защо все така става?
Аз загубих дъщеря си на 24 май тази година... Родих я на 20 април - 5 седмици по-рано. Прекрасна бременност и некадърна лекарка
Вела беше 3,500 и 53 сантиметра, но с къса пъпна връв и те ми скачаха час и половина по корема, докато й разместят черепните плочи и й нанесат фатални травми и увреждания на мозъчето - не можеше да си движи крайниците, не можеше да диша, нямаше сукателен и гълтателен рефлекс - НИЩО. Беше жив труп... Направих сайт за нея - www.babyvela.blogspot.com. Писах и в местния вестник с идеята да спася поне едно бебче от безкрупулната лекарка. Болката при всички майки на ангелчета е повече от огромна. Питам се как се справят родителите, които губят децата си на 5, 10, 15, 20 години... Аз трудно излизам от мъката. Крепи ме мисълта за следваща бременност. Наполовина умрях заедно с дъщеря си. Моля се децата ни да са някъде около нас и да виждат колко много ги обичаме и колко много ни липсват
се на господ да ме дари с здраво бебе.
Вчера попаднах на историятата ти в друг подфорум и много ме натъжи.За съжаление тези лекари ги има и хич не са малко,имало ги е и преди.
Прегръщам те и се надявам скоро наистина да имаш една прекрасна бременност с един още по прекрасен финал. 

Пиша на много места, за да им светва по една червена предупредителна лампичка на бъдещите майки и добре обмислят решението си при кого ще раждат. Въпреки че едва ли младите мами влизат в раздела "Родители, изгубили децата си". Но ние сме тук, за да се подкрепяме и да си даваме сили, защото никой друг не може да ни разбере така истински!
Вчера попаднах на историятата ти в друг подфорум и много ме натъжи.За съжаление тези лекари ги има и хич не са малко,имало ги е и преди.
знам, че мъкатата ти е безкарйна, и те изгаря от вътре. Знам, че не можеш да си представиш утрешният ден без буца в гърлото, знам, че всеки миг изглежда като вечност, и деня и ноща се сливат в едно... Бях толкова щастлива когато сподели радостта си с нас, и сега чаках с нетърпение да чуя същата радост този или другият месец от теб... ето защо те нямаше никаква
Трудно човек преживява такава загуба, времето върви напред и ние с него. Живота е една непрекъсната борба. Ти имаш това кето ти трябва да продължиш напред-мечтата да си майка! Моля се в скоро време да намериш сили да продължиш и да се похвалиш
Но този път да имаш специална темичка не с мъка и печал, а пълна със слъзи от радост и поздрави за чудото
Трудно е да си силен пред безмилостната съдба... Нека мислите ти се изпълнят с мечтите за следващото инвитро, нека мъката ти олекне като есенните листа, нека вятъра я повее и разнесе и нови сили да ти донесе. Нека бъдещите радости в живота ти да заличат белезите на тази изминала година. Белези винаги ще имаме, но важното е да не са толкова болезнени
Чакам те с нови сили, мечти и хъс за следващият опит

и да пооправя психобаланса.
Надявам се да имаш и ти скоро повод за усмивка.
Плаках когато разбрах какво се е случило. Ние с тебе пишехме в темата за бебеправещи над 35 г.