Survivor 4 - Филипини - втора тема

• 41 475
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
Манекенката може и да не си тръгне, или анонсът както винаги е подвеждащ  Thinking .

# 466
Мда, манекенката е много тъпо същество!

По- лошо. Тя е изключително неморална.

Манекенката може и да не си тръгне, или анонсът както винаги е подвеждащ  Thinking .

Ще си тръгне. Разплула се е като медуза, само футболисти са и в кухата лейка.
Питого са на племенен съвет, няма връщане назад, слава богу.

# 467
A kak стана така , че Питого са на племенен съвет , май нещо изпускам , кога са загубили игра ?

# 468
Играта за сандвичите трябваше да е за имунитет, но понеже манекенката каза, че си тръгва отиват директно на съвет.

А ето ви линк към миналогодишният Сървайвър -  Русия http://www.1tv.ru/hero/pr=11843&pg=2

# 469
Превтасалият как ги надъхваше да загубят няколко игри ама така елегантно, без да се усети никой външен. Sunglasses, че да изгонят Таяците един по един. Та затова Ралица падаше Laughing Thinking тя изпълнява стратегията на шефа на племето, нали ги владее ментално bowuu Outta Joint
А Жорката е влюбен шемет Crazy този развой не си го представях Laughing

# 470
Бе падала Ралица заради стратегия те играха за награда.Падаше защото токова и еса силиците.

# 471
Бе падала Ралица заради стратегия те играха за награда.Падаше защото токова и еса силиците.
не си ми разбрала иронията Simple Smile

# 472
Все повече се разочаровам от този Сървайвър...
При положение че им взеха в началото всички лични вещи, защо Крика има тефтер и химикал?...
И защо Меги има писмо, при положение че нейния отбор падна в играта, за която наградата беще писмата?...

# 473
  • Морска приказка
И аз съм много разочарована , този сървайвър се очертаваше да ми бъде най- любимия, но..... сега вече го гледам по между другото. В началото всички игри бяха силови, сега като влезе Минданао в играта гледаме абсолютен цирк. Питого ще вземата пък да надебелеят, през ден хапват мръвка....  Щеше ми се таяк да бяха запазили поне духа си, но те са сломени и са се предали... Ами за какво да се гледа, то даже липсва духът на състезанието..Sad

# 474
Превтасалият как ги надъхваше да загубят няколко игри ама така елегантно, без да се усети никой външен. Sunglasses, че да изгонят Таяците един по един.
Толкова му е менталния капацитет-да сподели пред камерата стратегията си,за да му я объркат продуцентите Laughing.Кой ще им гледа предаването,ако играчите съвсем заспат.Иначе не му е лоша идеята,но не трябва да пуска никой таяк за индивидуален имунитет и трябва съвсем да зомбира жените си,дето им знаел цикъла на всичките,и влюбения шемет Жорката.

# 475
  • Варна
Бях решила, че няма да гледам Сървайвър, но вчера го пуснах малко... Blush Минданао кога са спечелили легла? Или ползват лагера на Таяк? Даваха  Крика как чете дневник: Рак ощипал Любо - много вълнуващо. Съдейки по вашите коментари май съм изтървала само чатала на Карамазов. Joy А, и Жорката в кого е влюбен?

# 476
В Маргарита от Таяк.

# 477
Снощния епизод ми беше много смешен, доста се забавлявах с тия от Минданао. Ралица милата колко пъти пада Laughing, Койчев в какви филми ги вкара тия хорица с неговите мисли Shocked, Кехайов е много странна птица #Crazy, а Златина нещо много се е вживяла в ролята "С. Занев", много глупава постъпка ooooh!. А май скоро няма да са Великата петорка след играта с въпросите Люси май доста се е засегнала newsm78

# 478
Добър беше епизодът - малко в стил Иван и Андрей , визирам менталните способности на Николай - те така обичат да се гаврят с хората си , които пак те са избрали.
Трейси , ми нищо лошо - продуцентите искат да приобщят като зрители и по-възрастни хора - няма Сървайвър да е адресиран само към по-младата аудитория.
Хубаво са им избрали играта с викторината ' Познавате ли се добре '.
Винаги тръгват раздори след нея.
Пък Евтим вече си свърши работата - уреди Питого с удобен съперник , вече е спокоен.
Карамазов ми хареса - следи зорко за нарушения. Не е пристрастен като Евтим , който пропускаше да види как Ива не се държи само за рогата , предполагам , че няма да помоли участник да разкаже сърцераздирателна история на Съвет...
А , че е бил мокър , не съм забелязала и аз.

Жорка,Жоркааа , и ти като Вънов ще ми изневеряваш ...  Whistling
Разкъсвай ми сърцето на парчета , свикнах вече .  Rolling Eyes

ави,
1. тук нещо не разбрах. нали според теб любимецът на милошев беше в минданао? сега защо пък "удобен съперник" за питого точно той ще осигурява? даже предполагам кого беше визирала като "любимец" от минданао Wink не, че минданао не е удобен съперник на питого. с тоя лидер - койчев, далече няма да стигнат. в тази посока ми хрумна и нещо друго - тая година нещо няма много телесно намаляване на килограми сред участниците. май добре ги хранят. на койчев коремът не е мръднал и сантиметър Laughing
2. после - защо пък приобщаване на по-възрастна аудитория? с детските игри ли? ако това му е целта, нъц. майка ми пак не гледа как метат кълбета по баири. все й е тая.
3. съжалявам, че жорето кехайов ти изневери. ама пък е много сладък - как се нахъсва любовно Joy

# 479
Емануела сама ли е поискала да си тръгне?

Общи условия

Активация на акаунт