подсъзнанието може всичко 17

• 229 785
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
За енергийните вампири мога да споделя един много неприятен спомен.
Преди години майка ми и баща ми имаха едно "приятелско" семейство, с дъщеря на моята възраст. Непрекъснато си ходехме взаимно на гости, заедно ходехме на море, на вили, правеха се зимнини и т.н. и т.н. Всичко би било ОК, ако в един момент майка ми не започна да усеща негативно влияние след контакт с тези хора. Ставаше й лошо, появяваха се продължителни пристъпи на главоболие, световъртежи, усещане за слабост и други подобни  Confused Отначало си мислеше, че си внушава, на след поредица от подобни "съвпадения" се оказа, че не е така и че тези хора - като семейство - наистина ни влияеха зле на нас като семейство! Случиха се и доста други неприятни неща по това време - баща ми беше останал без работа, майка ми прекара операция на щитовидната жлеза и едно лошо счупване, на мен също не ми вървеше особено...
Така, след поредица от неприятни случки, майка  ми реши, че трябва да се приключат всякакви отношения с тези хора! И го направи от раз! Просто отряза като с нож всякакви опити за контакт. Не беше лесно. Татко малко по-трудно го възприе, дори се караха заради тези хора - на мъжете май по-трудно им се отварят очите за такива неща  Laughing Но в крайна сметка и той се убеди и приключиха "приятелството"  с въпросното семейство.
И нещата се оправиха постепенно  Hug

Така че съветът ми е - усетите ли нещо подобно, веднага късайте с такива хора. Без коментари, без обяснения!
Дори самият факт, че имате подобна мисъл или усещане, че даден човек ви влияе зле, в никакъв случай не е безпочвена. Тази мисъл не се е появила току-така. Вслушвайте се във вътрешния глас на интуицията си преди всичко. И мислете преди всичко за своето собствено добро!!!     bouquet   bouquet    bouquet

# 226
 Angela Go,
Недей да контактуваш с нея по никакъв начин.Аз имах подобен случай.Докато моята "приятелка " беше около мен,нещата никак не вървяха - нито в личния живот,нито на работа.Тя ме обсебваше изцяло,завиждаше ми.Но тогава не споделих с вас,не бях и чувала за енергиен вампир.И като че ли някаква сила се намеси - без да имам някаква вина.Побеснях когато ме обвини в много несправедливи неща,плаках доста,но тогава не знаех че е за добро.Оттогава не си говорим,не е идвала в нас и нещата бавно потръгнаха.След всичко това се прилепи за друго момиче и то започна да страда по същия начин както аз.Дойде при мен за съвет,оплака се че всичко в семейството и куца,на работа има проблеми ,въобще животът и се е преобърнал наопаки.Разказах и за мен,посъветвах я да се разделят.Сега е добре и ми е много благодарна за съвета.След време разбрах за енергийните вампири.
Понеже съм изпитала всичко ,искрен но ти пожелавам да се оправиш по най-бързия начин.Направи си защита,не говори с нея и нещата постепенно ще се оправят.

# 227
mijjjka, благодаря ти  bouquet
Решила съм да използвам малки камъчета или парчета вълнен/памучен плат, върху които да нарисувам руните с лак за нокти. Лакът не е естествен материал, но за друг удобен начин не се сещам.
Да споделя - снощи си оставих портомонето да се зарежда със зарядното на компютъра и тази сутрин майка ми предложи да ми даде пари, с които да купя едно нещо за подарък на малката.
 Simple Smile Не беше неочаквано, тъй като тя още вчера ми намекна за това, ноооо май има нещо вярно в този метод.

Ще споделя нещо за приятелките - енергийни вампири. Досега съм общувала с няколко такива жени. Не са ми били кой знае колко близки, но покрай добрите взаимоотношения и тяхната инициатива да споделят с мен, аз също съм си отпускала душата за някои неща. Сега като се замисля, може би не е било случайност това, че споделените на глас планове и надежди или се проваляха напълно, или се случваха, но не в напълно завършен вид. При комуникация по скайп примерно, когато използвам чата и споделя нещо в писмен вид, сякаш лошата енергия отсреща (дори и неосъзната - благородната завист също я смятам за такава) е по-слаба и не оказва чак такова влияние. Сякаш вибрациите при изговарянето усилват приемането и предаването на енергията.
В момента нямам контакти с енергийни пиявици и не ми се налага да общувам с такива. Една от най-неприятните ми такива познати я виждам почти всеки ден, но освен Здрасти и някоя обща приказка, друго нямаме какво  да си кажем.  Mr. Green

По принцип не вярвам в т.нар. "лоши очи" и урочасване, но преди месец ми се случи нещо странно. Една приятелка със синьо-зелени очи много хареса катарамата на колана ми и го похвали, а оттам разговорът се завъртя на тема катарами.  Е, като се прибрах вкъщи и разкопчах колана, катарамата се откъсна от него.  ooooh! Не съм параноична и не обичам да си внушавам глупости, но точно в този случай освен за урочасване, пък било то от благородна завист и уж добри думи, друго няма какво да е. Confused

Относно защитата, пак по себе си съдя, че освен тоталното игнориране (доколкото е възможно), трябва да приложим  и малко позитивно самовнушение от рода на "този човек не може да ми повлияе", "моето положително мислене е щит срещу неговата завист" и т.н.

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 10:14 от Green Splash

# 228

Да споделя - снощи си оставих портомонето да се зарежда със зарядното на компютъра и тази сутрин майка ми предложи да ми даде пари, с които да купя едно нещо за подарък на малката.

Не разбрах как така да се зарежда със зарядното - би ли ми обяснила.Може да го пише  някъде,но времето ми е много ограничено и все не смогвам да изчета всичко което пишете Peace

# 229
...снощи си оставих портомонето да се зарежда със зарядното на компютъра и тази сутрин майка ми предложи да ми даде пари, с които да купя едно нещо за подарък на малката.

Да, и аз забелязах, че като си "зареждам" портмонето със зарядното на лаптопа, резултатите са значително по-добри  Laughing

А за руните - да се изработят от камъчета е чудесна идея, но помисли дали ще са ти удобни за носене в портмонето?  Thinking Аз сега нося само едно камъче /цитрина/ и пак ми се издува и все гледам да не падне някъде, а какво остава за три камъчета... Затова съм решила да ги правя руните на малки дървени пластинки. Само дето още не съм ги намерила.
А за самото изрисуване може би ще ползвам обикновен молив, тъй като графитът е естествен материал  Simple Smile

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 10:20 от mijjjka

# 230
svetli333, ето как. Зареждам си портомонето като включа зарядното в контакта и краят, който се пъха в телефона/лаптопа го пъхам в портомонето.  Peace

mijjjka, използването на зарядното на компютъра за мен е по-удобно от гледна точка на дискретността. Като го пъхна в портомонето и го пусна на дивана, никак не си личи, че са свързани едното с другото.  Crazy Ако използвам зарядното на телефона, ще е страшно очебийно и мъжът ми ще ме спука от бъзик.  Mr. Green Пък щом резултатите са по-добри, чудесно!  Hug Само ме притеснява да не прекаля със зареждането и да не се изтълкува като алчност. Sad Не съм алчен и ненаситен човек, просто искам по-спокоен и уреден живот за себе си и детето си, което без достатъчно лични финанси няма как да стане.

Камъчетата - портомонето ми има джобче за монети, което се закопчава. Мисля да ги сложа там. За дървените пластинки мислих, но няма откъде да си взема, а ако отчупя кора от дърво, ще се разпадне бързо.

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 10:23 от Green Splash

# 231
Луната е във Везни от 16.10.

Новолунието започва от 08.33 часа на 18.10.
 Но от 08.33 до 17.22 часа луната е без курс
През този период не е желателно да се взимат важни решения, намерения и желания.
Тъй, че така се губят първите 8 часа след настъпването на новолунието, ако трябва да се съобразим с написаното от Жан Спилър.

От 17.22 часа на 18.10. Луната вече навлиза в Скорпион.  Вижте какво пише за луна в Скорпион.

vanvel,
аз четох, че новолунието в Скорпион е на 16 ноември. Настоящото новолуние е започнало във Везни имисля, че независимо от празния ход би следвало да съобразим желанията си  със  знака на Везните. Макар, че Жан Спилър казва, че на всяко новолуние независимо от знака можеш да съставиш списък със желянията, които имаш, а не които  зодиакалния знак на лувата предполага.

ЧЕСТИТО НОВОЛУНИЕ МОМИЧЕТА! СБЪДВАНЕ НА ЖЕЛАНИЯТА ВИ ЖЕЛАЯ !   Hug Hug

# 232
  • София
Май много от нас имат опит с енергийните вампири.  Laughing Съгласна съм с всичко написано в последните постове. А че е жената си е в.... - нямам съмнения. Повръщането е сигурен признак, добре че е повърнало детето. Това, че те търси теб - Angela Go само когато си добре, също е показателно.
Само три допълнения - "съчувствие" и "съжаление" може да се заменят с РАЗБИРАНЕ. Ако съжаляваме някой, значи смятаме, че той не може да се справи сам с дадена ситуация. Няма нужда, всеки от нас е Божествено същество, има СИЛА и има на разположение всички инструменти (виж "Притчите на Крион) за да се справи с всяко нещо, което си е написал в предварителните планове. Освен това, съжалението подува нашето собствено его (колко сме над човека).
Колкото до директната реакция - от собствен опит - не се освобождава лесно човек от такива хора. Само с избягване е дълго и досадно.  Angela Go, вдигни телефона или когато тя се обади и кажи, че искаш временно да не се виждате, защото се чувстваш зле след това! Трудно е за изговаряне, затова потренирай преди това точните думи. Обаче ефектът е поразителен. Иска се сила и категоричност за да го направиш, обаче ние от темата сме зад теб - действай!  Ще онеме като го чуе Simple Smile)))))))
Последно - ползвай някоя от техниките, които момичетата са дали при всяка мисъл и припомняне на въпросната дама. Моето изречение в такива случаи е "С любов и благодарност ти прощавам и те освобождавам от живота си!"
Може да призовеш Архангел Михаел на помощ. Да пускам ли как?  Wink
Последно - мисля си, че това е "урок" за теб по изговаряне на някои неща, които не ти харесват. Не да мълчиш, ами да си казваш.

# 233

vanvel,
аз четох, че новолунието в Скорпион е на 16 ноември. Настоящото новолуние е започнало във Везни имисля, че независимо от празния ход би следвало да съобразим желанията си  със  знака на Везните. Макар, че Жан Спилър казва, че на всяко новолуние независимо от знака можеш да съставиш списък със желянията, които имаш, а не които  зодиакалния знак на лувата предполага.

ЧЕСТИТО НОВОЛУНИЕ МОМИЧЕТА! СБЪДВАНЕ НА ЖЕЛАНИЯТА ВИ ЖЕЛАЯ !   Hug Hug

А листчето с желанията от предното новолуние какво се прави? Благодаря предварително!

# 234

vanvel,
аз четох, че новолунието в Скорпион е на 16 ноември. Настоящото новолуние е започнало във Везни имисля, че независимо от празния ход би следвало да съобразим желанията си  със  знака на Везните. Макар, че Жан Спилър казва, че на всяко новолуние независимо от знака можеш да съставиш списък със желянията, които имаш, а не които  зодиакалния знак на лувата предполага.

ЧЕСТИТО НОВОЛУНИЕ МОМИЧЕТА! СБЪДВАНЕ НА ЖЕЛАНИЯТА ВИ ЖЕЛАЯ !   Hug Hug

А листчето с желанията от предното новолуние какво се прави? Благодаря предварително!

Прави се нов списък на всяко новолуние и се преписват желанията, които не са сбъднати от предишния или се формулират някои по различен начин.

какво става със стария списък не знам. Мисля, че докато не са сбъднати всички желания може да остане. Понеже при мен първия списък е от период на силната луна смятам да си го оставя, а не ми е ясно какво да правя със всеки  пореден списък на изтеклото новолуние. Актуален е новия, защото енергията при всяко новолуние се сменя.  и за да задвижим новата енергия трябва нов списък.
 и още нещо важно - отделяйте желанията едно от друго- иначе те няма да се сбъднат!В смисъл да не се комбинират две желания например , които изглеждат свързани. Ж.Спилър казва, че вероятно се унищожават едно с друго. Напр. Искам навиците да пие алкохол и да пуша да се махнат напълно от мен- това желания вероятно няма да се изпълни. обаче формулирани ,като 2 желания- искам навикът да пуша да се махне от мен- едно и другото желание- искам навикът да пия да се махне от мен-са добре формулирани и всяко има свое собствена сила. Peace

# 235
  • Tам през Атлантическия океан

Grinning

Ето :

Пиша не повече от 10 желания , старая се да са написани   в първите 8 ч на новолунието ако ли не поне на следващия ден от него  Wink Прилежно си сгъвам листа слагам  датата на написването на желанията и го прибирам и аз незнам къде  Laughing (т.е. не се старая да запомня къде го прибирам/скривам)

*взаимствала съм ритуала от книгата на Жан Спилър "Астрология на новата луна"

Добър ден и от мен  Hug

Днес ще пиша списъка бавно в продължение на целия ден  за да ги формулирам добре Wink така съм си решила  Crazy пък и може да са по-малко от 10 ...

# 236
Много благодаря на всички, които ми отговориха!   bouquet

# 237
  • Tам през Атлантическия океан
Хубаво е после като "намерите" списъка правен преди месеци примерно да видите кое и как се е сбъднало.Усещането е много хубаво  Hug
Имам тефтер в който ей така си пиша утвърждения , желения когато имам нужда (дори и да не е новолуние) после като прелиствам назад страниците му само отмятам с чавки кое се е сбъднало ..... много е гот  като има много отметнати неща newsm03

# 238
Милички,кажете къде да прочета и за желанията - как се пишат точно.Разбрах че това трябва да го направя днес,да са около 10 точно изказани желания,но след като ги напиша какво да правя

# 239
Desss,това с тефтера много ми хареса.Ще започна и аз да пиша.Утвържденията по колко пъти ги пишеш

Общи условия

Активация на акаунт