко ми се периш? hahaha hahaha hahaha
Аууу Ивето е рядка пръчка!
Иначе днес и двете игри ми харесаха,Жоро и Люси също.
А дали Ралица има силикон? newsm78...и да има и да няма се тая,не и помогна с нищо

# 685
  • София
 Heart Eyes Браво , Жоре ! И лидер стана , че и победиха !  Heart Eyes
Най - ми хареса , че разтрепера Ива , та да се разкрие - не е малко това !
Сега Ива какво прави , с кой се коалира.  Thinking

# 686
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Heart Eyes Браво , Жоре ! И лидер стана , че и победиха !  Heart Eyes
Най - ми хареса , че разтрепера Ива , та да се разкрие - не е малко това !
Сега Ива какво прави , с кой се коалираThinking

Сигурно с него,нищо че и се перише днес Joy
Еййй толкова сезони минаха на тая игра,а някои хора още не знаят къде отиват и как да се държат.а пък като почнат да се сърдят и да викат ти ме предаде,направо ми пълнят душата.А великата  атлетка чак изпрати Людмила на кафе в София Joy Joy Joy
Тя кафе ще пие,ама кога ще е?  newsm78

# 687
Да си кажа и аз мнението за днешният епизод!

Раличка-получи си каквото си надроби.Според мен тя набеляза Крика и с Ивка направиха всичко ,за да го изгонят-но не им се получи.
Кирчо-ами и той с другите,че видите ли нямал друг избор!
Любен-страхливец -хем се съгласил на коалицията пък хем не я харесвал ?!
Ива- много се изложи с неприличният си език тази жена.Но си беше избрала грешен съюзник.Сега без Раличка ще трябва да гради наново стратегията си!
Крика и Джулиета -те сякаш като че нищо не видяли и не разбрали.Но май само спечелиха от това?!

Другото племе -Таяк-малко мързела ги е обхванал та нищо за тях не казвам.Смутиха ме с това,че Нончо им  донесъл риба ,а те я оставили да се развали...Ужас.

# 688
Другото племе -Таяк-малко мързела ги е обхванал та нищо за тях не казвам.Смутиха ме с това,че Нончо им  донесъл риба ,а те я оставили да се развали...Ужас.

Като се замисля, че по цял ден няма какво да хапнат и тия рибки ги оставили ей така да се скапат наместо да ги сготвят... той Нончо беше изумен от това че не са ги пипнали. Странното е че предишните сезони, хората ловяха игуани, паяци, правеха си мекици, каши, въобще каквото мърдаше изяждаха го, а пък тия си лежат, не ми изглеждат много гладни. Вие как мислите, дали получават някаква храна, освен това което си спечелват на игрите. Прекалено е малко количеството за летаргичното им държание. Наистина при тях има много спортисти, все хора които са свикнали на лишения и диети, но чак пък толкоз не ми се вярва

# 689
Хаха, тази Ралица как се нае....... сама. С какви претенции е само, а какви елементарни издънки направи. Според мен не струва нищо, само въздух. И както се видя и в игрите не я бива. Последната игра беше, казано в преносен смисъл - "игра на живот и смърт" , а тя толкова лежерно стартира и така баавно, баавно си се разхожда -  еми така не става. Не и в това състезание. После била уморена,за това не победила. В игра от такава важност - умора нема. А за тези, които казват - било честно и достойно , че си дала имунитета. Ако искаш да си от финалистите, тези качества ги оставяш вкъщи, иначе не си за Сървайвър. Трябва да си тактичен и в кондиция, не честен. Николай от миналия сезон показа като по учебник как се прави. Не беше честен, но спечели. Имаше и високо мнение за себе си, но и го покри. Докато Ралица само с думи ни казва, колко е силна, честна, властна, умна.. а с дела - само колко е наивна. Ако претендира , че е играч - да го беше показала с нещо. Лично за мен - тя не е за тази игра. Ако някой може да ми промени мнението с някакви факти - нека ги посочи.

Киро за мен е един безхарактерник. Опитва се да лавира, но не му се получават нещата. С дамска душа е. Видя на къде отиват работите и ето видиш ли в следващия епизод се сдобряват с Жоро.

Ива.... и тя грешно го подхвана. Прекалено е импулсивна , първична и много се наби в очите. И с тия непремислени действия и коалиции. Ако не изгориш другите - гориш ти. Колко му е в по-следващия епизод и тя да се сдобри с Жоро.  Иначе според мен бързо ще си замине.

Съзтезанието е още в съсем ранен етап , но лузърите с грешните стратегии взеха да окапват един по един.
Дано нататък да стане по-интересно. Дано се появят истинските играчи, скритите лимонки.

Общи условия

Активация на акаунт