Мъж под чехъл

• 12 498
  • 88
  •   1
Отговори
# 15
  • София

Най висше: ЧЕХЪЛ
после :  чехълче
най-нисше: амеба
за амеба + заврян зет: още не съм измислил : дайте предложения  bowuu

Сперматозоид.  Joy

# 16
  • Стара Загора
Не се имам за мъж под чехъл. Алелуя!

А кога е така - най-общо, когато няма свобода. На мнения, на действия, на харчене на средства, че даже на обличане. На вземане на решения от всякакъв характер. Под чехъл е, когато трбва по някакъв начин тайно да правиш това, което ти харесва. Когато

Аз съм съгласен с Weigro - "Под чехъл е, когато трбва по някакъв начин тайно да правиш това, което ти харесва."
Иначе, за съпруга-шеф не знам... Не съм бил в такава ситуация, но предполагам, че ако двамата се отнасят с уважение един към друг, може да имат нормални отношения без комплекси и проблеми.

# 17
Няма вече чехъл...  newsm50

# 18
Ако се чувства под чехъл, съответно нещо във връзката не е наред - намерил си е доминантна мадама, на която не смее да противоречи,а не противоречи защото:
 Или все още я харесва чисто физически и търпи това заради едната сладост от половото общуване или е от типа мамини синчета, които се страхуват да предприемат съответната стъпка за решаването на проблема /по-лошия вариант/

Не, аз няма да разхождам пудела  Naughty

# 19
  • София
А на какво казват 'пудел'? Да не е част от женското тяло?  newsm78  Joy
 Hug

# 20
А на какво казват 'пудел'? Да не е част от женското тяло?  newsm78  Joy
 Hug
ей, това мъжкото съзнаие е голяма работа Laughing цитата беше от рекламната кампания на " Каменица " под надслов "да спасим мъжа"

# 21
да спасим мъжа Peace
дайте сега по бира Whistling

а защо само за мъжете важи "правилото"?а жени "под чехъл" няма ли? или те са си "под чехъл" по рождение..... newsm78
има ли друга дума за жена "под чехъл"....или просто ги наричаме "тормозени жени"(психически или физически)...или най-добре да задам тема newsm78

# 22
  • Калгари, Канада
да спасим мъжа Peace
дайте сега по бира Whistling

а защо само за мъжете важи "правилото"?а жени "под чехъл" няма ли? или те са си "под чехъл" по рождение..... newsm78
има ли друга дума за жена "под чехъл"....или просто ги наричаме "тормозени жени"(психически или физически)...или най-добре да задам тема newsm78

Това звучи все едно жените не са под чехъл, а направо под ботуш  Peace
Най-добре пусни нова тема, дори в наши дни има и от двата вида.

# 23
За много от нашите приятели,роднини и колеги моя съпруг е мъж под чехъл,защото:
-се съобразява с мненията и желанията ми
-участва активно в отглеждането на сина ни
-пазарува и изхвърля боклука
-просто,защото е тих и сговорчив,а аз устата и от това следва,че съм склонна и да командоря.
Двойките,при които мъжа тропа по-масата,а на жената не и се чува гласа,по мое мнение са по-нещастни от тези при,които нещата са равнопоставени или видимо жената има превес.Колко щастливи и спокойни мъже под чехъл познавам.  Crazy
В страната ни има доста патриархални разбирания,които не са еквивалентни на времето.Какво лошо има да се съобразяваш с жена си,особено в случаите,когато очевидно е по-добре тя да е водещата фигура в семейството?Кой е казал,че в днешно време все още мъжа трябва да е водещ?Понякога е хубаво,когато не ти достигат силите да има на кого да се опреш.Много ми се иска да разбера какво е чуството.

# 24
  • София
Двойките,при които мъжа тропа по-масата,а на жената не и се чува гласа,по мое мнение са по-нещастни от тези при,които нещата са равнопоставени или видимо жената има превес.
То какво значение има кой тропа по масата - дали мъжа, или жената. Тропане не трябва да има, за да има щастие. Naughty
Чукане само.  Laughing

# 25
Алилииииииии,от това ,което е изброено излиза,че мъжът ми е под чехъл. ooooh! Mr. GreenАми той и без това се жалва честичко ,че е мъж под чехъл.е,незнам какво да кажа за мое оправдание. Mr. Green Whistling

# 26
Алилииииииии,от това ,което е изброено излиза,че мъжът ми е под чехъл. ooooh! Mr. GreenАми той и без това се жалва честичко ,че е мъж под чехъл.е,незнам какво да кажа за мое оправдание. Mr. Green Whistling
От изказванията на жените в тази тема ми се струва, че се гордеят с това, че са успели да турят мъжете под чехъл...
Тази дама и прежде говорившата на мен лично ми стават антипатични само от постовете... но за всеки влак си има пътници...

# 27
От изказванията на жените в тази тема ми се струва, че се гордеят с това, че са успели да турят мъжете под чехъл...
Тази дама и прежде говорившата на мен лично ми стават антипатични само от постовете... но за всеки влак си има пътници...

1во-някои хора от майтап не разбират!
2-Защо си мислиш,че на някои мъже не им харесва да са под чехъл?!И защо си мислиш,че съобразяването с мнението на жената до себе си е лошо качество и веднага се слага етикет-мъж под чехъл?!Ами Аман  от такива ,които мислят по този начин!Т.е. на мен също са ми антипатични такива мъже ,които които страдат от комплекси да не се озоват под нечий дамски чехъл.
3.Има още да учиш от живота!
4.Пиле не давате да прехвръкне във вашата темичка.
5.За мен въпроса е приключен!

# 28
1во-някои хора от майтап не разбират!
2-Защо си мислиш,че на някои мъже не им харесва да са под чехъл?!И защо си мислиш,че съобразяването с мнението на жената до себе си е лошо качество и веднага се слага етикет-мъж под чехъл?!Ами Аман  от такива ,които мислят по този начин!Т.е. на мен също са ми антипатични такива мъже ,които които страдат от комплекси да не се озоват под нечий дамски чехъл.
3.Има още да учиш от живота!
4.Пиле не давате да прехвръкне във вашата темичка.
5.За мен въпроса е приключен!
Уважаема госпожо, ни най-малко не се съмнявам във факта, че единствените мъже на които им е приятно да са "под чехъл" са тези с мазохистични наклонности, които търсят "Господарката". В този случай аз съм напълно убеден, че Вашият съпруг е улучил десятката и неговият живот вероятно може да се опише с т.2 от предния Ви пост- т.е на него му харесва.
Вие сама госпожо / и то не без гордост/споделихте, че мъжа Ви се бил жалвал, че е под чехъл /само споменавам предния ви пост/ защо тогава ме обвинявате!?
В една двойка според мен трябва да има хармония ...и да...страх ме е да не попадна под чехъл Simple Smile вероятно във Вашите очи съм пълен комплексар, но ще го преглътна Laughing Joy
По точка трета от поста също съм съгласен, че за моите години имам още да уча от живота /надявам се да е достатъчно дълъг за да успея да се дипломирам Simple Smile/
По точка първа - ако написаното е само за майтам е по-лесно да се преглътне /визирам спътника в живота Ви/
По точка пета съм абсолютно съгласен с Вас!

# 29
Мразя мъже под чехъл. Като плазмодии са ми.  Sick
Такъв дето не смее да си каже мнението пред жена си, щото имаш чувството, че тя ще го глътне, като някоя ламя.Тя винаги знае кое е най добре за него и че няма нужда да се вижда нито с приятели, пък не дай Боже с майка си.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт