подсъзнанието може всичко 17

• 229 793
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
еййй, amber, страхотна история  Hug за сетен път се убеждавам колко много вълшебство има около нас...

а тази книга за увеличаване на времето, и на мен ще ми свърши работа, 24 часа не ми стигат... а на руски ли е?  Thinking

хубав ден, момичета, и много усмивки  Heart Eyes

# 61
Здравейте момичета!  Hug
Мижжжчице, отново си се справила чудесно с оформлението! Аз като след дъжд качулка на петата страница.... но веднага се поправям и отивам да чета.
Обмислям да пробвам идеята с пръстена  Thinking

# 62
Момичета, много се радвам,че сте изкарали добре на срещата Hug
EldivineHug Heart Eyes  bouquet

Момичета, не се навивайте прекалено с тези сатурнови дупки, това е просто планета, която преминава през знака ни и е много силна планета, но не е задължително да труден периода.
Да споделя, че също имаше ефект зареждането на портфейла, а си пиша и стриктно утвържденията по 21 пъти на ден. Да питам пак, какво правите с листата, върху които пишете утвържденията? Дессс, като отговорник по н-пъти задаваните въпроси, ще вземеш ли отношение по моя въпрос Praynig

Пинкито, съжалявам,че така се получило с желанието ти, но мислиш ли наистина,че е щяло да е за твое добре.Щом са толкова драматични нещата аз може би щях да се замисля дали пак да го включвам в списъка с желанията.Но пък не пречи и да пробваш, Вселената си знае работата Hug

# 63
С малко закъснение,оформлението наистина е добро!Браво! Peace

# 64
  • нейде там, където ....
Денят е прекрасен, нали?

Пинки, всичко е в твоите ръце!  Hug

И за сатурновите дупки да кажа - наистина, не се навивайте! Аз моята я пропуснах тази година. Дори смея да твърдя, че периода преди рождения ден ми беше доста ползотворен, благодарение на книгите и мислите в темата. Опитвам да прилагам на практика, не само четене. Особено съчетано с енергийно (и не само Laughing) разчистване на дома и работното място. Стремя се всякак да си повишавам енергията, без вреда за околните, разбира се. И всичко се намества. Остана нещо важно да се приключи, но само за да почне нещо ново и по-добро. Вярвам го, макар околните да ме гледат  Shocked #Crazy Crazy newsm78 Thinking заради реакциите ми на случващото се. После ще разкажа, че е дълго, а и не е свършило.

# 65
Rozitchka,  добре дошла! Hug

камбанка е права за сатурновите дупки- не е задължително непременно да изпаднете в такава около рожденният си ден, но се случва. Не знам точно кое го определя, но когато се случи  #Cussing out

Пинкито, замислих се  върху поста ти. Наистина има неща, които не се случват , колкото  и да ги искаш. И аз съм се чувствала така. Не мисля, че трябва да се отказваш от желанието си, а и ти не можеш. Просто може би да напишеш желанието си и накрая да напишеш -" Да бъде волята ти Господи. " Друго ,което се сещам и да поискаш съвет от ангелите- ако вярваш в тях, какво да правиш- в сънищата обикновено идват и наистина дават сън, но не винаги е разбираем. Затова пък не пречи да поискаш отново  обяснение по същият въпрос следващата вечер или по друг начин. Тава се сащам. Може да не е много ценно, но ако някой знае, какво да правим с тези желания, които въпреки всичко не се сбъдват - нека каже. Аз мисля, че не бива да се отказваш!  Grinning

Иначе пиша тук и съм на работа, но в състоянието ми няма съществена промяна... Обаче предстои  Hug

Хубав ден и хубава седмица. Тази седмица ще вали, а аз обичам дъжда- дано това ми помогне! Grinning

# 66
  • Tам през Атлантическия океан
Дессс, като отговорник по н-пъти задаваните въпроси, ще вземеш ли отношение по моя въпрос Praynig

Crazy Нямам идея
не съм писала утвърждения вс. ден  Thinking Имам си тефтер и когато имам нужда си пиша утвърждения  Wink
Може би някой който е писал утвържденията по 21 пъти на ден ще ти даде точен отговор.
Бих ти препоръчала да направиш с листа това коет сметнеш за редно  Hug

п.п. еЙ миЖ  tongue

# 67
Момичета, от вчера си мисля нещо и не знам как да ви го кажа...  Rolling Eyes Говорихме за това и на срещата в събота...

Мисля си, че това с пръстена е изключително гадно, ако наистина сте решили да го правите...
Тук сме се събрали, за да правим добри неща за себе си и за околните, а не се чудим как да пробутаме лошия си късмет на някой друг... Не е ли така?

Това е моето мнение, надявам се да не съм засегнала никого, изказвайки го. Помислете добре дали да "губите" пръстени и как евентуално това би ви се отразило за в бъдеще. Защото последствия винаги има. Чета например из руските сайтове доста неща за наричаните от тях "привороты"... Ами няма успешно направен приворот без негативни последствия след време.

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 10:19 от mijjjka

# 68
Момичета, от вчера си мисля нещо и не знам как да ви го кажа...  Rolling Eyes Говорихме за това и на срещата в събота...

Мисля си, че това с пръстена е изключително гадно, ако наистина сте решили да го правите...
Тук сме се събрали, за да правим добри неща за себе си и за околните, а не се чудим как да пробутаме лошия си късмет на някой друг... Не е ли така?

Това е моето мнение, надявам се да не съм засегнала никого, изказвайки го. Помислете добре дали да "губите" пръстени и как евентуално това би ви се отразило за в бъдеще. Защото последствия винаги има. Чета например из руските сайтове доста неща за наричаните от тях "привороты"... Ами няма успешно направен приворот без негативни последствия след време.

Абсолютно съм съгласна
. И аз си го мислех, но тава ме възпира да го направя и си мислех, че има някаква техника или начин за изхвърлиш ллошия късвет без той да попадни при другия човек., ама явно няма.

# 69
  • София
За сатурновите дупки:
Ако човек вярва в тях - те се случват, ако не вярва - не се случват.
Нали Подсъзнанието може всичко - каквото му кажеме, то това прави и това ни се случва.

За магиите и за намерените пари е същото: каквото е нашето излъчване към тях, това и те ще ни връщат.

Аз знам, че това не се отнася за мен Simple Smile

За изхвърлените/наречените пръстени:
Ако изхвърляте "лошия късмет" по този начин не мислите ли, че Вселената ще ви отговори след време със същото? Вие хвърляте - друг намира, друг хвърля - вие намирате?
Защо не пробвате  някаква медитация, церемония със свещи и изгаряне на лист с написани "лоши късмети", изхвърляне в боклука на предмета, и т.н.
Най-доброто според мен би било мисленето, че "Всичко, което ми се случва е добро за мен!" Тогава няма да има нужда нищо нито да се пречиства, нито да се изхвърля.

# 70
  • в резерват

Момичета, от вчера си мисля нещо и не знам как да ви го кажа...  

Peace  Hug

за парите исках да напиша нещо подобно, ама и аз не знам как да ви го кажа....

Имам предвид, че доста усилия се влагат в техники, поверия, ритуали т.е подхранвате енергията за привличането им, а не тази за "имането" им, защото ако правиш нещо с идеята да си отключиш късмета или да привличаш пари, това означава, че вече си допуснал, че ти липсват....
И затова не се получава.

Пинки, представяй се в крайният резултат - потопи се в това,  което ти се иска, но като действащо лице -   вътре в "картината",  а не като наблюдател......т.е. как се разхождаш, какво мислиш, как говориш, дори с какво си облечена, но това без всякакво напрежение, без пресмятане как да се получи  Peace липсваше

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 10:40 от Арбанашка кокона

# 71
За сатурновите дупки:
Ако човек вярва в тях - те се случват, ако не вярва - не се случват.
Нали Подсъзнанието може всичко - каквото му кажеме, то това прави и това ни се случва.

Аз разбрах за сатурновата дупка ден преди рожденният ми ден или на самият ден от моя приятелка- така, че няма как да съм вярвала в нея и да я предизивикам. Освен това съм забелязала, че и друг път ми се е случвало такова нещо около рожденният ден, но не винаги.
Мисля,че малко почнахме да прекаляваме с това - ако вярваш- ще ти се случи, ако - не няма. Понякога се случват нещо за които дори не си подозирал- и хубави и лоши.

# 72
Здравейте, момичета! Интересна ви е темичката. Аз съм чела Кехоу преди една-две години - "Подсъзнанието може всичко" - като цяло вярно написано, но е една доза "по-комерсиално" от моя вкус. Винаги съм чувствала света и на енергийно ниво, като не съм си изградила мирогледа от специална литература (въпреки че имам силни спомени от Селекстинското пророчество, примерно, но още дете бях като я четох), по-скоро интуитивно ги чувствам нещата и живея с нагласата, че дейсвително имам "вътрешни сили". Ходя и на йога от 5 години, вегетарианка от 7, чета и прилагам и малко фен-шуй... Simple Smile
Като коментирате парите - за мен съм се убедила - просто трябва да има обръщение, колкото повече харча, толково повече изкарвам. Също и благотворителност - винига дадените пари ми се връщат неколкократно. Ако се страхуваш за парите и къташ всяко левче, неминуемо ще имаш парични проблеми - поне аз така смятам. Тъй като съм разсеяна, често ми се е случвало да губя или да ми открадват портмонета и чанти, но винаги след това ми ги връщат именно, защото вярвам, че ще ми ги върнат и не се страхувам да ги загубя. Ако е забравено - ми го пазят, веднъж бях "преджобена" в градския транспорт - така се случи, че почти нямах никакви пари - един господин си разхождал кучето и ми намерил портмонето, върна ми го в офиса с документите вътре. Друг път ми откраднаха нова чанта, червена и забелязваща се. Точно преди това си говоря с един приятел, че не тъгувам за материални неща, а той - е, да, ама ако ти откраднат чантата.. Откраднаха ми я докато обядвах след няколко дена! Аз си викам "какво толкова, една чанта". Една жена ми я върна в офиса след 2 седмици, намерила я под кола - с всички документи и ключове!!! И така - правилната нагласа за мен е много важна. Но не всичко има толкова пряка и очевидна връзка. Действително ни се случват неща, които не сме си и представяли...

# 73
  • Tам през Атлантическия океан
Мисля,че малко почнахме да прекаляваме с това - ако вярваш- ще ти се случи, ако - не няма. Понякога се случват нещо за които дори не си подозирал- и хубави и лоши.

Wink Е чак прекаляване .....

Да нещата се случват и от нас зависи как ще ги пиемем и преминем през тях  Hug
Хубаво би било да не зацикляме в лошите ни периоди  Sunglasses нали това е целта  Wink
....Рано или късно всичко минава  Rolling Eyes

И така - правилната нагласа за мен е много важна.
Hug

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 11:51 от Desss

# 74
  • в резерват

Да нещата се случват и от нас зависи как ще ги пиемем и преминем през тях  Hug
Хубаво би било да не зацикляме в лошите ни периоди  Sunglasses нали това е целта  Wink

..... ето един конкретен пример с мен

последната година искам да отслабна и само за това си мисля т.е. зациклям прекалено по тази тема....обаче въпреки диетите, фитнеса, мотивацията, здравословното хранене  и всички техники,  които знам за отслабването в един момент се получи точно наобратно и то  дотам,  че вместо да сваля 10 - 15 килограма, аз като в "някакъв сън" си трупнах още толкова и опищях целият диетичен подфорум  Embarassed
....т.е. на подсъзнателно ниво тялото ми усеща,  че ще се лиши от нещо и започва да се запасява точно с него....когато си "научих урока" за пореден път и си смених подхода в мисленето,  май нещата започнаха да си идват на мястото. като успея ще се похваля.

Общи условия

Активация на акаунт