Survivor 4 - Филипини

• 44 933
  • 715
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Аз изпуснах епизода но сега четох в сайта ... Нали уж Ралица спечелила тотем за неприкосновеност, защо тя е застрашена?

Защото си го даде на Ива,а после се.....с гласуването за Люси. Laughing
Разбирам, благодаря!  bouquet

# 631
  • София
Доста тъпо постъпи- то сигурно и това е за пръв път в Сървайвър- да изгонят човек със спечелен имунитет  #2gunfire.

Нещо мисленето не е май силната страна на Ралица newsm78.

# 632
ралица, която ми беше много симпатична, сега ми опротивява леко с нейната самоувереност. що си заби така автогол с предоставянето на имунитета? какво ще спечели от това? доверие? в това племе това е основното, което липсва. тия са готови да си забиват нож в гърба, както и когато им падне.
ива пранджева - най-голямата лисица и интригантка. пет пари не струва в моите очи.
люси - неприятна ми е на този етап. също като у ива пранджева виждам неискреност и подлост в излъчването й. но очевидно в сървайвър тези качества вървят. и двете ми приличат на галина от миналата година.
кой ще си тръгне утре? все едно. жоро си е набелязан. ако не утре, следващия път. питого ще загубят игра за без никакъв проблем. по-скоро ми е интересно да видя развитието на ралица в играта. докъде ще й стигне самоувереността. то не става само с приказки, трябва малко и действия.
как не се сработиха тези хора!? ooooh! пък в обединеното племе изобщо оцелелите от питого няма да се впишат

# 633
и кой изгониха в крайна сметка?

# 634
  • София
Да бяха ги накарали да запалят огън - така се прави при равенство.
Утре отново ще има изказвания за типа на играта и съмнения.
Ива и Ралица ми паднаха в очите , много подмолни.
Мен ми се стори,че Жорката тичкаше в двубоя с Таяк .  Thinking

# 635
и кой изгониха в крайна сметка?
днес няма изгонен. при повторно гласуване ралица и георги бяха с равен брой гласове 4:4. утре ще играят в двубой и който спечели, остава. загубилият си тръгва

# 636
Ива ми падна в очите. Интригите в племето идват най вече от нея. Или както каза'' Спортната злоба'' и идва в повече.
Но то и самота племе не струва .

# 637
Защо пък Ралица да ви е паднала в очите? Тя беше абсолютно искрена за всичко. За разлика от Жоро, Ива, та дори и Кирил. Много е достойно момичето, мен ме кефи, но доста беше глупаво гласуването и с/у Люси, вместо с/у Жоро, който щеше да изхвърчи моменталически.

# 638
  • София
Аз много я харесвах , но днес я усетих по друг начин...
Необяснимо ми е , но си мисля , че и това с предаването на тотема си беше по план.
Как да го кажа , но всеки ,който се върти около Ива , ми пада в очите.

# 639
Да, това наистина беше странен ход днес newsm78 Неправилна преценка на силите, прекалена самоувереност за мястото си в племето, убеденост, че пътникът всякак е Жоро, или някаква детски изблик на честност и принципност. Един вид "аз ще си призная и ще оставя на другите да решат". Което по принцип е добре, но в конкретния случай и игра не върви.

И мен Питого ме разочароваха. Определено ми бяха по-симпатични и интересни. А те гОла вОда излязоха ooooh! Нещо хич не могат да се сработят, май никой не знае какво иска и какво очаква от другите. А днешните нападки, обяснения  и възмущения за договорките и "коалициите" бяха направо смешни!

Люси си играе играта. Колкото може, старае се, не влиза в конфликти, не се набива на очи и не се опитва да се налага и изпъква. Всъщност започва да ми харесва. Или поне това, което ни показват от нея. Има ясна преценка за физическите си възможности и стои настрана от конфликтите на останалите. Не чух и да е манипулирала този или онзи. Поне никой не я изброи в оформящите се и постоянно разпадащи се групички. Ами заслужава си да напредне в играта. То и тактът и акълът също са важни тук.

# 640
  • густо майна Филибето
Само аз ли мисля, е постъпи достойно, като се лиши от имунитета? Отделен въпрос, че там достойнството не се цени. Тя беше причина племето да е на съвет.

# 641
Значи, такова достойнство -> на олимпиадите Stop Тук е различно. Всеки е отишъл за победа, персонална, не племенна. Племето е временен етап в състезанието, след още една-две игри, ще се разпадне, трансформира. 

Забравих да кажа, че Крика започва да ми харесва. Може да е хвалипръцко, но иначе май е свестен тип.

# 642

Забравих да кажа, че Крика започва да ми харесва. Може да е хвалипръцко, но иначе май е свестен тип.

Горкия Крик, като малко детенце е.  Mr. Green Далечен му е объркания и фалшив свят на възрастните, с техните проблеми и сплетни.  Laughing

# 643
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Люси си играе играта. Колкото може, старае се, не влиза в конфликти, не се набива на очи и не се опитва да се налага и изпъква. Всъщност започва да ми харесва. Или поне това, което ни показват от нея. Има ясна преценка за физическите си възможности и стои настрана от конфликтите на останалите. Не чух и да е манипулирала този или онзи. Поне никой не я изброи в оформящите се и постоянно разпадащи се групички. Ами заслужава си да напредне в играта. То и тактът и акълът също са важни тук.

Здравейте!Чета ви,но съм писала само веднъж,защото досега мисля нямаше много за разискване.
Питого ми е по-симпатичния отбор въпреки,че от това което виждаме от тях избора ми е малко странен с днешна дата.Цитирам птица,защото на предния лайф на въпрос към Любен Дилов- син кой от участниците му прави впечатление,той каза малката Люси.Веднага ми стана ясно,че отговора му е плод на вътрешна информация,а не на наблюдения.Люси определено стои на тъча и съм сигурна,че доста дълго ще изкара там.В този смисъл птица е хванала много точно нещата.Аз мисля,че времето на Питого предстои.На сто процента мисля,че Таяк ще се бъгнат много след смъртта на Нончо.Много се изговори за това как след инцидента няколко участника са пожелали да си тръгнат.От кое племе мислите са те?

# 644
lacunababe, добре дошла. Heart Eyes Hug  bouquet

Надявам се Ралица да остане все още да и погледам още нахалството, подмолността и подлизурството към жената-мъж Ива.

Общи условия

Активация на акаунт