Survivor 4 - Филипини

• 44 925
  • 715
  •   1
Отговори
# 690
Признавам си, че не съм чела темите и най- вероятно сте го обсъдили, но някой знае ли защо епизодите не се качват в Замунда? А, дали ги има някъде?

Качват ги тук: http://www.DMCA-removal-from-Google  някъде окло 15 минути след края по тв-то. Като светкавици са  Mr. Green

# 691
  • Дива Индия
Разочарова ме Ралица моного. Не се напъна ама хич! ooooh! С голямо самочувствие подходи в играта. И Ива-та ще се изрита самичка ми се струва - обижда, зъби се... "Говори по-бързо, че ми омръзна да те слушам"... И с това "Ако имало господ - Ралица ще спечели". Страшна излагация. ooooh! Ама че самочувствие... Провидението трябва да прави каквото на нея й се иска, за да докаже съществуването си ли? Thinking

# 692
  • густо майна Филибето
Ралица , както и в играта на паяжината, се отказва при първа трудност. Може би наистина мястото й не е в играта, независимо, че й симпатизирах.
Ива си е безцеремонна,но аз не я приемам съвсем като жена Grinning Ако мъж беше казал същите приказки, щяхте ли да лаете толкова по него? Значи мъжете могат да си псуват (бииип) , а тя не може да каже точно какво мисли? А Люси какво се заплюнчила, че уважавала Ралица - не може да знаеш, че някой не те понася, и да го уважаваш. Rolling Eyes
В това племе не виждам вече нито един лидер. Киро ми се трува мек, Жоро - интригант, Крика - неориентиран, Любо е твърде прикрит, Люси и Джу изобщо нямат лидерски качества.
Поздравления за първата победа на Питого!  Grinning Да ги видим на по-важната игра Wink

# 693
  • Burgas
Подкрепям напълно и Ралица и Ива с едно голямо самочувствие,Ралица ме ядоса още като почна да се обяснява на Любо-ти не си мъж и такива,пък Ива-айде говори по бързо и там другите.Много се накефих,че Ралица загуби и Жоро стана лидера и изкараха късмет и спечелиха играта,дано и в следващата игра имат късмет и да я вземат и нея,че да видим малко интриги и в Тайак.

# 694
  • Разпиляна във въображението
Ива страшно се излага. Страшно. Толкова ли не може да се сдържа Thinking

# 695
  • с/у ОколоМръсТното
проспах финала на епизода  Blush
Кое племе победи в играта с пробитите кофи?

# 696
  • София
Много ме е яд за Ралица, и съм бясна на Ива, защо не и върна предложения имунитет? Съжалява, своя не отстъпи, а предложения взе , без дори да е заплашена.

# 697
Добре, де, какво му е толкова интригантското на Жоро newsm78 Това, че част от племето искаше да го изгони, а той не беше съгласен Laughing

Може и да съм пропуснала нещо, не следя особено внимателно епизодите, но човекът май не правеше нищо по-различно от останалите - опитваше се намери приятели и подкрепа. Защо едните да могат, а други не! И защо договарянето на едните е нещо добро, а на другите "интригантство"!?

Обаче се справи много добре като водач в последната игра. Прецени възможностите на всеки един, разпредели добре играчите и спечелиха. За разлика от хаотичните им действия при другите водачи.

# 698
  • Burgas
И това което каза Жоро  след като спечели и Ралица си тръгна много ми хареса,да забравят всички коалиции,да се състезават като племе и всеки сам да взима решения кого иска да изгони и такива работи.

# 699

Защо едните да могат, а други не! И защо договарянето на едните е нещо добро, а на другите "интригантство"!?

Ако откриеш отговора ми свирни. Mr. Green Аз още се чудя, как миналата година малката Силвия тръгна първа срещу Галя, пък после генералшата като й би шута, беше обявена за лицемерна и гаднярка? Laughing
Ралица май демонстрира слаба психика. За мен няма друга логика и в слабото й представяне на играта с мрежите. Че то и манекенките се представиха по-добре. Ако беше в първите по ред, може би щеше да е по-добра. Но като гледаше играта и сигурно се панира да не се изложи и така. Сега пак нещо такова - видя, че Жоро пръв нареди първия пъзел и тотолно се срина.

Сега, виждам, че още има неразбрали, та да обясня, какво разбрах аз на съвета:
Жоро вижда, че Ралица и Ива  си шушукат и решава, че те са комбина и кроят нещо. Разбира се, той не иска да е аутсайдер и в желаниетоо си да не е настрани от събитията пръв предлага на тях двете коалиция. След това взимат и Киро, като му казват, че или е с тях или може да изхвърчи. Първо са решили да гонят Люси, но после се сещат, че за да е водеща коалицията им им трябва още един човек и така я прикоткват нея. Решено е било да са гони Джу. На съвета заради разказа на Джу, в последния момент решават да изгонят Мария Календерска. После някои действия на Жоро ги карат да се чувстват недоверчиви към него, особено като го виждат да си шушука с Крика. Така решават, че не могат да му имат доверие и го отстраняват, като на негово място взимат Любо. Проблема им е, че Люси обаче остава към Жоро и коалицията им се пропуква. Вече след грешките на Ралица(Крика просто не я харесваше нея, а не че е гласувал по чуждо нареждане) коалицията тотално се разби. И сега же има преразпределение, което не се знае какво ще е. И те така. Laughing

# 700
да си призная мислех че Ралица е по-интелигентна от Жоро, а тя изпати от собствените си грешки
Крика - от него не съм очаквала такава пасивност, той все едно не е там, странното е че в този отбор са 3-ма изявени спортисти, а са толкоз неориентирани, вчера им се изкефих на победата - много им се насъбра.

# 701
  • София
За мен няма друга логика и в слабото й представяне на играта с мрежите. Че то и манекенките се представиха по-добре.
Що да няма логика, манекенките са с дълги крака и успяха да се закачат на въжетата, Ралица просто не и достигна дължината на краката, краката и са по къси,  защото е доста по- нисичка.

# 702
Що да няма логика, манекенките са с дълги крака и успяха да се закачат на въжетата, Ралица просто не и достигна дължината на краката, краката и са по къси,  защото е доста по- нисичка.

И на мен това ми беше първата мисъл, но после като я слушах да коментира как по принцип такива препядствия не са й проблем......и като добавим сега спичането й на дуела с Жоро...... Mr. Green

# 703
  • София

И на мен това ми беше първата мисъл, но после като я слушах да коментира как по принцип такива препядствия не са й проблем......и като добавим сега спичането й на дуела с Жоро...... Mr. Green
Е да, на дуела тя си се беше отказала вече да се бори.

# 704
Е, то и на Крика краката са къси, ама се справи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт