Survivor 4 - Филипини

• 44 944
  • 715
  •   1
Отговори
# 585
  • София
А , да това са емоционалните моменти с писма от близки.
Мисля , че по-скоро те мотивират и изправят на крака.

Чудно ми е какво ще да е това нещо , което никога не се е случвало в Сървайвър / от анонса за утре / .  Thinking

# 586
Дали няма да излъчат утре злощастният ден? Тъй като от първото предаване стана ясно, че това става преди Минданао да се слее с останалите племена, а то останаха 3 дена, до битката, така че явно ще е тази седмица.  Sad А Нончо се справя много добре.

# 587
Чудно ми е какво ще да е това нещо , което никога не се е случвало в Сървайвър / от анонса за утре / .  Thinking

Дали няма да излъчат утре злощастният ден?

Мисля, че ще е тази вечер смъртта на Нончо
Flowers Rose Flowers Rose

Hug

# 588
И аз се чудя. newsm78
Може би гласовете за изгонване ще са по равно? Това в българския формат случвало ли се е?

# 589
  • Морска приказка
И аз се чудя. newsm78
Може би гласовете за изгонване ще са по равно? Това в българския формат случвало ли се е?
Мисля, че в първият сървайвър имаше равни гласове. Имаше повторно гласуване, като двамата номинирана нямаха право на глас. Аз още снощи се бях подготвила психически ама те взеха, че победиха. Нали Милошев каза, че след игра в която Таяк губи се случва нещастието. Та май няма да е днес, ама да видим. Аз вчера прегледах пак първия епизод, когато им съобщават и неможах да издържа да го догледам много се разстроих.... Cry

# 590
И аз мисля, че ще бъдат равни гласовете /те са точно осем играча мисля в момента/. Това в анонса ми звучеше като реклама да се гледа утре епизода и не вярвам да е свързано с Нончо  Thinking би било доста грубо. Иначе това племе започва доста да ме дразни с постоянните си загуби. /Май много силни характери при отборна игра е в минус, липсва им един Светльо които да ги командори/

# 591
  • Burgas
Според вас кого ще изгонят утре,на мен ми се иска Люси или Ралица,те се справиха най зле в играта,особенно Ралица и както Крика каза тъкмо ще и падне малко самочувствието.
А коя беше тази кокошка от Тайак дето се провикна на края на играта,давай айде да ги оставим на две торбички.

# 592
Златина се провикна.Що да е кокошка дадъхваше съотборника си .Ива ми падна в очите с тва "млъквай ма мърло"

# 593
  • Burgas
Ми може да си го надъхва,но точно тези думи не ми харесаха,аз си помислих,че е манекенката,изобщо не ми харесва това момиче.

# 594
  • густо майна Филибето
Аз не вярвах на очите си - Ралица не успя да се качи на мрежата ooooh!
 Според мен е ред на Люси да си ходи. Въпреки многото лидери, не виждам изявен. Най-авторитетен ако съдим по репортжите, е Ива . Нейната дума ми се струва, че тежи най-много.
Според вас случайно или нарочно във всеки сезон има повтарящи се имена? Този път има двама Жоревци,  две Людмили и две Ралици. Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 07 окт 2009, 11:25 от Ljuboznatelna

# 595
Ох....в началото имах странно пристрастие към Таяк, сега знам защо - там са ми много симпатични и всички фаворити са ми там - само още не мога да си избера 1, но и това ще стане.... Whistling

# 596
  • Срещу планината:)
От Питого съм защото,познавам един от участниците, но Таяк ми стават все по симпатични.А за Минданао те досега наистина са като на почивка,е малко оскъдна от към храна.Супер са големи са образи там:)

Вие на кой залагате,че ще изгонят днес?

# 597
...

Вие на кой залагате,че ще изгонят днес?

джулиета. нямам отговор защо точно тя. просто така мисля. може и да бъркам

# 598
Според мен ще изгонят ралица или люси,а Ива Пранджева на мен ми е страшно неприятна-много самочуствие и това -мърло,ми тя каква е защои прекратиха спортната кариера Mr. Green

# 599
  • Срещу планината:)
Според мен ще изгонят ралица или люси,а Ива Пранджева на мен ми е страшно неприятна-много самочуствие и това -мърло,ми тя каква е защои прекратиха спортната кариера Mr. Green

На мен Ралица ми харесва,нищо че тя прецака играта и не ми се ще да я гонят.
А репликите от страна на Питого, и то от спортист- тя все казва,че има спортна злоба,покажи я в игрите.
Научи да губиш!

Общи условия

Активация на акаунт