Survivor 4 - Филипини

• 44 930
  • 715
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Значи правилно се преориентирах към Минданао .  Whistling
Към Питого отказвам да принадлежа , дори и като зрител.

# 646
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
lacunababe, добре дошла. Heart Eyes Hug  bouquet

Надявам се Ралица да остане все още да и погледам още нахалството, подмолността и подлизурството към жената-мъж Ива.

Здравей,ловиим те! Hug
На мен и двете са ми крайно неприятни.Очаквах от Ива по-достойно държание....ама нейсе

# 647

Ааа ама аз бях пръв. Mr. Green Макар че и те като влезнат в битките да не си посипваме главите с пепел... Laughing

# 648

Embarassed EmbarassedМоже ли да вляза във фен клуба на Жорето К.?
Просто не симпатизирам на нито едно племе,само Жорко е сила за мен Grinning Grinning Grinning

# 649
  • София

Ох , какво да те правим - хайде , идвай !  Whistling Hug

# 650

Ох , какво да те правим - хайде , идвай !  Whistling Hug

Сууупееерр!  love001 newsm44 newsm44 newsm44

# 651
чудя се и мисля, мисля и се чудя - и излиза че на Ива и остава само злобата, като зачеркнем спорта Thinking

# 652
avicom ,черпя една кола!

# 653
  • Морска приказка
На мен Ива ми стана много неприятна още от предишните елиминации, когато отказа да даде тотема на друг. Не самия факт, че не се отказа от него, а надменното държание, някакси пролича си злобата още тогава. След това с изказванетоси "мърла" тотално ме загуби като почитател. За Ралица се оказа обратното, в началото много ме дразнеше изглеждаше някак като дървен философ , за всички намираше да изкоментира по нещо, но снощи с постъпката си ми хареса, защото нищо не печелеше от това да си даде имунитета, но при всички положения загуби.

# 654
  • Дива Индия
За мен Ралица постъпи достойно. Каза "давам шанс на тези, които искат да съм вън от племето, заради това, че аз съм причината да сме тук, да ме изгонят." Какво й е държанието? Нормално за мен.  Не наглее, не нахалства, не моли, не клюкарства. Момичето е расло при приемни родители, били са я за добро утро и за лека нощ. И пак не е станала "дете на дивата пустиня".

Ljuboznatelna   bouquet

# 655
  • София
Нещото,което не се е случвало никога в Сървайвър е точно смъртта.
Реално погледнато в БГ- сървайвъра доста неща се случват, неща ,които не са се случвали в други сървайвъри.Не е само смъртта на Нончо.Много ми е мъчно като го гледам, толкова е щастлив,че е там!И на иконата как се зарадва горкия, щяла да му донесе късмет.Човек никога не знае какво го очаква.

# 656
Цитат
За мен Ралица постъпи достойно. Каза "давам шанс на тези, които искат да съм вън от племето, заради това, че аз съм причината да сме тук, да ме изгонят." Какво й е държанието? Нормално за мен.  Не наглее, не нахалства, не моли, не клюкарства. Момичето е расло при приемни родители, били са я за добро утро и за лека нощ. И пак не е станала "дете на дивата пустиня".

Абсолютно подкрепям! Постъпката беше доблестна, може би и малко наивна. Силно се надявам да остане Ралица.

Изненадана съм, че на толкова хора тук им е несимпатична Ива Пранджева. На мен ми харесва. Твърда е, да, но не мисля, че е интригантка. Нарича нещата с истинските им имена. На съвета, на който щяха да гонят Джу, само тя пое част от отговорността за отстраняването на Люси от играта. Съвсем директен беше и отказа и да даде тотема си на някой друг и според мен беше права.

За мен най-големият интригант е Жоро и трябва да си ходи! Люси също не ми е симпатична.

# 657
като не иска да си го даде тотема, да си го държи - но и тя тогава можеше да го отстъпи на Джу, а не пожела
ако логиката й е правилна, защо тогава взе на Ралица тотема, трябваше да го откаже като се смята за толкоз честна

# 658
  • густо майна Филибето
Jumanji   , добре дошла в темата, наминавай по-често Hug
Аз нямам лоши чувства към Ива, сурова жена е, силен играч, съобразяват се с мнението й.
А Христина колкото повече я гледам, толкова по-красива ми се струва Simple Smile Много ми е интересно нейното развитие.

като не иска да си го даде тотема, да си го държи - но и тя тогава можеше да го отстъпи на Джу, а не пожела
ако логиката й е правилна, защо тогава взе на Ралица тотема, трябваше да го откаже като се смята за толкоз честна
Точно защото се смята за честна. Ралица беше виновна за провала на племето, ако Ива настоява тотема да остане у нея, не е честно спрямо племето. Това си е моята логика. Аз също бих постъпила така.

# 659
Здравейте!

Бих искала и аз да кажа,че Ива ме дразни също както в предишния Сървайвър -този който спечели Жоро онази пак бегачката Светла Димитрова ли беше!Защо такива са тези бивши спортистки не мога и аз да разбера!
Злобата я ненавиждам.Много одавна никой около мен не се е радвал на успехите ми,само завиждат и Ива като се държи така и ме загуби като поддръжник!

Общи условия

Активация на акаунт