Работа на кораб, круиз

• 348 758
  • 842
  •   1
Отговори
# 315
Аз да си кажа мнението за различните националности. Имам два контракта на карнивал и съм сменила много шефове. Няма значение каква националност са, всичко е до човек. Най-страхотния шеф, който съм имала е бил от Индия, човек с който още поддържам контакт. Имала съм шеф индиец, който беше ужасен и много ни тормозеше. Имах шеф от Перу, който ме разплака, а това никога не ми се беше случвало. Работила съм за всякакакви откачалки, но никога не ми е пукало и никога не съм плакала по време на работа, но този човек направо ме побъркваше #Cussing out Имала съм шеф и филипинец, беше много свестен, но определено не ми е бил приятел. За двата контракта от Карнивал мога да каже че имам приятели от Перу, Филипините, Южна Африка, Уелс и много други. Така че няма значение коя националност си, хората са различни има и добри, и не толкова...

# 316
Точно така, важно е човек да е добър с хората около себе си и да е колегиален, защото все пак 6 месеца си там и на тези хора ще им гледаш физиономиите дълго време Simple Smile А и когато човек е разбран, винаги е с едни гърди напред Simple Smile

# 317
Преди малко писах на скайп с мойта аверка. Аз-от тавана, тя- от кафенце на плажа в Хондурас. Ихааа! Grinning

# 318
Еха, спомних си плажовете в Хондурас Heart Eyes Най-красивите плажове и най-бедните държави, за съжаление Sad

# 319
Благодаря сърдечно на тези, които отговориха на моите запитвания спрямо работата по корабите на "Carnival".  Сега, доколкото успях да добия някаква представа за позициите на Сторкийпърите е, че не е много приятна позиция, работи се като животно на другия край на света за 700 долара на месец.  Отрицателните черти са, че не е сигурно на какъв шеф ще попаднеш /добър или лош/, спиш в каюта под водата и има възможност на връщане да бъдеш с няколко гръбначни изкривявания от носенето на тежки товари. Добрите черти са, че ще видиш свят, който едва ли би имал възможност да посетиш иначе, ядеш на корем на кораба /храната е осигурена/, спането също е безплатно, изкарваш си чисти пари и на връщане ако не си теглил заем за да заминеш би се върнал грубо със 6 до 8 хиляди лева.

Уважавам мнението на всеки един от форума, който е писал и благодаря за което но все още не мога да взема решението а нямам много време. Може би имам един "страх" в себе си, че нещо може да излезе не както трябва когато отида там и да се прибера с наведена глава и заем към банка, която с удоволствие ще ме осъди за неплатен кредит. Може би по-заможните които не ги мислят тези разходи по заминаването им е по-лесно да вземат решение и да се впуснат да рискуват докато аз веднъж опарил се от такива агенции гледам да взема премерен риск.

# 320
Ми късмет, Сабриев! Simple Smile Момичета сме си по смели...

# 321
Сабриев, разбирам те, по принцип от тази агенция предлаганите места са подобни на твоята позиция. Ако имаш възможност проучи нещата, виж и друга фирма. Всеки работи с различни компании ...

# 322

Ти ми дай 1 500 лева на заем само и няма да разбереш кога съм заминал Simple Smile))

# 323
  • Fort Worth, TX

Ти ми дай 1 500 лева на заем само и няма да разбереш кога съм заминал Simple Smile))
Ай стига си ревал .Нали имаш договор.Вземаш парите назаем и за няколко месеца ги връщаш.Не мога да разбера кво толкова мислиш. ooooh! ooooh!Като стъпиш там се позаинтересувай за евентуална смяна на позия и департмент има и такива варианти.Пари се вадят най-много в ресторанта , но там се иска мн добро ниво на език.

# 324

Ай стига си ревал .Нали имаш договор.Вземаш парите назаем и за няколко месеца ги връщаш.Не мога да разбера кво толкова мислиш. ooooh! ooooh!Като стъпиш там се позаинтересувай за евентуална смяна на позия и департмент има и такива варианти.Пари се вадят най-много в ресторанта , но там се иска мн добро ниво на език.

Ам дай де 1 500 лева ... прати ми ги и аз ще ти пратя моя договор да се снимаш с него. Много е лесно да се говори и да се опъват локуми ама явно не си попадал на агенции менте и да спиш по улиците да се чудиш после как да се прибереш обратно в България.  Хората работят за 300 лева на месец как се дават 1 500 лева на заем ?!

# 325
Тия от Русе не са агенция менте, освен това за второ заминаване не плащаш такса вече. учи английски, да, мойта аверка зема доста повече от 700, а и тя отначало замина със заеми от приятели. Ама всеки знае себе си, де. Simple Smile

# 326
  • Fort Worth, TX
Коя агенция ти е посредник?Нали си минал интервю с представител на ССЛ?Не си ли си видял договора с тях.Аз локуми не разправям.По този път, който ти сега вървиш аз съм минала преди много време.Аз също нямах пари, но взех назаем и с първия договор си върнах всичко до стотинка. С тая разлика, че моя договр беше за друг департмент и парите бяха много повече от твоята заплата, която се очаква да получиш.За два месеца и си си върнал борча. ooooh! ooooh!

# 327
Аз не знам дали има някой, който да не е заминал със заеми. Аз до колкото разбрах s_sabriev говори за Лъки -М, или греша newsm78 Те не са измамници, това че всички фирми взимат според мен доста високи такси за посредничество си е друг въпрос. Аз заминах с Games plus, еми всяко посещение до техния офис ми струваше най-малко 80 лв. Важното е че вършат работа. s_sabriev, там ще спестиш пари много бързо, защото нямаш никакви разходи. Ще можеш да си върнеш заема за 2 месеца. Не знам какво се чудиш, явно нещо друго те спира, а не притеснението че ще те излъжат.
И преди съм си казвала мнението за корабите. Това е много лесен начин за пестене на пари. Но това е работа до време, ако се задържиш прекалено дълго, после много трудно ще спреш, защото адаптирането в реални свят е много трудно. Определено не съжалявам за прекараното време там, но сега не бих се качила там, просто съм на друг акъл.

# 328
Коя агенция ти е посредник?Нали си минал интервю с представител на ССЛ?Не си ли си видял договора с тях.Аз локуми не разправям.По този път, който ти сега вървиш аз съм минала преди много време.Аз също нямах пари, но взех назаем и с първия договор си върнах всичко до стотинка. С тая разлика, че моя договр беше за друг департмент и парите бяха много повече от твоята заплата, която се очаква да получиш.За два месеца и си си върнал борча. ooooh! ooooh!

Минал съм интервюто и съм одобрен в момента чакам да ми пратят договора от Маями и да го подпиша ако реша да замина. Ти като си заминала в тоя договор има ли клауза за едностранно прекратяване ако една от двете страни реши, че работата не е за него и желае след известен престой да се върне ? Не съм работил никога в склад и изведнъж влизам да работя в склад в голяма компания това ме притеснява! Не знам дали ще се справям със задълженията си.

# 329
Винаги можеш да си тръгнеш по твое желание, само че ще трябва да си платиш билета за прибиране. Ще се справиш с работата, сигурна съм, не е лесно, но то никъде не е. Успех, каквото и да решиш Hug

Общи условия

Активация на акаунт