Survivor 4 - Филипини

• 44 952
  • 715
  •   1
Отговори
# 570
  • Burgas
Да за нарцисите си права,особенно тоя мистър се мисли за голяма работа.

# 571
Мъж съм.

# 572
  • Burgas
Ти ли,съжалявам не знаех,не съм свикнала с мъжко присъствие във форума.

# 573
  • густо майна Филибето
Ти ли,съжалявам не знаех,не съм свикнала с мъжко присъствие във форума.
Има, има Simple Smile И е полезно Simple Smile

# 574
  • До морето
Мис България : Искам да сте надъхани, ама с една умерене надъханост................... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 575
  • София
Ох, при последните постове за момент помислих, че съм отворила темата за Муньовците

# 576
Пламен за мен се изплаши, че няма да се справи и че ще се провали и сега използва коза, с нараненото его. Mr. Green Но реално ако беше това проблема, по-скоро трябваше да е нахъсан да смаже тези, дето го подцениха и да им натрие носа, а не да бяга. Mr. Green Но Христина довечера, добре ще му го каже в очите. Grinning Живко беше по-забавен и интересен и при него не страх от провал, ами чисто и просто изкуствено напомпаното му тяло свърши бензина и той капитулира.  Twisted Evil

# 577
Жорката ме накефи  Joy

# 578
# 579
Ами това е положението, вече си избрах любимци и това е Минданао. Mr. Green Просто от другите никой не може да ме грабне. Докато тук и Христина, освен хубава ми изглежда борбена и интересна и Кехчо е голямо лице и превтасалия е симпатяга, та дори и културистката ми беше забавна като се напи. Поне засега така стоят нещата при мен.  Grinning
А утре на съвта ще става страшно. Mr. Green

# 580
Оф,не знам за вас,ама за мой ужас Таяк ми стават все по симпатични  Thinking

# 581

Хаха, да, има нещо такова  Peace . Бях сигурна, че ще са пълен провал при първоначалния подбор, а то какво стана  Grinning .

# 582
  • София

Хаха, да, има нещо такова  Peace . Бях сигурна, че ще са пълен провал при първоначалния подбор, а то какво стана  Grinning .

Като в онзи филм "Продуцентите" на Мел Брукс - най-лошия сценарий, от най-лудия автор, с най-некадърните актьори, само и само да провялят пиесата и накрая - получиха хит  Laughing И Минданао малко така. На мен не ми допада само домакинята, но пък от нея не сме видели много още ...

# 583
  • София
Аз пък , защото съм с добро сърце  Sunglasses и застанах инстинктивно още в началото към по-слабите - Таяк , а сега не спирам да им се радвам.
Но те отново играха по - умно , наредиха си правилно постовете и спечелиха !
Питого вече не си сдържат злобата , тъкмо утре ще ни изнесат истинско представление.  Mr. Green
И аз се преориентирам към Минданао - домакинята и Люси малко не са ми по вкуса , но Хриси ми харесва , за Жорката - вече знаете...  Heart Eyes
Време е да ги взема под крилото си , макар че и Таяк ще имат ужасно тежки моменти , свързани с Нончо...

# 584
Нончо наистина излезе невероятен човек.Като гледах анонса за утре,да не би тези подаръци дето им пратиха от България да са го разтроили до такава степен,че ...Жалко за него.

Общи условия

Активация на акаунт