Работа на кораб, круиз

• 348 740
  • 842
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте! Аз също се интересувам от работата на кораб и преди време получих оферта от тази фирма http://www.jobs.bg/f1655124 Но тогава отказах, поради проблем с паричките. Сега отново имат обява и бих искала да знам дали някой знае нещо за тази фирма? Благодаря ви предварително!

# 331
Здравейте! Може ли някой, който е минал интервюто да сподели какво представлява? Какви въпроси задават най-често и има ли среща с работодател? Благодаря предварително!

# 332
Коя агенция ти е посредник?Нали си минал интервю с представител на ССЛ?Не си ли си видял договора с тях.Аз локуми не разправям.По този път, който ти сега вървиш аз съм минала преди много време.Аз също нямах пари, но взех назаем и с първия договор си върнах всичко до стотинка. С тая разлика, че моя договр беше за друг департмент и парите бяха много повече от твоята заплата, която се очаква да получиш.За два месеца и си си върнал борча. ooooh! ooooh!

Минал съм интервюто и съм одобрен в момента чакам да ми пратят договора от Маями и да го подпиша ако реша да замина. Ти като си заминала в тоя договор има ли клауза за едностранно прекратяване ако една от двете страни реши, че работата не е за него и желае след известен престой да се върне ? Не съм работил никога в склад и изведнъж влизам да работя в склад в голяма компания това ме притеснява! Не знам дали ще се справям със задълженията си.

Работата станала, много ми се  иска,  ама не ми стиска  newsm78 
Стор кийпъра точно, не се прибира  изгърбен; също така ако не дай боже не се справиш и рисайнеш, Карнивал ще ти купи билет, не  е там въпроса.
Относно заема... Да пари са, и когато си взел заем не е комфортно, минали сме от там, обаче като ги върнеш  и като почнеш да пестиш придобиваш самочувствие,  и дори няма да помниш колко точно си взел и  от къде  Naughty .
Ако смяташ, че няма да се справиш- стой си вкъщи! Ако  обаче си мъж, и  имаш топки, сигурна съм че ще се справиш.

# 333
Здравейте, пак съм аз с въпрос! Simple Smile Фирмата за която попитах преди няколко поста всъщност е представител на посредническата фирма която е със седалище в Сърбия. Казва се R.I.V. Някой знае ли нещо за тази фирма намира се в София

# 334
Коя агенция ти е посредник?Нали си минал интервю с представител на ССЛ?Не си ли си видял договора с тях.Аз локуми не разправям.По този път, който ти сега вървиш аз съм минала преди много време.Аз също нямах пари, но взех назаем и с първия договор си върнах всичко до стотинка. С тая разлика, че моя договр беше за друг департмент и парите бяха много повече от твоята заплата, която се очаква да получиш.За два месеца и си си върнал борча. ooooh! ooooh!

Минал съм интервюто и съм одобрен в момента чакам да ми пратят договора от Маями и да го подпиша ако реша да замина. Ти като си заминала в тоя договор има ли клауза за едностранно прекратяване ако една от двете страни реши, че работата не е за него и желае след известен престой да се върне ? Не съм работил никога в склад и изведнъж влизам да работя в склад в голяма компания това ме притеснява! Не знам дали ще се справям със задълженията си.

Работата станала, много ми се  иска,  ама не ми стиска  newsm78 
Стор кийпъра точно, не се прибира  изгърбен; също така ако не дай боже не се справиш и рисайнеш, Карнивал ще ти купи билет, не  е там въпроса.
Относно заема... Да пари са, и когато си взел заем не е комфортно, минали сме от там, обаче като ги върнеш  и като почнеш да пестиш придобиваш самочувствие,  и дори няма да помниш колко точно си взел и  от къде  Naughty .
Ако смяташ, че няма да се справиш- стой си вкъщи! Ако  обаче си мъж, и  имаш топки, сигурна съм че ще се справиш.

Веднъж се направих на мъж и изгорях с една агенция за това имам притеснения. В случая притеснението не ми е до агенцията а до Карнивал. Ако изгоря втори път ще ми стане много. Аз нямам какво повече да добавя по моя въпрос. Мога само да си градя още от мненията, които споделяте за Карнивал и за останалите агенции и компании.

# 335
  • Fort Worth, TX
ще изгориш, ако те мързи да работиш.Щом си работлив и искаш да дърпаш напред действай, ама като те гледам по те бива да пишеш в бгмама от колкото да бачкаш на Карнивласки кораб.

# 336
  • Варна
Абе sabriev, ти не замина ли вече?
Аз вече чакам снимки от Хонолулу, а ти тука се подвизаваш Thinking

# 337
Какво сте тръгнали да ми ядете главата бе ? Писал съм за мнения и съм благодарил вече няколко пъти за което вие тука сте тръгнали да ма ядете защо не заминавам, кога ще заминавам. Това да не е заминаванка до Варна и обратно. Отговаряйте на другите потребители, които са задали въпроси. Аз съм получил отговори вече за което пак благодаря. Крайното решение ще го взема аз лично. Дали съм работлив, в кое ме бива и в кое не ме бива няма да тръгвам да споделям тук във форума не защото не желая а за да спазвам главната тема която е "Работа по круизите".

Айде и със здраве!

# 338
А някой знае ли горе-долу колко пари са нужни, за да заминеш на работа на кораб. Също така този курс за безопасност, който се води във Военноморското във Варна всички агенции ли го изискват.

# 339
Здравейте!

Някой има ли общи впечатления за позиция "втори пърсър" на немски морски кораб от златна котва.

Благодаря предварително.

Поздрави  Simple Smile

# 340
А някой знае ли горе-долу колко пари са нужни, за да заминеш на работа на кораб. Също така този курс за безопасност, който се води във Военноморското във Варна всички агенции ли го изискват.
Курсовете  е хубаво да ги   изкараш. Аз лично съм ги минала 2 пъти, защото на 5 години се подменят.
На Карнивал не ги признават, и караш всичко  от до на кораба.
Относно пари за заминаване- мисля 1000 евра са нужни, горе долу, но пак си зависи  и  от агенцията  Sunglasses .

# 341
Точно сега говорих с аверката си! Grinning Била в най-големия аквариум на света, ихаааа!Помня, че не нея и бяха казали 1000лв., но се оказаха 1500, нещо такова.

# 342
И аз потвърждавам приблизително такава сума.

# 343
За какво по дяволите се изискват тези пари?

# 344
За какво по дяволите се изискват тези пари?
Тези пари се дават, ако си одобрен за такса към агенцията, медицинско, за червен паспорт, виза и само самолетния билет до мястото на тръгване казват, че е около 800лв.Май има и такса към Американското посолство, но за това вече не съм сигурна. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт