подсъзнанието може всичко 17

• 229 762
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
Привет на всички!   bouquet   Да се запиша в новата темичка! Мише, пак си оформила темичка страхотно!  Heart Eyes  newsm10

Ние,/ нашетУ фемЪли /още се лангъркаме  с къщата! Правим баня, кухня, коридора, мажем стаи и тавани и лепим тапети... и у нас си е една малка лудница Crazy  #Crazy ...и не се знае кога, ще се свърши всичко това...   Mr. Green

Не  знаех, че това преселване  ще е "толкова дълго" ...  newsm78   Ама не си мислете, че се оплаквам де...само споделям Joy

На новичките в темата...едно голямо ГУШ Hug

Приятен и слънчев ден на всички!   bouquet

# 76
Наскоро гледах The Secret - като се изключи това, че по няколко пъти се повтаряше едно и също нещо по различни начини, факта, че твърде по американски (като за малоумни) се обясняват нещата - ми хареса идеята на филма.

Великата Тайна на Вселената - когато искаш нещо много силно, Вселената ще ти го даде.

Интересна е идеята на филма, но е малко разводнена.

# 77
Винце, липсваш, да знаеш!  Hug
Чудесно е, че си в нов дом, а ремонтите са нещо неизбежно  Wink

Деси, ще ти пратя линка за Девакант от вкъщи довечера  Peace

За парите Кокончето е права - не трябва да зацикляме върху тях и трябва да има обръщение.
Като стана дума, аз снощи пробвах зареждане на портмоне със зарядно за лаптоп, защото то ми беше под ръка  Laughing Ако имам положителен резултат ще се поФала  Joy

Приятен ден на всички   bouquet

# 78
  • София
За сатурновите дупки:
Ако човек вярва в тях - те се случват, ако не вярва - не се случват.
Нали Подсъзнанието може всичко - каквото му кажеме, то това прави и това ни се случва.

Аз разбрах за сатурновата дупка ден преди рожденният ми ден или на самият ден от моя приятелка- така, че няма как да съм вярвала в нея и да я предизивикам. Освен това съм забелязала, че и друг път ми се е случвало такова нещо около рожденният ден, но не винаги.
Мисля,че малко почнахме да прекаляваме с това - ако вярваш- ще ти се случи, ако - не няма. Понякога се случват нещо за които дори не си подозирал- и хубави и лоши.

darena, за мен лично лоши неща няма. приемам нещата такива каквито са. не им давам оценка, а ги изживявам. в един момент си помислям, че нещо е лошо /не мога да кажа, че нямам изобщо такива моменти/, но после след 5-10 минути намирам хубавото в него. във всяко, във всяко нещо има красота и щастие. на повечето хора им е проблем оценката на случващото се, а не самата случка. случката е такава, каквато я възприемаме ние, както ние я оцветим - хубава или лоша.
И не мисля, че прекалявам/е - нали и темата е такава. Ако се съмнявам/е още във заглавието - то какъв е смисъла?
По някой път, когато нещо не става точно така както го искам, си повтарям за 10-15 минути
"Правя каквото искам - получавам каквото искам!"
И става това, което искам! Късметлийка съм! Simple Smile

# 79
  • la Città Eterna
Моето мнение за тези магии и е много противоречиво, но по стечение на обстоятелствата имам доста информация по темата. Sad  Тази магия с катинарче е циганска. Както се заключва късмет с нея или се наричат разни неща, така може и да има и обратният ефект, т.е да е програмирана за нещо конкретно и да е наречена за друго... Познавам жена в България, която се занимава с такива неща...  Доста често поръчват катинарче за да задържат любим човек до себе си, което си е любовна магия от всякъде, но не го оценяват. Възможно ли е бившият ти мъж да е замесен...  При извършване на такава магия, резултата би трябвало да имаш моменти на объркване, хем усещаш, че не искаш да си с него, хем той се променя, хем не можеш да промениш нищо... един ден си влюбена, един ден не си.. и така доста време може да изкарате... мисля, че има срок - 6-7 години трае...  Освен това магията с катинарче може да служи и като предпазване от негативните влияния от друг човек върху вас...Но не съм толкова убедена в това дали жената ПОМАГА на хората или има нещо като плацебо, че човека повярва в това и Подсъзнанието може всичко... Някой ден може и да напиша книга за всичките си срещи с подобни хора...

Можеш да прекъснеш и сама влиянията! Просто трябва пълно изчистване енергийно и защита ( има много такава литература в темата )... и ти препоръчвам и карма медитацията на Дорийн...

Много благодаря за тази информация и за съветите ти. Аз с това и започнах - не знам дали да вярвам или не, че има магия, но за 7 години никога не открих никаква информация. След като никой не е изгубил това катинарче, очевидно някой нарочно го е пуснал в чантата ми, но защо и кой нямам обяснение. Единственият човек около мен в онзи период, който се занимава с магии и евентуално би искал да ми навреди е сестрата на майка ми - много проклета жена, изключително егоцентрична и неблагодарна, използваща образованието си на психолог за да манипулира и изнудва хората, която се занимава и с врачуване и магии. Малко преди тази история сама напусна дома ми (доброволно, можеше и да остане - казах й, че нямам нужда от "грижите й", съответно й отрязах достъпа до заплатите ни), след като живееше царски на мой гръб и се бъркаше в и без друго обтегнатите отношения с бившия ми съпруг, като ни насъскваше един срещу друг и в замяна винаги издрънкваше пари и подаръци. Но няма причина точно тя да ми прави магия за любов, а от развода ни не се е облагодетелствала - имаше повече интерес да сме заедно и да ни използва. За друг човек, който да е имал намерения да се меси в "любовните" ни отношения не се сещам. Нито бившият ми съпруг, нито роднините и познатите му се занимават с магии. Това, че е магия ми го каза една колежка учителка и въпреки че в началото си помислих, че са глупости, после се уверих, че най-малкото катинарчето ми е подхвърлено умишлено, т.е. вероятно е права. Което не променя факта, че все още не знам какво е възнамерявал извършителят, но във всеки случай не е за любов.....

х-х-х , интересен постинг. Аз имам роднина, която мина през много труден период свързан с бившия и мъж и в интерес на истината свекърва и се занимаваше с магии. Тя постоянно намираше странни предмети, умрели птици и какво ли не в къщата си. Разведе се и нещата се пооправиха. Моят съвет е, че човек трябва много да вярва в собствените си възможности да се пребори с всякакъв негативизъм и да не допуска мисълта, че друг може да има влияние над живота му. По-лесно е да се каже обаче, от колкото да се направи.
Не, в моят случай не е бившият и не е майка му. Не знам кой е. Вълнува ме по-скоро какво означава, а не кой е човекът. Дори да разбера, не бих тръгнала да му търся сметка или отмъщавам - по-скоро ще мога да се ориентирам за мотивите му. Нищо повече.

Енергията следва мисълта, ето ако си осъзнал тези три прости думи, оформени в едно изречение - ще знаеш, че магии няма. Те са в ума на онзи, който вярва в тях. Няма магии, има единствено и само осъзнаване на това КОЙ СИ ТИ И КАКВО СИ ТИ.
Да, ако мислиш за магии, ако мислиш,че си жертва на подобни отрицателни енергии ще ги привлечеш със силата на мисълта и те ще станат част от твоя живот. Все пак това е темата Подсънанието може всичко ?!
x-x-x,   Hug - Всичко е в главата!

Благодаря и на двете ви. Искрено се надявам да е така. Вярвам, че мога да подредя живота си с позитивно мислене, макар че на моменти допускам депресии и негативни мисли.

х-х-х Наистина ,интересни неща са ти се случили. Hug незнам какво да ти кажа,знам само че това чме си в тази тема,ще ти донесе голям късмет  bouquet

Много благодаря за това мнение. И аз така се надявам. През последната една година ми е изключително тежко, а предишната си мислех, че наистина ми е направена магия и тази колежка ми даде съвети за Киприянова молитва, за изчистване на дома със сол и захар, за привличане на късмет и пари (ама това друг път ще ви го разкажа - първо трябва да видя дали не сте го обсъждали вече). Признавам - първите две не съм ги направила (нямах време преди да замина), последното опитах, ма май не особено старателно. Общо взето имаше един момент, когато домът ми беше почти разрушен от набедени "майстори" за ремонт и няколко месеца нямаше къде да живея - все по приятели. Загубих много пари, смених 3 екипа майстори, докато последните все пак завършат тъпия ремонт. Бизнеса ми тръгна надолу. Фирма, на която продавах софтуера ме прецака, като ми отне клиенти и сделки, за които преговарях от месеци. Детето беше продължително време в болница (аз заедно с него), после още няколко месеца на диета спрямо почти всички храни без ориз и картофи. Имах проблеми с бившия и детето - ходихме на психолози (това след неуспешни дела да огранича тормоза му над нас). Хора, на които имах доверие ме предадоха. Други просто ме завлякоха с пари. И като капак - моят италианец каза, че или идвам да живея в Италия, или прекъсваме връзката си - той връзка от дистанция не иска повече. Та при целия хаос, който остана в България, се появих в Италия, оженихме се и почна другия хаос.

х-х-х, между двата ти поста сякаш няма споделяне на част от нещата, които са ти писали тук, не се сърди, може би понякога човек има нужда от време, за да размисли. Можеш да погледнеш и линка за Киприяновата молитва, ако това смянташ, че ще ти носи успокоение...

Не разбирам поста ти. Писала съм последно в събота преди да отпътуваме, после се върнах в неделя вечерта. Нямах компютър по време на пътуването. Какво точно трябва да споделя?!

Попитах за информация, но по-скоро не получих такава, с изключение на това за циганската магия. И аз съм склонна да вярвам, че човек сам си привлича лошото, но все пак е притеснително, когато намериш странен предмет, който умишлено ти е подхвърлен с предполагаеми лоши намерения. Още повече, че не съм имала правилното поведение на момента - да не го докосвам и да не си играя да го отварям/затварям. Даже не съм сигурна дали е изхвърлен в река, защото бившият ми съпруг обеща да го направи, а на него трудно може да се има доверие.

х-х-х, много интересна история. Но за съжаление няма какво да кажа. Може би трябва да повярваши, че... напр. цветята ти вече няма да умират, но наистина на го повярваш.

Благодаря за този съвет. Вече написах, че мисля да купя пак едно цвете и да пробвам с него. Надявам се, че този път няма да го "убия". Ще се постарая да мисля позитивно. Сега ми трябва наистина време да събера кураж и да повярвам, че ще стане.

# 80
  • la Città Eterna
Момичета, от вчера си мисля нещо и не знам как да ви го кажа...  Rolling Eyes Говорихме за това и на срещата в събота...

Мисля си, че това с пръстена е изключително гадно, ако наистина сте решили да го правите...
Тук сме се събрали, за да правим добри неща за себе си и за околните, а не се чудим как да пробутаме лошия си късмет на някой друг... Не е ли така?

Това е моето мнение, надявам се да не съм засегнала никого, изказвайки го. Помислете добре дали да "губите" пръстени и как евентуално това би ви се отразило за в бъдеще. Защото последствия винаги има. Чета например из руските сайтове доста неща за наричаните от тях "привороты"... Ами няма успешно направен приворот без негативни последствия след време.

И аз мисля като теб. Още като четях как в монета се вселяват желания и особено лоши неща, и се подхвърля за да прехвълриш лошото на друг човек, се замислих какъв изрод трябва да си, да пожелаеш нещастието на някого. Дори и да е непознат, защо трябва да му го причиниш? И това с пръстените звучи много гадно. Каквото и да ми се случи в личен план, бих ходила на църква, бих ходила на врачка, дори бих правила някакви ритуали, ако от това зависи, но не и да прехвърля лошото на невинен човек. Още си мисля за онази история, дето портмонето е било на дъщерята на близка приятелка на бабата с болно детенце. За мен е по-приемливо да помогна на непознат, отколкото да навредя, дори мислено.

# 81
  • Русе
 x-x-x
Това, което ми направи впечатление, че толково много години, ти се фиксираш върху събитието с намереното ключе.
Може би точно това, канализира енергията ти в тази насока, която за тебе е негативна.
Преди години и аз си бях наумила, че целият ми живот се преобърна след една мимолетна среща с човек, който вече даже бях забравила.
Сега като четох поста си се сетих за този случай.
Дълго време мислех, че тази среща ми е повлияла.След 4 години голямо лутане обърнах отново живота си и успях да го взема в ръце, но междувреминно неусетно бях забравила злополучната среща, а бях срещнала цяла поредица хора, които ми подаваха ръце в различни моменти и по различен начин. Отворих цялото си сърце за тях и за всичко, което ми се случваше.

# 82
  • GYM
Скромен запис и от мен Hug Залипсвах цяла седмица, но ми се беше скапал уиндоуса и се наложи да скитам по цял ден навън с детето Mr. Green
Затова пък, октомври ни подари най прекрасните си дни, с най-усмихнатото слънце...
МиЖЖке, прекрасно оформена тема, виждам и нови лица тук, прекрасно местенце е това, пристрастена съм към вас, да знаете Hug
Пожелавам ви прекрасен ден  bouquet

# 83
Момичета, и аз съм тука.  Hug
Зачезнах от форума, защото уикенда ми беше ужасен, състоянието на малката се влоши, но сега след смяна на лечението съм сигурна, че нещата отиват към оправяне.  Praynig Не можахме да използваме последните топли дни, НО.... слънцето ще изгрее и на нашата улица.  Wink  Hug

Мижка, Вела, благодаря ви за инфото за Библията.  Hug Аз чувствам Господ много близо до сърцето си, а също често се моля и на Дева Мария, определено ще използвам и  този метод.   bouquet

# 84
Здравейте, момичета! Интересна ви е темичката. Аз съм чела Кехоу преди една-две години - "Подсъзнанието може всичко" - като цяло вярно написано, но е една доза "по-комерсиално" от моя вкус. Винаги съм чувствала света и на енергийно ниво, като не съм си изградила мирогледа от специална литература (въпреки че имам силни спомени от Селекстинското пророчество, примерно, но още дете бях като я четох), по-скоро интуитивно ги чувствам нещата и живея с нагласата, че дейсвително имам "вътрешни сили". Ходя и на йога от 5 години, вегетарианка от 7, чета и прилагам и малко фен-шуй... Simple Smile
Като коментирате парите - за мен съм се убедила - просто трябва да има обръщение, колкото повече харча, толково повече изкарвам. Също и благотворителност - винига дадените пари ми се връщат неколкократно. Ако се страхуваш за парите и къташ всяко левче, неминуемо ще имаш парични проблеми - поне аз така смятам. Тъй като съм разсеяна, често ми се е случвало да губя или да ми открадват портмонета и чанти, но винаги след това ми ги връщат именно, защото вярвам, че ще ми ги върнат и не се страхувам да ги загубя. Ако е забравено - ми го пазят, веднъж бях "преджобена" в градския транспорт - така се случи, че почти нямах никакви пари - един господин си разхождал кучето и ми намерил портмонето, върна ми го в офиса с документите вътре. Друг път ми откраднаха нова чанта, червена и забелязваща се. Точно преди това си говоря с един приятел, че не тъгувам за материални неща, а той - е, да, ама ако ти откраднат чантата.. Откраднаха ми я докато обядвах след няколко дена! Аз си викам "какво толкова, една чанта". Една жена ми я върна в офиса след 2 седмици, намерила я под кола - с всички документи и ключове!!! И така - правилната нагласа за мен е много важна. Но не всичко има толкова пряка и очевидна връзка. Действително ни се случват неща, които не сме си и представяли...

Поздравления   bouquet 

# 85
Всички сте много добронамерени! Това че все още има такива хора ме радва! С интерес чета всичко написано от вас! Давайте в същия дух!

# 86
  • Варна.....
Ще се запиша и аз в темата.
Вече трета тема само чета. Невероятни сте как успявате да смелите толкова необятна информация.

х-х-х
Преди време, точно след фактическата раздяла с бившият ми по настоящем съпруг, той отивайки на автомивка, намира някъде около резервната гума предмет, завит във вестник, и вътре от тези сините оченца/ а тази кола сме я купили точно преди да се разделим/. Отивайки в църквата, свещеника е бил категоричен, че това е магия и трябва да се изхвърли на течаща вода. След това ни извика и тримата /с детето/, за де ни чете Киприянови молитви.
А за цветята- у дома също докато бяхме с бившят ми съпруг вирееха невероятно много цветя. След раздялата едно по едно умряха. Казах си, че не искам да гледам цветя, за да не умират.
С годините обаче, все пак ми подаряват нови и се развиват прекрасно.
Същото нещо на скоро ми сподели и моя позната- цветята, които имала от връзката си с бившият си, са умрели едно по едно.
Не твърдя, че е закономерност, просто споделям.

# 87
  • на брега на морето
Може би някой който е писал утвържденията по 21 пъти на ден ще ти даде точен отговор.

Да, аз го направих и  newsm53. Днес започвам втората порция от 21 дни.
Благодаря на Бога и на Вселената за подкрепата. И на всички вас. Hug

# 88
Привет!!!
Сигурно е било супер вълнуващо на срещата в "Земята и хората". Много се изкушавах да скоча до Софето, да се видя с тези от вас, с които вече се познаваме и да се запозная с тези, с които още не сме се виждали, но нямаше на кого да оставя "съкровището". Тя обича да пътешества
, но ходенето в музеи с нея все още е шоково преживяване - и за мен, и за персонала на музея Mr. Green Последния път като я водих  в Природонаучния в Пловдив се опита да си поиграе с восъчните макети от експозицията на гъбите, а след това почти се качи върху един голям кристал в залата с минералите Joy Уредничките сигурно са пили валериан след нашето посещение Mr. Green На някоя от следващите срещи непременно ще дойда  bouquet 
Момичета, от вчера си мисля нещо и не знам как да ви го кажа...  Rolling Eyes Говорихме за това и на срещата в събота...

Мисля си, че това с пръстена е изключително гадно, ако наистина сте решили да го правите...
Тук сме се събрали, за да правим добри неща за себе си и за околните, а не се чудим как да пробутаме лошия си късмет на някой друг... Не е ли така?

Това е моето мнение, надявам се да не съм засегнала никого, изказвайки го. Помислете добре дали да "губите" пръстени и как евентуално това би ви се отразило за в бъдеще. Защото последствия винаги има. Чета например из руските сайтове доста неща за наричаните от тях "привороты"... Ами няма успешно направен приворот без негативни последствия след време.

Мише, напълно подкрепям, и аз искам да коментирам - има толкова позитивни и чисти техники да се освободим от странични негативни въздействия, че изобщо няма смисъл да ги "прехвърляме" на някого. Не бих "натресла" на някого такова въздействие, дори и да съм 100% сигурна, че няма да има последствия за мен... Научих се да внимавам какво правя с отделената негативна енергия. Когато практикувам Рейки и чистя чакри, или след като съм правила енергийно чистене на дома със сол+захар, когато изсипвам торбичката на прахосмукачката в контейнера специално моля Майката Земя да приеме негативната енергия и да я трансформира в съзидателна, след което и благодаря. Всички външни негативни енергийни въздействия (дори не употребявам думата "магии") имат много ниски вибрации. Затова ако човек поддържа вибрациите си колкото се може по-високи и е в стабилно физическо и емоционално състояние, добре балансиран и в хармония, те не могат да му въздействат, защото са в различни вибрационни равнини. Отново стигаме до извода, че Енергията следва Мисълта.
Аз пък много се радвам на намерени монети, без значение от какъв номинал, особено след като прочетох на няколко места (не само в книгите на Дорийн), че като намерим монета или перо е ангелско послание...
По въпроса на Камбанка 2304 Hug - не си спомням къде четох, че при техниките в които пишеш желания - докато се изпълнят събираш листата на недостъпно място. След като се изпълни е най-добре да се изгори, както се изгарят и "черновите" на списъците с желания - логично, защото в тях формулировките са неизкристализирали и може енергийно да повлияят на окончателния списък.
Относно сатурновите дупки - като върна лентата назад - имала съм и дълбоооооки такива, същински кладенци Mr. Green, а съм имала и направо сатурнови "хълмове", т.е. - непосредствено преди и около рождения ми ден са се случвали прекрасни неща Wink, като метафората със зебрата - полоса белая, полоса чьорная... Desss Hug, изпращам ти по прегръдка всеки път като се сетя за зебрата.
  bouquet Hug Heart Eyes на всички!!!

# 89
  • la Città Eterna
х-х-х
А за цветята- у дома също докато бяхме с бившят ми съпруг вирееха невероятно много цветя. След раздялата едно по едно умряха. Казах си, че не искам да гледам цветя, за да не умират.
С годините обаче, все пак ми подаряват нови и се развиват прекрасно.
Същото нещо на скоро ми сподели и моя позната- цветята, които имала от връзката си с бившият си, са умрели едно по едно.
Не твърдя, че е закономерност, просто споделям.

Това звучи точно като моя случай. Само дето и в момента около мен умират растенията в саксиите, а нито са мои, нито се грижа за тях - все съпругът ми си ги полива, както е правил винаги. Аз наистина съм решила да пробвам с едно мое си цвете, само да събера малко кураж. Благодаря ти за споделеното, поне не съм единствена с това тъжно преживяване. Много обичам цветя - от години не късам и почти не купувам рязани цветя - за мен откъсването от корена е като да ги убиеш. Не ми е приятно да си мисля, че ги обивам с негативизма, който нося в себе си. Ще се опитам  да го променя. Има доста надежда в това, което казваш. Благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт