Работа на кораб, круиз

• 348 782
  • 842
  •   1
Отговори
# 300
На Msc миячите им плащат в долари и е далеч под 1500  Grinning

# 301
Сторкийпърите имали проблеми с филипинците на Карнивал. Особено ако попаднеш на шеф филипинец е било голяма мъка.  ooooh!

# 302
  • Fort Worth, TX
Сторкийпърите имали проблеми с филипинците на Карнивал. Особено ако попаднеш на шеф филипинец е било голяма мъка.  ooooh!
Кой ти пълни главата с глупости отсега?Това, че бг са свикнали малко да я карат през пръсти е отделен въпрос.Заради това на някои им идва тегаво там.Никой не се заяжда с теб и няма право да го прави.Дисиплината е желязна.Ти такава в Бг не си виждал , няма и да видиш.Всеки си знае задълженията.Никой няма право с пръст да те пипне.Трябва да се научиш на толерантност.Ако си расист там няма да оцелееш.ТАКА чЕ ФИЛИПИНЕЦ, ИНДИЕЦ, ИНДОНИЗИЕЦ ВСЕ ТАЯ.Иначе как си мислиш има желязна дисциплина при персонал 1500 човека и 3000 пасажери?

# 303
За филипинците наистина съм чувала, че са заядливи и трудно се разбира човек с тях. Не говоря само за круизни кораби, чувала съм го от моряци по всякакви кораби.

# 304
Кой ти пълни главата с глупости отсега?Това, че бг са свикнали малко да я карат през пръсти е отделен въпрос.Заради това на някои им идва тегаво там.Никой не се заяжда с теб и няма право да го прави.Дисиплината е желязна.Ти такава в Бг не си виждал , няма и да видиш.Всеки си знае задълженията.Никой няма право с пръст да те пипне.Трябва да се научиш на толерантност.Ако си расист там няма да оцелееш.ТАКА чЕ ФИЛИПИНЕЦ, ИНДИЕЦ, ИНДОНИЗИЕЦ ВСЕ ТАЯ.Иначе как си мислиш има желязна дисциплина при персонал 1500 човека и 3000 пасажери?

Ами това ми го каза, мой познат който има два контракта на Карнивал и януари месец ще ходи на трети като сторкийпър. Аз лично не съм расист. Толерирам всеки един независимо какъв е, каква вяра изповядва и какъв цвят на кожата има. Просто събирам мнения и ги споделям за да събера някакво мнение за себе си за работата там. Сподели ми, че не били приятни хора с една дума защото като видели бял човек особено ако не може да се справя добре със задълженията си гледали да те препънат така, че да те уволнят. И други неща ми каза за които предпочитам да ги спестя тъй като лично аз не ги приех сериозно а и не вярвам в страна като Америка и такава компания да има такива проблеми и всичко да се потулва.

BTW: Не всички филипинци били такива но било въпрос на късмет на какъв ще попаднеш и на какъв кораб ще се озовеш на Карнивал. За него работата била като в казармата. Споделям какво ми е казал просто без да пропагандирам казаното от мен като представа за живота там.

# 305
Искам да попитам някой работил ли е с агенция "Timwork-1" - Варна ? Гледам в официалния им сайт набират екипажи за круизни кораби но не пише за коя компания работят. Мисля утре да прозвъня на оставените телефони и да получа някаква информация.

Това е официалния им сайт: http://timwork1-varna.com/index_bg.html

# 306
Ето ви дирекно партнъорите за карнивал които директно им се показват от сайта:

http://www.cclcareers.com/how-to-apply/our-recruitment-partners.aspx

Сабриев,смелост се иска за такавапозиция като твойта.За съжаление много българи така са експолатирани,но пък си е криза на всякъде и лев от горе си е нещо.Така 4е наслаждавай се на момента ако не ти хареса винаги можеш да си тръгнеш:)Успех на вси4ки,тези които не са излизали от бг си нямат на идея какво е да си дале4 от това което са те у4или и си преживявал цял живот,а тези които са ве4е били там знаят много добре за какво говоря.успех на вси4ки и бъдете здрави!4удеса стават,само търябва да повярвате в тях и себе си!

Ако има музиканти мога директно да ви дам имена и емаили и инфо как да кандидатсвате,музикантите нямат агенти в бг така 4е не им се вързвайте/говоря само за Карнивал!/

Поздрави и весели празници!

# 307

Ами това ми го каза, мой познат който има два контракта на Карнивал и януари месец ще ходи на трети като сторкийпър. Аз лично не съм расист. Толерирам всеки един независимо какъв е, каква вяра изповядва и какъв цвят на кожата има. Просто събирам мнения и ги споделям за да събера някакво мнение за себе си за работата там. Сподели ми, че не били приятни хора с една дума защото като видели бял човек особено ако не може да се справя добре със задълженията си гледали да те препънат така, че да те уволнят. И други неща ми каза за които предпочитам да ги спестя тъй като лично аз не ги приех сериозно а и не вярвам в страна като Америка и такава компания да има такива проблеми и всичко да се потулва.

BTW: Не всички филипинци били такива но било въпрос на късмет на какъв ще попаднеш и на какъв кораб ще се озовеш на Карнивал. За него работата била като в казармата. Споделям какво ми е казал просто без да пропагандирам казаното от мен като представа за живота там.
В момента съм на Карнивал! Работя с филипинци и с българи  Laughing
Не разбирам защо някои хора си чешат  езиците да създават митове, тоз казал,  ония казал... Sick  Филипинците били незнам си какви. Хората работят с години и не мрънкат и ще си вземат пенсия  от Карнивал, докато българите много знаем, да  изискваме и като видим малко зор надаваме викове... казарма било... ooooh!   като е казарма защо се връщат за трети контракт?

# 308
И мойта приятелка вече е на кораба, сега са в Мексико, преди малко писахме на скайп. Simple Smile Късмет на всички, които работят на кораб! Praynig Готино е да видиш свят! Peace

# 309
Не мога да открия в нета контакти на Гейм Плюс във Варна. Може ли на лични, който ги има да ги изпрати? Благодаря ви предварително. Peace Също да попитам. Има ли ограничение във възрастта? Става въпрос за 37г. жена - ще има ли проблем? С много добър английски. Досега работила в чужди фирми, където "офисния език" е бил английски и кореспонденцията между партньорите е била на английски.

# 310
Здравейте.Ужасно съм притеснена и на косъм да се откажа.Искам да се кача на кораб,имам много близък,който ще ми съдейства на 100%.Прави ми голяма услуга.
Но моя голям проблем е че английския ми е на начално ниво.
Уча вкъщи по един разговорник,който е за ресторантьорство и сервитьорство.Има много изрази и думи,които уча на изуст,защото така или инъче знанията ми са оскъдни.Според моя човек това била най-голямата ми грешка,че наизустявам.
А можете ли вие,които сте пътували и знаете как са там нещата да ми помогнете и да ми кажете от къде и как да го захвана,че да го науча.Направо ми се плаче вече.Отчаяна съм до крайна степен вече.
А пари за курс нямам,инъче знам че това е най-добрия вариант.

# 311
  • Fort Worth, TX
Учи думи, неправилни глаголи.Ако все пак отидеш да работиш на място се учи много.С наално ниво на език никой няма да те пусне да работиш в ресторант с гости.

# 312
Днес разбрах,че стартира нова програма от бюрото по труда.Много искам да се включа в нея.Благодаря за насоката   bouquet
И аз знам,че с начално ниво английски няма да се справя дори на интервюто,з-то ще се стъписам и ще забравя дори наизустеното.
 Пожелавам на всички Весела и по-добра нова година  Hug

# 313
Zdraveite, az imam edno zapitvane. Kak stoqt ne6tata s rabotata na re4en korab. Zvunnah na edna agenciq dneska i mi kazaha, 4e mogat da mi predlojat oferta za 6veicarski re4en korab....... neznam koe e po-dobre kato oferta Karnival ili re4en korab..... i ako ima dovolni ili nedovolni hora ot rabotata si na Karnival, molq, neka spodelqt Simple Smile

# 314
Zdraveite, az imam edno zapitvane. Kak stoqt ne6tata s rabotata na re4en korab. Zvunnah na edna agenciq dneska i mi kazaha, 4e mogat da mi predlojat oferta za 6veicarski re4en korab....... neznam koe e po-dobre kato oferta Karnival ili re4en korab..... i ako ima dovolni ili nedovolni hora ot rabotata si na Karnival, molq, neka spodelqt Simple Smile

А може ли да дадеш линк към някакъв официален сайт на тази агенция или някакъв номер ? Благодаря предварително. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт