MP-тройки, четворки и т. н. ...

• 4 878
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
На каква възраст са децата ви? Чудя се дали да подарим нещо такова на детето-на 9 ще стане сега. newsm78

Моето момиче е на 9 и си пожела за Коледа МП4. И аз съм пред същите дилеми? Може ли да споделиш на какъв модел сте се спрели?

# 16
  • Варна
И моята много искаше, баща и и купи iPod Apple. За година май 3-4 пъти се е сетила да го ползва...
Ако почне да прекалява, ще го прибера.

# 17
  • Варна
На каква възраст са децата ви? Чудя се дали да подарим нещо такова на детето-на 9 ще стане сега. newsm78

Моето момиче е на 9 и си пожела за Коледа МП4. И аз съм пред същите дилеми? Може ли да споделиш на какъв модел сте се спрели?

Нещо такова може би.....
http://www.ardes.bg/mp3-players/mp3-players/CREATIVE+ZEN+V+PLUS+2GB-15546

# 18
Мерси за отговора.  bouquet

# 19
Най- опасно е като почнат да ходят по улицата с тапи в ушите.
На наши близки и двете дъщери са ги бутали коли, като пресичали със слушалки и поглед в МП3, или др. устройство.
Cry За щастие се отърваха само със счупен крак, едната, и съответно ръка- другата.
Та на моята малката съм разказвала тази история няколко пъти, откак има МП3. Превантивно, тя засега слуша умерено. Каката е по много с тапи, тя е приятелка и връстничка с по-голямото дете от горната история, но засега не е имала такива инциденти. Надявам се и занапред.
Май е добре да кажете на хлапетата, че се случват такива неща и трябва да внимават.
Децибелите също са проблем, разбира се, и е добре да се ограничат, но е трудно.

Общи условия

Активация на акаунт