Survivor 4 - Филипини

• 44 954
  • 715
  •   1
Отговори
# 555
поздравления за таяк
кирчо не можа нещо много да ликува

# 556
  • Русе
И на мен ми хареса. Организираха се по-добре и им натриха носовете.
Стана ми мъчно за Нончо  Cry. Как се веселяха......
Май утре ще е играта след която почива.

# 557
  • София
Сплотен отбор - поздравления и от мен !
Хора , не мислете за Нончо , поне до Войната няма нищо лошо да се случва.
Сърцето ме заболя , когато запя.
Какво нещо - ние сме свидетели на последните мигове на този , оказа се , изключителен Човек !
Та още в репортажите през м.май споменаха за въжени стълби и прегради , но ще видим дали правилно са ни го преразказали.
Има го видеото в сайта на btv / раздел Сървайвър / видеоархив.
Но аз не вярвам да пуснат анонс тип ' безгрижие ' тогава.
Сега просто да гледаме и да се наслаждаваме !

# 558
Браво на Таяк за победата. Кефят ме максимално. От първия момент съм за тях.
Peace

# 559
  • Морска приказка
Снощи се радвах като малко дете за победата на Таяк. Как може пък грам интрига да не се прокрадне в отбора, просто съм изумена от човешката толерантност и сплотеност на играчите. Страхотни са....... Hug

# 560
Няма интрига , защото печелят. Винаги е така. Спомни си първата им загуба- тогава имаше интрига  Wink

# 561
  • София
"Мис" България май ще напусне? Голям женчо излезе, капризи,че не го били оценили и пожелали, ми да  си ходи.

# 562
"Мис" България май ще напусне? Голям женчо излезе, капризи,че не го били оценили и пожелали, ми да  си ходи.
Със сигурност напуска.Когато им съобщават новината за Нончо го няма в племето.

# 563
  • София
"Мис" България май ще напусне? Голям женчо излезе, капризи,че не го били оценили и пожелали, ми да  си ходи.
Със сигурност напуска.Когато им съобщават новината за Нончо го няма в племето.
Всяка серия гледам на нокти, все очаквам да се случи лошото. И се радвам,като видя,че не е в тази серия.Ти къде си гледала когато им съобщават?

# 564
Във сайта на предаването.Във първият лайф ето тук http://survivor.btv.bg/videos/album/5-survivor-studio-1/183-survivor-studio-1/
Някъде към 12 мин.
Аз много се разстроих снощи като гледах Нончо как пя и колко е весел.

# 565
  • София
Във сайта на предаването.Във първият лайф ето тук http://survivor.btv.bg/videos/album/5-survivor-studio-1/183-survivor-studio-1/
Някъде към 12 мин.
Аз много се разстроих снощи като гледах Нончо как пя и колко е весел.

Благодаря ти! Аз тогава го гледах на пресекулки и съм го изпуснала! Hug Cry Нещо не ми тръгва записа, пет пъти го пускам, пет пъти ми спира на минута и три секунди. newsm78

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 10:16 от Тайна

# 566

Същия путьо като оптика ат миналия сезон, забравих му името. За какво ги пращат тия нарциси там?

# 567
оптика не беше ли Живко - или бъркам newsm78

# 568
  • Burgas
Живко по скоро беше някакъв странен тип,който много говореше,пък този си е наистина някакъв женчо и на всичкото отгоре ми е много тъпичък и смотан.

# 569
Да Живко беше. Различни са, но и двамата са нарциси, които се обиждат когато околните не им се възхищават.

Общи условия

Активация на акаунт