Survivor 4 - Филипини

• 44 940
  • 715
  •   1
Отговори
# 600
  • Burgas
Мисля,че ще изгонят Люси.

# 601
Чудно ми е какво ще да е това нещо , което никога не се е случвало в Сървайвър / от анонса за утре / .  Thinking
секс

# 602
  • Burgas
Секс на племенен съвет едва ли,аз разбрах,че това нещо ще се случи на племенния съвет.

# 603
Според мен ще изхвърчи Жоро. Поне на такива мисли ме навява анонса. Ива държи на Ралица и мисля, че се опитва да привлече към себе си Люси и Джу. Thinking Може да използва коза, че ги е пожалила на предния съвет. От друга страна се вижда , че Кирил харесва Крика.  GrinningПредполагам, че там гравитира и Любо. Така че Жоро остава излишен.  Mr. Green

# 604
A Кои според вас са тримата, които Жоро обяви че заговорничат в анонса от съвета? Тримата глупаци ли, как ги нарече...

# 605
  • София
Привет Simple Smile
Качват ли се сериите някъде, в офиц. сайт ми забвита при пауза, или прескачане ... и трябва отначало да ги пускам- кофти!

# 606
Привет Simple Smile
Качват ли се сериите някъде, в офиц. сайт ми забвита при пауза, или прескачане ... и трябва отначало да ги пускам- кофти!

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=20312ee00871c1f2f … 4df6416bd68ff2876

Чудно ми е какво ще да е това нещо , което никога не се е случвало в Сървайвър / от анонса за утре / .  Thinking
секс
Според мен е смъртта на Нончо.

# 607
  • Burgas
A Кои според вас са тримата, които Жоро обяви че заговорничат в анонса от съвета? Тримата глупаци ли, как ги нарече...
Може би са Киро,Любен и Крика  newsm78

# 608
оооо Ива с тая фраза - тотално ме размаза, по подобен начин Мария Гроздева ми се отврати като каза на онзи футболиста сърбита: "Ше му с..ра у устенцата" - верно хора са, но нали са публични личности, могат поне речника си да подбират

# 609

Ива, Любо и Кирил. Twisted Evil

# 610
  • Разпиляна във въображението
Искам да пусна една молба и се надявам, че няма да съм единствената, на която това прави впечатление.

Почти се отказах да влизам в темата защото преди всяко предаване се казва, че ще се случи смърта на Нончо и това ме държи на тръни по време на цялото предаване. Не мога изобщо да се зарадвам на случващото се защото чакам всеки момент да се случи трагедията. Моля ви престанете. Излишно е. Това ще се случи днес или утре или в други ден. Не е необходимо постоянно да се гадае.

# 611
Искам да пусна една молба и се надявам, че няма да съм единствената, на която това прави впечатление.

Почти се отказах да влизам в темата защото преди всяко предаване се казва, че ще се случи смърта на Нончо и това ме държи на тръни по време на цялото предаване. Не мога изобщо да се зарадвам на случващото се защото чакам всеки момент да се случи трагедията. Моля ви престанете. Излишно е. Това ще се случи днес или утре или в други ден. Не е необходимо постоянно да се гадае.
Аз също знам, че името на починал човек не е добре да се споменава често, а тук е във всеки втори пост.Затова и аз започнах да избягвам темата.Оставете човека да почива в мир.

# 612
Напротив, починалият не трябва да се забравя и трябва да се споменава  Peace

# 613
Дори често да го споменаваме,то всеки като спомене Нончо-казва -Да почива в мир!
Мисля,че е много лошо това ,което се случи там.но предвид диагнозата ,той щеше да почине и в БГ.Важното е не как е починал човек,а как е живял!А той живя достойно!!!
Вечна му памет и се радвам да го видя на екрана такъв естествен,мил и добър.Малко са такива хора вече в нашата държава! Peace

# 614
  • Разпиляна във въображението
Нямам нищо против да се споменава, но не да се постоянно да бъдем държани на нокти и да очакваме най-лошото да се случва и да свърши серията без това да стане. Това мен специално ме изнервя.

Общи условия

Активация на акаунт