Хипотония- Ниско кръвно налягане

• 21 769
  • 32
  •   1
Отговори
# 30
Аз също съм с този проблем  Confused
Вегетарианците като мен трябва да са особено внимателни с ниското кръвно, понеже спирането на консумация на месо и млечни продукти допълнително понижава кръвното. Мен ме спасява пиене на повечко зелен чай и много газирана минерална вода през целия ден. Кафе пия рядко, затова пък започвам деня с голяма чаша силен чай, купен от билковата аптека. Подслаждам с мед от кварталния пазар. Старая се да се храня много здравословно и избягвам продукти с изкуствени компоненти, които допълнително затормозяват организма и усилват ефекта на слабост, умора и безсилие. Много пресни плодове и зеленчуци. Минимум 3 л. течности.

# 31
Хахааа.. И аз съм така. За мен 90/60 направо си е добре.  И аз съм била с 50/30 - лекарката като ми го измери ме погледна и каза "Ти би трябвало да си в безсъзнание в момента"
И аз цял живот съм така, припадала съм, но си пия много кола, кафе, червено вино. Сладки неща си хапвам и така..
Отскоро имам друг проблем обаче - много ми се събират границите.
Вчера например ми го измериха 76 на 62. Миналата седмица беше 85 на 70, което не е много добре май. Не знам на какво се дължи събирането на границите, май ще трябва да намеря някакъв специализиран лекар

# 32
Ааа.. и нещо друго се сетих (което обаче може би е от проблемите ми с оросяването, но винаги съм си мислила, че има връзка с ниското кръвно) - едната ми ръка е супер студена, почти синя, а другата си с напълно нормална температура... И това се случа често.
Дори се случва кутрето и безименния ми пръст да са ледено студено, а останалите пръсти на същата ръка да са си нормални.  Някой има ли обяснение за това, защото на мен ми е струва много странно.

Общи условия

Активация на акаунт