Мъж под чехъл

• 12 494
  • 88
  •   1
Отговори
# 75
mamamia,разбира се че го давам свободно. Не мога на 21 години да се огранича в семейство и деца. За всичко има време,за сега времето е на свободата и забавлението. Като дойдат децата-ми много ясно,че и нещата ще се променят,но искрено се надявам да не ни се налага и на двамата да ставаме некви сухари(не се обиждайте,не визирам никой)  bouquet

# 76
Това, че мъжът ти е влезнал под чехъл доброволно не означава, че не е мъж под чехъл. Има си и такива мъже.

Т.е. щом му харесва да излизаме заедно, значи е мъж под чехъл Laughing ох, ще взема да ви запозная,  пък ти сам ще кажеш можеш ли да сложиш Лъв под чехъл. Много опак човек е, вярвай ми, че и нещо дребно да не му изнася, всичко си казва.

... Съучениците му са хора,с които аз нямам желание да общувам. Излизала съм с тях-не са ми притяни ...

Е, това, че не са ти приятни е нещо друго  Peace

# 77
В крайна сметка има приятели и приятели.. и ако приятелите му , го подтикват към действия, които карат мен да се чувствам зле, знаейки това, що за приятели са newsm78 И идва момента в който мъжът ми, който не е под чехъл трябва да вземе решение касаещо нас- да ми къса ли нервите всеки път когато излиза с приятелите си или да избере такива , който не влиаят на отношението му с мен. Щото като се прибере в 4, на 5 крака после няколко дни нито ми се говори с него, нито искам да го виждам, камо ли да изпълнявам съпружеските си задължения. И това не е насочено с/у приятелите му- те са такива, не желая да ги променям и не е моя работа, но искам той да подбира средата си, така че да не страдаме взаимно после. И дефакто, вкарвайки любимия в ситуация на избор един вид си е чехъл..

# 78
  • София
Т.е. щом му харесва да излизаме заедно, значи е мъж под чехъл Laughing ох, ще взема да ви запозная,  пък ти сам ще кажеш можеш ли да сложиш Лъв под чехъл. Много опак човек е, вярвай ми, че и нещо дребно да не му изнася, всичко си казва.
Лъв под чехъл - изключено  Naughty Аз нали съм Лъвица - от опит го казвам  Mr. Green
От друга страна това, че според нечии разбирания и виждания даден мъж е "под чехъл", не значи, че този мъж непременно е за оплакване. В крайна сметка главното е положението да удовлетворява и двете страни. Има мъже, които нямат нищо против да оставят жената да бъде водещата в семейството. Е, лепва им се етикет на п*тьовци от жени-завистници с тиранични и властни съпрузи  Grinning, но както казах най-важното е хармонията в семейството и удовлетвореността на съпрузите. Пък кой какво мисли и вижда отстрани - хич не ми пука на мен!

# 79
За мен е нормално щом си създал семейство и деца да приемеш, че и отговорностите ти са нарастнали. И съжалявам, че ми се налага да диктувам всеизвестни неща като това, че дете, което е станало в 7 сутринта не е редно да гледа телевизия до 10, или да играе на плейстейшън преди да си е подредил чантата, баща му не вижда нищо нередно в това, или поне не го показва по никакъв начин. Почивните дни обикновено ги прекарваме заедно и пак си пием бирата с приятели ( понякога ) и смятам, че така е по-добре за децата ( освен ако не си просъсквате през 5 минути нещо ), дали съм права- не знам. Да съм му шефка не съм си мечтала никога. Дали е под чехъл ?

# 80
Тонка,така хубаво го е написала,че няма какво да добавя! Peace

# 81
  • Кукуландия
Но съм била шокирана, като съм се натъквала на познати, с които сме били в обща компания, при които по заведения девойката отива до тоалетна и той след нея. Tired
Не знам точно каква му е целта. Може би да я забърше или да й държи чантата пред вратата. И тва, ако не е муньо. ooooh!
newsm78 Не разбирам защо това да означава, че един мъж е под чехъл?!  newsm78
Когато сме ходили на дискотека или заведение, той почти винаги идва с мен до тоалетната - върви напред, държи ме за ръка и проправя път Heart Eyes На мен ми е приятен този жест и не мисля, че има нещо общо с темата.  ooooh! Whistling

# 82

Божечкоооо, колко много си права - живеем заедно от осем месеца и направо са толкова трудни характерченца, че понякога ме побърква... #2gunfire

# 83
 Mr. Green аз харесвам да съм под чехъл...няма разправии и кавги,обяснения защо закъснявам или протест ,че съм с приятели...Затова слушам жената и изпълнявам всяко нареждане Mr. Green
... Mr. Green Mr. Green

# 84
Mr. Green аз харесвам да съм под чехъл...няма разправии и кавги,обяснения защо закъснявам или протест ,че съм с приятели...Затова слушам жената и изпълнявам всяко нареждане Mr. Green
... Mr. Green Mr. Green
Щото си истинки мъж Mr. Green

# 85
  • Бургас
Нищо от изброеното не важи за моя мъж - излиза си с приятели редовно, почти всички са ергени. Не съм се цупила никога. Не пие и не гледа футбол. Но за това пък ако може да вкара колата в леглото, ще е най-щастлив.   Grinning
По-скоро аз съм под чехъл. И не мога да отида при мама, когато поискам.  Grinning И все: "Пак ли говориш с майка си?" Ако искам да изляза на кафе с приятелки, го правя с детето - как така ще седи вкъщи с малката, а аз да съм на кафе? Но поне когато имам работа я гледа.
Най-добре е не да се правят компромиси, а да се решава заедно, да се говори, да се търси оптималното решение и за двете страни. Но сякаш винаги в една връзка единият доминира. Затова най-важно е как се чувства в случая другият. Ако има мир и щастие - значи това е успешната формула!

# 86
На твое място бих излизала редовно, като него  Peace а детето ще го гледа, няма къде да иде.

# 87
Естествено,че като е решил да създава семейство няма как да излиза толкова често,колкото е излизал преди това.Естесвено,че ще се съобразява с моето мнение,както и аз с неговото.Освен това моя мъж чисти и готви толкова,колкото и аз.Не смятам че тези неща го правят мъж под чехъл,напротив-за мен такъв всеотдаен мъж е истински мъж.

# 88
Аз все още трудно проумявам какво означава в мъжката глава понятието "Мъж под чехъл". Вероятно това е мъж, който командва жена си за всичко, но ако тя му наложи няколко дребни правила за хигиената, разпределянето на домашните задължения, поиска сметка за изразходени пари или добави някой коментар за излизанията му с приятелите, тогава изведнъж става страшно и той започва да се чувства "мъж под чехъл"...  Thinking
Предлагам тогава да поговорим за жените под чехъл! Колко от вас имат жени под чехъл ?!  Whistling

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 12:16 от Pina-colada

Общи условия

Активация на акаунт