Survivor 4 - Филипини

• 44 939
  • 715
  •   1
Отговори
# 615
Нещото,което не се е случвало никога в Сървайвър е точно смъртта.Значи днес трябва да очакваме най лошото.Плюс това вчерашната серия беше май от 8 - я ден.

# 616
Днес не трябва ли Питого да играят за имунитет и да имат съвет за изгонване? Не вярвам трагедията да "рекламират". Много изродско би било.

# 617
Нещото,което не се е случвало никога в Сървайвър е точно смъртта.Значи днес трябва да очакваме най лошото.Плюс това вчерашната серия беше май от 8 - я ден.
странно. таяк днес нямат игра. днес има игра за имунитет на питого и съвета им

# 618
А може и тия от Питого да са се сбили на съвета. Laughing

# 619
  • Mediterraneo
Нямам нищо против да се споменава, но не да се постоянно да бъдем държани на нокти и да очакваме най-лошото да се случва и да свърши серията без това да стане. Това мен специално ме изнервя.

И само споменаването в темата те изнервя?! Мен ме изнервя самият факт, че се е случило. Факт, който научихме още в края на май... Това ме държи на тръни всяка вечер, докато гледам, не коментарите в темата.
Пък в крайна сметка- това е просто тема. Нищо няма да промени от случилото се. И е най- лесно да не се чете като дразни.

# 620
  • Разпиляна във въображението
Изнервя ме този факт, разбира се, Тарталета. Но необходимо ли е преди всяка серия да се казва "сега ще бъде епизода, в който ще стане трагедията". Ето Ru_mi пише, че днес щяло да бъде.
Аз искам да чета темата за игрите, за играчите и хоп - днес ще бъде .....

# 621
Видяхте ли сега каква била работата  Thinking

# 622
  • Разпиляна във въображението
Лелеее, пълно разкриване направиха. Нещо Ива Пранджева не ми харесва. Все така се получава, че всички искат да игреят честно, а в тази игра в голяма степен се разчита на тайната и съюзите.

# 623
  • густо майна Филибето
И какво се оказа? Само Джу не е интригантка Thinking

# 624
Дано изхвърлят Жоро. Въпреки, че срещу него сега на прегласуването виждам не повече от 4 гласа- Ива, Ралица, Кирил...може би Любо. Останалите сигурно ще гласуват срещу Ралица  Thinking

# 625
  • София
Струва ми се, че изхвърча Ралица  newsm78. Май в анонса за утрешната игра видях Георги  Thinking.

# 626
  • Варна
Ще има дуел между Ралица и Георги, който победи - остава.

# 627
Ралица нарече Люси "малко подло човече" , но тя да не се окаже малко тъпо човече. Laughing Ако си беше гласувала за Жоро първия път, сега нещата щяха да са й ок. Mr. Green

# 628
  • Пловдив
Аз изпуснах епизода но сега четох в сайта ... Нали уж Ралица спечелила тотем за неприкосновеност, защо тя е застрашена?

# 629
Аз изпуснах епизода но сега четох в сайта ... Нали уж Ралица спечелила тотем за неприкосновеност, защо тя е застрашена?

Защото си го даде на Ива,а после се.....с гласуването за Люси. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт