Мъж под чехъл

• 12 495
  • 88
  •   1
Отговори
# 30
Човек, който прави нещо, което е убеден, че не трябва да прави.
Като се замисля може да е по 2 причини - от страх, че ще стане скандал или защото нещото дотолкова не гоинтересува, че му е по-добре да слуша нареждания и да изпълнява машинално, без да влага нищо.

А чехлите са различни видове - на жената, на приятелите, на родителите, на шефа ...
Например да гледа мач, не защото го харесва, а за да не се изложи пред приятелите си, че не е мъж Simple Smile 

# 31
  • Калгари, Канада
Например да гледа мач, не защото го харесва, а за да не се изложи пред приятелите си, че не е мъж Simple Smile 
И такива ли има?! newsm78  Е, това вече на нищо не прилича.

Мразя мъже под чехъл. Като плазмодии са ми.  Sick
Такъв дето не смее да си каже мнението пред жена си, щото имаш чувството, че тя ще го глътне, като някоя ламя.Тя винаги знае кое е най добре за него и че няма нужда да се вижда нито с приятели, пък не дай Боже с майка си.  Mr. Green

Мразя е малко силна дума. Аз бих предпочела да ги избягвам. Ако жената е ламя, то направо ги съжалявам.

Сетих се един случай, на един приятел му се обажда гаджето на негов приятел /която м/у другото е и бременна/ да му честити рождения ден. След разговор пълен с усмивки и пожелания, той си затваря телефона и в този момент неговото гадже се нахвърля в/у него да го скубе и бие.      Joy       Крещи му, че бил флиртувал по телефона, смеел се и защо се възбуждал от въпросната обаждаща се, та тя била бременна.    hahaha
Разбира се има и известна доза ревност, но тази мадама в много случай е реагирала доста не адекватно за околните, а той все се опитваше да се раздели с нея, докато не чух, че са заживели заедно... е, явно се е примирил, свикнал, а може и да му е харесало в края на краищата ..

# 32
На едната колежка в стаята мъжа й е типичен мъж под чехъл - кръстили сме го Мъро. Носи на писанка възглавнички, че не й е удобен служебния стол, млекце за здрави зъби, а ние си умираме от смях, щото наистина е смешно. Има  разлика от това да се грижиш за жена си и от това тя да те прави за смях пред хората.
Лично аз не бих могла да живея с такъв мъж, колкото и да го командоря и да ми трантува. Моят е мъжкар, като ме глези - глези ме, но и като ме погледне - на момента разбирам за какво става сума.

# 33
  • София
Моят е мъжкар, като ме глези - глези ме, но и като ме погледне - на момента разбирам за какво става сума.
Къде те поглежда и за какво става дума... Thinking Laughing

# 34
Ако мъж иска да се вижда с приятелите си толкова често колкото преди брака, значи не е трябвало да се жени  Crazy или да се ожени за приятелите си  Laughing

# 35
Не, аз няма да разхождам пудела  Naughty
А на какво казват 'пудел'? Да не е част от женското тяло?  newsm78  Joy

Joy  Joy Joy

# 36
Хм...мойто е ловец....сами се сещайте дали таковУ жУвотно може да се завре под чехъл... Laughing

# 37
На едната колежка в стаята мъжа й е типичен мъж под чехъл - кръстили сме го Мъро. Носи на писанка възглавнички, че не й е удобен служебния стол, млекце за здрави зъби, а ние си умираме от смях, щото наистина е смешно. Има  разлика от това да се грижиш за жена си и от това тя да те прави за смях пред хората.
Лично аз не бих могла да живея с такъв мъж, колкото и да го командоря и да ми трантува. Моят е мъжкар, като ме глези - глези ме, но и като ме погледне - на момента разбирам за какво става сума.

А може да е просто любов. Но гроздето е кисело, нали  Wink

# 38
 Laughing чудесна темичка - как ли да не се намъкна  Mr. Green

Според мен мъж под чехъл е кофти определение за самия мъж - не толкова за жена му. Ако мъжа си е на място - не вярвам да го докара до под чехъла. Жената също може да е под чехъл - само не знам защо няма такова определение - жена под чехъл; тази на която мъжа и винаги е на бира с приятели, никога не помага в домакинството, забравил е очите на децата и държи да блъска силно по масата. Така че - нито един чехъл не е "оферта", трябва да има баланс. И когато правим нещо за половинката, да не го чувстваме като компромис. (когато разсипя нещо на пода например, винаги той го чисти; когато той направи беля - аз - така е много по приятно  Simple Smile ). Винаги се питаме и си правим общи планове; харесвам неговите приятели, той моито също, така че балансираме излизанията; ако пък иска да се види по мъжки - още по-добре, тъкмо имам време за себе си  Wink. Живея далеч от дома, така че с неговите родители се виждаме минимум веднъж седмично - задължително, но пък на големите празници сме в нас - ето така сме създали баланса. Така че - не моя мъж не е под чехъл; старая се да го карам да се чувства максимално свободен в решенията си, които дори и да манипулирам е достатъчно дискретно  Blush

# 39
Мъж под чехъл...да има такива ,но повече са жените под чехъл.
Толкова закърняли представи за живота имаме, че не е за вярване и то наследени от прадедите ни.
Мъж под чехъл е човек който е затиснат от огромната чехла(пантофа,обувка) на жена си като малка бълха   341uu и ако иска да каже нещо , тя трябва да си я повдигне, крещейки  smile3511 кажи бе...това е моето мнение ...
За жалост не познавам такива мъже, но жени под чехъл много.Не мисля ,че е нормално нито едното нито другото .
Има хора на който им харесва да са командвани(жена или мъж) и това не ме учудва, но кога е против волята ти и ти се опитваш постоянно да се отървеш от това побесняло и обсебено да те командва "свеки" тогава си под чехъл. #Crazy
Бягай или си купи по-голям чехъл от жена ти(мъжът ти)  Grinning
А теорията че мъжът си е мъж а жената, трябва да си знае мястото и да си мълчи ....някак вече се изтърка и това твърдение за мен е в историята, ако не е там, ще иде, понеже СПОРЕД мен има доста жени който доказаха че могат много дори и повече. Peace

# 40
Доколкото разбрах аз съм една от антипатичните за spiderman дами.Ами не бих се оправдавала за поста си,т.к доколкото схващам или не съм се изразила правилно или не си ме разбрал.Изброените от мен неща,които прави съпруга ми са малка част от нещата,които се правят в дома ни.Това,че 90% от домакинската работа се върши от мен не ми тежи,дори ми носи удоволствие да я върша за семейството си.Създали сме семейство основано на доверие,общи цели и разбира се любов.Много често последното се постига с много компромиси,но не и цената на издевателства над достойнството,желанията и волята на партньора.Казвам партньора,защото в този брак ние сме равноправни.В моя случай това,което ми тежи е,че ми се иска в някои случай да си позволя да проявя слабост,а не както ми се налага понякога мъжество.

# 41
Мъжете, за да станат под чехъл, са виновни майките им.  Mr. Green

# 42
  • Калгари, Канада
Мъжете, за да станат под чехъл, са виновни майките им.  Mr. Green
Що пък майките бре, не може ли бащите?! Що все жените да сме кривите ?! newsm78

# 43
Защото ги тънтуркат до сватбата им. От там ги поемаме ние. И за да няма проблеми - бам чехъла и готово.  Mr. Green

# 44
Моят от страни изглежда,че е под чехъл Heart Eyes
Но не е!
Просто прави всичко,за да съм доволна,че съм 1 мрънкало Embarassed
Не му казвам какво да прави,къде да ходи или не ходи.
Е,не изпада в крайности,да е плужек,но се старае момчето.

Общи условия

Активация на акаунт