подсъзнанието може всичко 17

• 229 883
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте и то мен!Кога успявате да пишете толкова много.Записвам се тук,а се връщам да чета старите теми. Peace

# 196
  • Горна Оряховица
Ако не се лъжа Кехоу не идва ли тази пролет в Бългрия, предполагам защото на новата корица на ''Подсъзнанието..."така пише  http://www.book.store.bg/c/p-p/m-639/id-6669/podsyznanieto-mozhe … -dzhon-kehou.html Някой не е ли ходил тогава да спподели за какво става въпрос-какво повече от прочетеното в книгите може да се научи на семинара. Никога не съм ходила на подобни и ми е любопитно. newsm78
Много ми стана интересно и това за Евгени М. дали няма линк някъде  Sunglasses

# 197
  • Universe
Много ми стана интересно и това за Евгени М. дали няма линк някъде  Sunglasses

bouquet - http://www.novatv.bg/bg/shows/videos/32

# 198
mimina, беше казала, че можеш да споделиш и други неща освен за чистенето със захар и сол от мъдростта на твоята баба.
На  мен би ми било интересно да ги чуя. Hug

# 199
Ами например, когато месите тесто, без значение за какво, му говорете с много любов. Тя казваше, че тестото е живо, в него е "душата" на зрънцето, като се опече хляба, докато изстива се връща обратно при зрънцата, за да се роди после клас, класа да даде зрънце, зрънцето - брашънце, брашънцето - хляб... По-голямата част от живота си с дядо ми са били хлебари. Опитайте, месете тесто с много любов, говорете му и всичко ще става по-вкусно и някак специално...
Или пък например ако някой много ви ядоса - представете си го в гръб с ореол над главата - веднага ще ви мине ядът.

# 200
Това за ядосването много ми хареса и ще го пробвам при първа възможност

# 201
  • Tам през Атлантическия океан
Попаднах на една интересна статия  за  Ин и ян - „Едно поражда две, две поражда три, а три – десетте хиляди неща.” Hug

Или пък например ако някой много ви ядоса - представете си го в гръб с ореол над главата - веднага ще ви мине ядът.
Peace

# 202
Хареса ми Евгени, различен език използва,
Дано повече хора гледат линка,може да им стане интересно. Hug

# 203
  • GYM
Хареса ми Евгени, различен език използва,
Дано повече хора гледат линка,може да им стане интересно. Hug
Каквото и да каже, не може да ми хареса...От него ми струи суета и фалш Crossing Arms

# 204
И това е така,обаче пък се забавлява човека,опитва се да е за добро всичко.И е искрен. Simple Smile

# 205
За съжаление тук наистина все повече и повече заприличва на дребнотемието на Клюкарника. Много жалко.

# 206
Привет на всички! Hug Момичета, днес четох  малко любимата темичка и забелязах леко напрежение в нея. Не мога да подмина" безразлично" ,защото преди година, /както спомена Дарена,/ бях част от такова напрежение и всъщност една от виновничките за него Embarassed

Бих искала да споделя мнение сега...за всички ви,  че каквото и да се случва тук милички, то ще мине и замине.

Не очаквайте  темета  винаги да върви гладко и без напрежения. Това е невъзможно/ както забелязвате сами/ Laughing,    защото сме различни хора, независимо, че тази тема ни свързва по някакъв начин, а и защото и в живота е така, както и в темата  Wink

Нима в живота НИ всичко върви винаги  гладко?!  Я да си спомним лафа за зебрата, която е на бели и черни раета?  Wink  Laughing Така че и тука ще има UP and Down... но, моля ви, да приемате всичко това като НОРМАЛНО нещо от случващото се.  Peace И както се казваше в една от прекрасните притчи  пак на Десс.." Heart Eyes  И това ще премине" . Hug

Случи се преди време напрежение в темата, да...и премина! Да не си мислите,че ще е вечно? Wink Сега пак ще премине...ако не задълбаваме  в подробности.

За себе си аз научих едно, че когато  преди време от тази тема, /заради друга потребителка/...след време разбрах грешката си  и още нещо...колко много ми липсва тази тема и всички вие!  Embarassed Blush Така че, когато изгубим нещо, тогава разбираме , дали то е било ценно за нас или не. Не е било случайно, мисля!

За това се и върнах...с благодарност, че съм разбрала постъпката си и че вие пак ме приехте/повечето от вас/ обратно, без да ме съдите за миналото.

Нека сега направим същото! Hug

Съгласна съм с Мишето, че ако продължаваме да обсъждаме някого...да съдим какъв бил и какъв не бил....то наистина темата ще стане "Клюкарска"! Може би е такива коментари е най-добре да се обсъждат на ЛС...  newsm78Просто предложение... newsm78

Казах си мнението..пък ви е ако искате ме разпънете на кръст...  Rolling Eyes

Мимина, много хубаво това с тестото. Аз правя това винаги, когато приготвям  храната в къщи. Влагам много любов по време на готвенето, и моите казват , че готвя много вкусно Blush...може би  и защото Кулинарството ми е слабост!  Heart Eyes

В къщи ядем всичко и обичаме да изпробваме всякакви кухни :българска, руска, тайландска, китайска, , гръцка, турска, италиянска, индийска храна...е, разбира се, някои подправки ги нямам, и тогава малко си позволявам да импровизирам  от себе си...нали съм музикант Joy Когато видя нова готварска книга, която ме грабва с рецепти..веднага трябва да я "притежавам" Моя викинг се шегува, че не е трябвало да ставам музикант.. а готвач   hahaha    chef  Crazy

А това, за човека  с ореола на главата...наистина е страхотна идея! Ще се изпробва...макар че напоследък , не съм се ядосвала Laughing  ..но ако се наложи, да знам... Sunglasses

За протокола, и аз не гледам телевизия... Peace Първо, че не ми е интересно, защото знам, че 70% от новините са "нагласени" и не се казва истината , второ-просто  нямам време за губене пред ТВ.  Ако евентуално имам време за ТВ, то гледам Дискавъри Чанъл, Енимъл Планет, Травъл Чанъл и подобни...

Който има време за телевизия и смята, че тя му дава това, от което има нужда, то ОК..това си е личен избор за всеки.  Peace Аз предпочитам книШките... Hug

И да се поФала, че вече приключихме с масйтори и ремонти по къщата и  съм неизмерно щастлива!  Heart EyesДай Боже всекиму! Hug

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 20:39 от ЧервеноВинце

# 207
  • Добрич
ЧервеноВинце, да разбираме ли, че вече сте се настанили в новата къща? Ако е така вече ще имаш повече свободно време.

mimina, помня, че майка ми, когато месеше козуначеното тесто му говореше  с много любов. И в резултат нейните козунаци винаги ставаха превъзходни.

От известно време, когато се прибера от работа винаги гледам първо да си взема душ и после всичко останало. Убедена съм, че водата отмива отрицателните енергии, с които съм се срещнала в ежедневието си. Едва тогава приготвям и храната, за което понякога домочадието недоволства, че не им се чака. Искам обаче да предам на храната само положителна енергия.

# 208
Вела, да...ние от  1-ви октомври имаме ключовете, но от 7-ми се настанихме...но правихме основен ремонт на цялата къща, тоест майсторите през целия ден " живееха" с нас hahaha

Да ви кажа, че се изумих с техните обичаи. Понеже съпруга ми и сина ми са на работа по цял ден, а аз в къщи  с майсторите и нареждам  къщата, лепя тапети..и на обяд решавам да питам, дали искат нещо да ядат, като смятах да поръчам пица, тъй като нямах кухня...правиха ни я. А те ми  казват" А не, благодаря, ние си носим храна!" И така всеки ден...явно това е нормално тук, майсторите да си носят храна от тях... newsm78 Аз  не знаех...и като се сетя за нашите майстори в БГ, как си чакат домакинята да ги почерпи с  биричка и мезенце към нея, че и ракийка няма да откажат...  стана смешно... hahaha

Като казах на моя мъж, че нашите майстори си пийват биричка по време на работа, и че това се смята за  нормално у нас... той  беше в шок!  Shocked " Ама как така, ще  пият по време на работа!?" #Crazy" Тука такъв веднага щял да бъде уволнен...А иди му обяснвай  за разлика в културите  Mr. Green Та майсторите си идваха с  акуратно приготвени сандвичи, сгънати в едни малки пластамсови кутийки и с термосчета с кафе ...дори и него си носеха от тях си  Laughing

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 21:16 от ЧервеноВинце

# 209
  • София
И аз да споделя нещо за малко разведряване. Има едни 3 книги в поредица "Приказки за боговете" от Беа Нади. Сега попаднах на друга книга от нея в нета "Лошата принцеса" и я изчетох набързо - тя е кратка. Другите и книги за мен са по-дълбоки, но тази последната искренно ме развесели. Книгите и са нещо като езотерични романи. Аз романи не чета, само езотерична литература, но тези трите книги са нещо различно.
http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=1&find=%ED%E0%E4%E8

Приятно четене!

Общи условия

Активация на акаунт