подсъзнанието може всичко 17

• 229 873
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте момичета!
Чета ви от дълго време и от както го правя нещата около мен започнаха да се подреждат така изненадващо, че още не мога да се осъзная.
Благодаря ви!
Обаче искам да споделя нещо с вас, което много ме тревожи и незная как да постъпя.
Имам приятелка, която освен това ми е съседка. Рядко се виждаме, защото аз я избягвам, заради което ми е крайно неприятно.
Преди години -около 10- тя дойде у дома на игнажден. Малко след това баба ми се разболя, просто изведнъж, а тя беше много силна и здрава жена. Тогава не го взех пред вид.
Но преди три години, аз бях на върха на щастието. Срещнах съпругът си. Правехме планове как ще заминем за Италия за да се оженим там и си мечтаехме за такива романтични неща... за роклята ,с която ще бъда и т.н.
Тогава се срещнах с нея и приятелят й, разказах й за това  как съм срещнала любовта на живота си, как ще се оженим- изобщо всичко споделих с нея/ между другото в този момент тя беше отегчена от живота, бяха пред раздяла с младежа/. Е познайте какво стана ние така и не заминахме за Италия и не осъществихме тази наша мечта, обаче тя направи великолепна свадба, на която беше с желаната от мен марка рокля и за капак на вичко заминаха в Италия на меден месец.
Аз забременях, бях толкова щастлива, похвалих й се / тя в този момент не искаше деца/. Малко след това изпаднах в тежка депресия, която продължи до скоро. Е няколко месеца по- късно и тя забременя и докъто аз бях пред побъркване тя цъфтеше и сияеше, каквато бях аз преди това.
Родих. Беше кошмарно. Бебето ми беше спокойно- само спеше и ядеше. НО няколко дни след изписването ни тя дойде да ни види.
След това настана истински кошмар- бебка стана неспокойна, не спеше изобщо, започна да повръща непрекъснато, обиколихме всички доктори, направиха й два рентгена и куп изследвания и нищо. Така няколко месеца.
Това лято ми дойде на гости тя отново и детенце както си хапваше всичко и нямаше проблеми, отключи алергия и беше до скоро на диета.
Това ли ,не зная ме накара да се замисля над вичко или може би някакво шесто чувство, но от тогава аз я избягвам целенасочено. Когато ми звъни не си вдигам тел. и т.н.
Но онзи ден тя ме засече с колата си и настана такова преследване Mr. Green...е не успях да избягам, хвана ме на един сфетофар.
Просто не знам какво да направя, не мога вечно да се крия. Забелязала съм, че когато съм зле не ме търси и не се обажда.Тогава тя е добре.
Как да постъпя?
Какво е това "чудо" !?

# 211
Ако не се лъжа Кехоу не идва ли тази пролет в Бългрия, предполагам защото на новата корица на ''Подсъзнанието..."така пише  http://www.book.store.bg/c/p-p/m-639/id-6669/podsyznanieto-mozhe … -dzhon-kehou.html Някой не е ли ходил тогава да спподели за какво става въпрос-какво повече от прочетеното в книгите може да се научи на семинара. Никога не съм ходила на подобни и ми е любопитно. newsm78
Много ми стана интересно и това за Евгени М. дали няма линк някъде  Sunglasses

Да, идва! Имам вече два мейла от организираторите на служебната си поща, ако някой иска, да ми пише на лични и ще му препратя целия мейл!

# 212
за тези, които ще пишат желания на утрешното новолуние

Из „Астрология на новата луна” на Жан Спилър
КАКВО ДА СИ ПОЖЕЛАЕМ КОГАТО НОВОЛУНИЕТО Е ВЪВ ВЕЗНИ.

Брак
Умения за преговаряне
Хармония
Работа в екип
Общителност/дипломация
Изтънченост
Лечителска взаимозависимост

Везни управлява брака, включително:
Партньорства
Споразумения
Споделяне
Взаимна зависимост
Примерни желания за предизивикване на щастие в брака:

Искам да привлека лесно и да започна щастлива моногамна , предана връзкас мъж /жена/, с когото искам да преживея взаимна ......./подкрепа, уважение, признателност, любов, страст и т.н./
Искам да ми хрумнаст най-правилните идеи за възможно най-добрата връзка между ...... и мен.
Искам да имавзаимна любов, подкрепа и споделяне в моя брак.
Искам да привлека и разпозная подходящия за мен брачен партньор и да започна щастлива и здрава връзка с този човек.

Везни управляват справедливостта включваща
Баланса
Равенството
Признаване на противоположните възгледи
Преговори
Обсъждане
Примерни желания за насърчаване на справедливостта
Искам всички мисли, които не са съобразени с тези на другите бързо да ме напуснат.
Искам да мога да се поставям на мястото на другите, за да мога да ги преценявам точно.
Искам да проведа успешни преговори по отношение на моето положение спрямо..... по начин, който ми осигулява победа.
Искам да се чувствам вътрешно балансиран и спокоен.
Искам лесно да привлека и разпозная и започна работа с подходящия за мен съветник, който ще има мощно и целебно влияние в моя живот.

Везни управлява хармонията, включваща:Мира , Красотата, Изкуството ,Декорирането
Везни управлява работата  в група включваща: даване и получаване на подкрепа, сътрудничество, взаимоотношения на поддържане, коопериране , идентичност на групата.
Везни управлява общуването включващо: да бъдеш състрадателен, тактичен, да се разбираш с другите хора, взаимодействие между наколко души, дипломатичност, влечение към другите
Везни управлява изяществото, вкючващо:лукс, елегантност,  угажсане, добър вкус, грация
Везни управлева загубата на собствено идентичност включваща:взаимна зависимост, успокояващо поведение, безцелни дебати
По отношение на възстановяване на здравето, Везни управлява: надбъбречни жлези, тазобедрена област, зхарен диабет, бъбреците.

# 213
мимина,  благодаря!  bouquet
винце, честито още веднъж за къщата!  bouquet На 6 октомври стана 1 година откакто и ние се нанесохме в новия си дом- така, че емоцията ми е близка. И да знаеш, че и в България има такива майстори.

Предлагам да оставим в старата луна "отклоненията" от темата. Да посрещнем с мир и хармония в душите новата луна и начисто. Да почистим с прошка и любов мръсното и да продължим Hug Hug Hug!

# 214
Svetlina 8, и аз не чета романчета, ама щом казваш, че тези си заслужават...ще се хвана да ги прочета  Laughing Благодаря ти! Hug

Angela Go...според мен става въпрос за енергиен вампир! Мисля, че има силна  завист към теб... и всичко, което искаш ти и го споделиш с тази жена,тя го" изсмуква", /ако мога така да се изразя/, и го използва в своя нужда. Ако не се чувстваш уютно  с нея и го усещаш със сърцето си, то избора ти е правилен...по добре наистина да стоиш далече от тази жена!  Peace
 Аз също преди време  имах подобен случай с една приятелка и откакто спрях контакта си с нея, нещата  доста се оправиха.

Дарена, благодаря за инфото за Новолунието.... Hug Почти бях забравила... Sunglasses

Мишенце, Дес... Heart Eyes     bouquet

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 22:43 от ЧервеноВинце

# 215
  • София
ЧервеноВинце, благодаря, че ми отговори.  bouquet
Проблема е в това, че ми е съседка и колкото да я избягвам, все някога ще ме " сгащи" Mr. Green Онзи ден за да и избягам, карах като "на филм"- буквално, все едно бях каскадьор в екшан.
Чудя се дали няма някаква техника, с която да я неутрализирам.

# 216
  • нейде там, където ....
Svetlina 8, благодаря, ще ги погледна, макар и не точно сега. Изтеглих си ги.
Дарена, благодаря за информацията.

Angela Go, не съм от най-вещите по темата, но и аз имам подобни "приятелки". Когато открия такива ефекти, обикновено най-малкото спирам да споделям и повече питам. На въпросите за мен отговарям с общи приказки. И в самия разговор понякога се обграждам като с балон - малко по-напред беше описано - за защита, където не може да ме стигне и навреди по никакъв начин. И със сигурност, когато подходя с усмивка и любов - доброволно дарявам енергия и внимание - ме гледат странно, а понякога сами разреждат срещите. Чувството на страх и неприязън се заменя със съжаление и съчувствие. От доста време се стремя да поддържам високо и нивото на енергията ми - с камъчета, утвърждения, търсене на връзка със Земята и Вселената, нещата около мен, мантри, гледане в Слънцето - всичко, след което усетя положителен ефект си записвам, а после правя по-редовно. Това помага, каквото и да правиш, правиш го по-добре, с повече енергия.

И едно питане, за утвържденията и желанията и стила, в който се пишат. За нещо, което е факт, но бих искала да продължи - кое ви се струва по-добре: ще продължи все така или продължава все така да се случва.  Thinking

Хубава и спокойна вечер!  Hug

# 217
Angela Go,  Hug  А иначе има много техники, за защита от енергийни вампири. PeaceСега рових из моите складирани папки, и намерих ето този сайт.  
Между другото в сайта има тест, да провериш сама  за себе си,  дали това, за което говорим е енергиен вампиризъм..защото аз евентуално  може и да бъркам Sunglasses Ако се окаже това, то утре ще ти  потърся още неща из  моя комп, за техники, които евентуално биха ти помогнали да се предпазиш от подобни "личности ", които  буквално ни изсмукват  Mr. Green

# 218
....

И едно питане, за утвържденията и желанията и стила, в който се пишат. За нещо, което е факт, но бих искала да продължи - кое ви се струва по-добре: ще продължи все така или продължава все така да се случва.  Thinking

Според мен :

Продължава все така да се случва !   Hug

Всички желания  тярбва да са в СЕГАШНО време....тоест, да няма "ще"  Peace

# 219
  • София
ЧервеноВинце,Благодаря! Hug
Още сега ще прегледам сайта и ще направя теста.
Но тя все пак не ми прилича на енергиен вампир, въпреки, че аз не съм много на "ти" с това, даже изобщо.
Шестото чувство ми говори за нещо друго, ама и аз не знам какво е.
Все пак дано е енергиен вампир- като зная какво е, вече ще е по-леснода се преборя.

# 220
Много ми беше интересно да чета публикацията на Angela Go.
За съжаление имах такава "приятелка", която сякаш ми крадеше от положителните емоции и от хубавите моменти. Няма да изброявам всички случки... Спомням си като споделях с нея как тя не се усмихваше искрено, но не се бях замисляла, може и да не съм вярвала. Навреме се усетих обаче и прекратих всякакви отношения с нея. Не сме говорили от година, тя един път ми звънна, но не вдигнах. Съветвам всеки, който усеща как някой не му желае доброто или просто не му влияе добре, да прекрати всякакви контакти с този човек и дори ако трябва да му каже, че иска да прекратят приятелството. Трудно е, изглежда ужасно, но винаги избираш собственото си добро, нали?
Желая на всички много усмивки и повече хубави моменти!!!

# 221
Здравейте и от мен!  Hug
Съвсем скоро открих тази тема и тя се оказа много интересна за мен. Не съм от най-словоохотливите и затова само чета. Оказа се, че обсъждате неща, които знам и спазвам без дори да подозирам за какво служат, както и такива, които отчасти съм ползвала (например майчината молитва). Открих и доста нови неща, част от които веднага приложих - махнах снимките от портомонето и го "заредих" със зарядното на лаптопа.
Червено портомоне не мога да си взема в момента, но разчитам на това, че щом сегашното ми зелено е купувано с радост и удоволствие, значи ми върши добра работа. Simple Smile

Тъй като нямам физическата възможност да изчета абсолютно всичката информация, която сте споделили и обобщили, ще се радвам да ми отговорите на няколко въпроса, свързани с талисманите.

Искам да си направя талисмани за портомонето и реших да комбинирам Феху, Дагац, Елхац.
* Според едни указания талисман се прави само в четвъртък и на растяща луна, а според други няма значение. Кое правило да спазя? И едно малко уточнение - растяща луна = първа четвърт, нали?  Embarassed
* От какъв материал да бъде - плат, хартия?
* В една от старите теми четох, че тези талисмани се носят в прозрачна преграда на портомонето. А ако няма такава? Могат ли да се сложат в някоя от скритите преградки?

Много хубави моменти и сбъднати мечти на всички !
Засега ви пожелавам лека и спокойна нощ! Hug

# 222
  • У дома
Хм, аз също не съм от често пишещите, но да добавя и аз два цента - това, което най ме радваше в тази тема е липсата на дразги и усещането на класна стая, където някой все те поучава. Все пак не е ли целта на темата да си споделяме и разменяме инфо? Всеки от нас е избрал сам пътя си и макар да имаме сходни цели, начините за постигане едва ли са само един-два. До тук аз винаги съм оставала с усещане на огромна благодарност, макар че специално тази тема ми донесе и много огорчения. Излязоха факти за хора, които уважавах, които направиха процеса на прощаването доста трудоемък, на пък съм благодарна за дадения ми урок.
Благодарение на нашата хубава тема аз още съм на вълна формиране на мозъка, въздействие на външни фактори, умствени тренировки. Чета Richard Restak и се дивя на съвпадения - в книгата му попаднах на логически задачи, които мъжът ми задава на кандидатите за работа в неговата фирма. Интересен автор.
Sharon Begley - много, много интересни книги по нашата тема.
Както и други автори, но не искам да прекалявам, защото не знам кои от тях са преведени на български.

Angela Go , съжалявам за неприятностите.  Hug Много неприятно наистина. Аз съм в подобна ситуация на работа в момента и гледам да страня от всякакъв негативизъм и простащина, но понякога просто няма къде да избягам. Затова си казвам - всяко зло за добро, не ми е там мястото и някой се грижи да не ми стане уютно, защото рано или късно трябва да си намеря работа по специалността.

# 223
Честито Новолуние!!! И много сбъднати желания!!!    bouquet

Предлагам да оставим в старата луна "отклоненията" от темата. Да посрещнем с мир и хармония в душите новата луна и начисто. Да почистим с прошка и любов мръсното и да продължим Hug Hug Hug!

darena, чудесно предложение!     bouquet

Винце, радвам се, че пак си сред нас! Hug  Много липсваше, да знаеш  Grinning
Наистина, вече и тук има такива майстори, явно бавно, но славно и нашите майстори заприличват на европейските си събратя  Laughing
А ти как се чувстваш в новата си къща? Свикна ли вече? Фъншуйна ли я или не още?  Wink

Green Splash , растяща луна е 1-ва четвърт. Следващия четвъртък е подходящ за изработването на рунически талисман. Материалът трябва да е естествен - дърво, камък, плат, хартия. Щом нямаш прозрачна преграда, носи го където може в портмонето.
Тук има подробно инфо - http://chocolateeatingprincess.blogspot.com/

# 224
  • София-в сърцата на моите деца
  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт