Survivor 4 - Филипини - втора тема

• 41 126
  • 724
  •   1
Отговори
# 330
"... И така живота продължава вечния си мъдър кръговрат.
Някои постоянно оцеляват, защото други срещу бурята стоят..."

Много ми хареса. Може ли линк към цялото?  Hug Супер на място беше този пост!!! Браво!

# 331

Много ми хареса. Може ли линк към цялото?  Hug Супер на място беше този пост!!! Браво!

Това е част от текст на песен на Подуене Блус Бенд.  Hug Моя много любима.
http://vbox7.com/play:a9ee03a8

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 23:40 от ver4eto_77

# 332

Това е част от текст на песен на Подуене Блус Бенд.  Hug

Марси много!   bouquet

Храстът казал на дървото
Слез и ниско залегни
Виждаш, буря се задава
Тук до мен и ти се наведи
Ще преживеем дружно с тебе братко
Ще се скатаем от вятъра студен
Ще оцелеем сладко сладко
Ден след ден

Дървото, клоните разклати
Погледна тъжно старата гора
Обрасла от досадни храсталаци
Вещаят бури, а цял живот пълзят
И преживяват си под чужда сянка
Така на завет от вятъра студен
И оцеляват сладко сладко
Ден след ден
Ден след ден

И така животът продължава
Вечният си мъдър кръговрат
Някои постоянно оцеляват
Защото други срещу бурята, стърчат
Ден след ден
Ден след ден
Ден след ден
Дeн след ден.

Ето го цялото - заслужава си и е много описателно за това, което се случи!

# 333
Hug HugПлача за "Таяк" и ми е много мъчно! Cry Да не би да се върнат пък като звезден отбор с Ники Мартинов....Надежди...  Такова племе наистина от всички сезони най ми беше на сърце! Гадно ми е!
Миналата седмица плаках за Кмета, днес за Таяк  Confused. Жалко, за момента играта загуби чара си.
Няма да има звезден отбор , просто ще идват бивши участници да спасяват скуката , която посяха с днешния епизод...
Таяк , вие бяхте най-добрите !

Абсолютно вярно . Таяк ще остане любимото ми племе завинаги !

# 334
Много сте смешни като започнете да пишете играта загуби един зрител в мое лице , намаля ми интереса и други подобно глупости. Ясно е , че всички които досега сте гледали ще продължите да гледате. Интригата е в самият формат и игра няма никакво значение кой в какъв ред ще си тръгне така или иначе един ще победи. Страхотен епизод и играта става много вълнуваща в този момент.

# 335
  • с/у ОколоМръсТното
евалла, че това тъпо племе не оцеля...
Само кмета беше истински сървайвър и донякъде Светльо и войничето.
За Хутболиста нямам думи, такъв плазмодии няма.

Обаче Минданао ще изгонят веднага всички новодошли при 1-ва възможност ...
Играта става все по-интересна.

# 336
  • София
Йее, аз пък най-интересната серия да не гледам и нищо не разбрах.Как така Таяк си е тръгнало?

# 337
То не останаха готини играчи. И аз не го гледах, но ми го резюмираха.

# 338
Сценария си беше проведен като по учебник, отново се дават игри според зависи. В силова, динамична игра резултата нямаше да е такъв. Но играта зависи само и единствено от това кой трябва да остане или да си замине. Според мен цялото племе Таяк трябваше да стане да си ходи. Няма смисъл да висят още половин месец там залудо - те са пълнеж за гонене - бай, бай май френдс. Много мъжка, обмислена и точна постъпка на двамата Светльовци - отново ми показаха защо ми бяха сред фаворитите. Но за съжаление втори сезон моите фаворити се разминават с тези на Милошев - шанс!

Е не съм съгласен. И аз бях фен на Таяк и на Занев, но играта си беше честна. Трите племена имаха равни шансове.

# 339
  • София
И на мен сега играта ще ми бъде по-интересна.Занев много ми харесва,но като си даде имунитета,направо си се отказа от играта сам.А пък Бърканичков,какво,не можел да играе в друго племе,ако му стискаше,щеше да остане.Така или иначе,дори да бяха спечелили Таяк,в крайна сметка ще има само един победител,и само Таяк да остане,пак ще се стигне до гонене помежду им.Колкото и да се обичат и да са задружни,не може 5-6 човека да отидат на финал Crossing Arms

# 340
За мене Занев е човек със слаба психика:като печели е голям мъжкар,като загуби-рухва.Добър спортист е,а и играта доказано може да се обърне(Николай).И пак клишета-доказал се бил...скука.Човек се доказва,ако стигне дотам,докъдето може и се бори докрай.А той си тръгна като нацупено момченце-като му взеха играчката,край,ината го хваща и дотук.Да бе,някой ще го гони да му даде един четвърт милион(толкова ли беше наградата?)Другият,Бърканичков, и той:тръгвал си заедно с "Таяк",ех,какви драми!Ако наистина толкова му пукаше за отбора,щеше да се мъчи да се задържи максимално дълго,а след обединението не се знае кой кого.Или поне щеше да ги подкрепи с глас,докато си кара ваканцията във Филипините.
Освен ако няма някакъв сценарий,според който трябва да вкарат нови артисти и отношения.Занев  след изгонването си спомена,че и без това си тръгвал след 3 дни(?),а за Златина-че заедно са теглили племето,т.е. служба;нищо от това,което говореше преди за интимности,флирт и пр.Даже в несвързаната си реч след като им спечели шоколада,сякаш спомена за приятелка,която ще го гледа(по ТВ)??Останах с впечатлението,че е момиче извън играта.Бърканичков от няколко игри отказва да играе.Има логика да не се хабиш само ако знаеш,че си тръгваш.

# 341
М не е точно така в което и племе да отидат ще изхвърчат първи то е ясно. Майтап,майтап с тея клетви на Минданао ,но те ще се държат един за друг.Много гадно вчера последните станаха първи.Каква ти равностойна игра,игра на късмет .Той Милошев го и каза де всичко започва от начало.

# 342
М не е точно така в което и племе да отидат ще изхвърчат първи то е ясно.
Разбира се,по-вероятно е да изхвърчат,но Таяците са силни,печелят имунитети,а и все още има две племена и необходимост от силни играчи за отборни победи.Особено на Минданао.Пък и има изненади.Някой допускаше ли миналия сезон,че изгоненият Николай ще стане победител.Това е играта и ако сам се отстреляш без време,толкова ти е акъла и доказването.
Но пак ще гледам,де.

# 343
За мене Занев е човек със слаба психика:като печели е голям мъжкар,като загуби-рухва.
Именно.
Освен това в играта печели най приспособимия. Странни уклони забелязвам- Минданао си кютали, миналия сезон Ники си кютал- а те всъщност се борят в не по малко трудни условия отколкото сега ще се борят членовете на Таяк. Между другото тези, които останаха, са относително слаби и безлични, така че е все едно къде ще са.
Да не говорим, че с напредването на играта Таяк неминуемо щяха да губят, трябваше да гонят хора и щяха да назреят и там конфликти. Видя се, че победите им бяха не толкова, защото са добри, колкото заради желязната дисциплина, която наложи Занев . Но и тя почна да се пропуква накрая  ( например конфликтът между Йочколовски и Занев, между Верислав и Занев). Докато Питого почнаха да се стиковат лека полека. Освен това не беше кой знае каква разликата- победите в игрите  бяха 6 на 4 ако не се лъжа за Таяк, не е смазващо надмощие.
При това досега ако разликата между отборите стане над 2ма човека се прехвърляше един играч. Т.е. ако нещата бяха останали както си бяха, без Минданао, Таяк трябваше да даде един на Питого. Тогава щеше да се види какъв отбор са  Wink Играта е индивидуална.

# 344
Дали няма пак остров на изгнаника???
Там Светльо Занев да чака финала???
Мисля си че има.

Общи условия

Активация на акаунт