Ти какво сготви? Снимай, покажи! 50-та тема

• 110 870
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Пепика, ето го сладкиша за следобедното кафе, ама с чайче, че ми е късничко за кафенце Wink

Ябълков сладкиш на Селма

Селме, хиляди благодарности Heart Eyes много е вкусен наистина. И Бобето не се радва много на пълнежа, като твоя мъж, но пък децата си менкат маслено тесто за плънка с него, та няма и троха останала. Аз си го харесвам в цялост сладкиша Peace

оооооох пусто маслено тесто, толкова е вкусно и с тези ябълки, пък канела, пък орехи, пък лимон парченца, стафиди окъпани в ром.......... ooooh!
Трябва да ме изгонят от кухнята, или да си направя нещо дето да готвя и да го продавам, защото ние през вратата няма да може да минаваме вече. Това е следобедния сладкиш, а сутрешните раирани кифлички даже не ги и показвам, че съм ги снимала вече и не ми се повтаря...... От сутринта що ядене изядохме.................

# 541
  Бений,Крисче,наистина много се радвам,че ви допаднаха моите рецепти!
  Снимките са страхотни! Hug
  Крисче,твоят пай изглежда по-хубав от оригиналния! Embarassed thumbsup

# 542
   Днес с малкия ми син правихме меденки.Орехчетата са мушнати с неговите ръчички. Wink

И месихме типова питка с кисело мляко.Направена по тази рецепта,но с типово брашно.

# 543
# 544
Както винаги сте страхотни момичета  smile3501 поздравления за всички   bouquet
Аз май както се очертава само през почивните дни ще се вмъквам с нещо скромно, но ви разглеждам набързо  Wink
Печена скумрия с картофи
Баничка със сирене
Питката на Селма с кисело мляко, е Селме не я докарах като твоята на вид, но на вкус е страхотна благодаря за рецептата /аз и не се съмнявах, щом е от теб съм сигурна в качеството/   love001

# 545
Полин, да ти е живо и здраво момичето   bouquet Честит и рожден ден!, много здраве и весело детсво!

Пепиииии,  явно днес си си намерила други занимания, щом цял ден мяташ очилата по разни чаши  hahaha
и у нас дробче де - Дроб с чесън и лимон

Пържено пилешко филе с картофи

Свинско с ориз

наченах туршиите, че сега е момента, иначе цяла зима си купваме гумени домати  ooooh!

Руска салата

Сърцето на Лаура по Йоли, ама нощна снимка на този шоколад е направо бой на .......в черна нощ  Embarassed Embarassed

Шоколадови мъфини

и Сърнешко филе с гъбен сос

Хубав аседмица, момичета   bouquet

# 546
Хайде и от мен....Кадън буду кьофте bowuu

# 547
Селма Hug Hug Hug благодаря ти, такава оценка от теб...........нямам думи просто.  Heart Eyes И в момента пак се бутат г-ците над сладкиша и по-пълничката се моли за едно ъгълче, а аз гледам строго но наистина е много вкусен, поне според моя вкус Laughing Благодаря още веднъж за рецептата Hug Пусто масло как ни се лепи послееее  ooooh! Ще наблягам на танците hahaha

А пък ти имаш най-вълшебните меденки Wink Едно време, като бяхме малки със сестра ми и мама правеше точно така меденките на топченца, никога не сме ги изрязвали с формички, както аз правя сега, но пък ние двете с Рали бяхме отговорнички по орехчетата и сега ти ме спомни за тези времена  bouquet

Магратеа, на теб пък ти завидях за разкошната тиква. Изглежда прекрасна. Умиргам си аз за тиква.

Пепчо, а ти се сопри бе жена. То не мога да го изгледам това твойто ядене, ти кога пък го наготвяш - не зная Laughing Laughing Laughing И все вкусно. Нищо няма да върна Wink ама далече си ми.

# 548
  Полина,честит рожден ден на детенцето!Да ти е живо и здраво! Hug
  Пеп-4о,сърцето на Лаура....не знам кой ще му устои!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
  Веси,чудна питка! Grinning Да призная,всеки път ми се получава с различна форма,макар че я плета горе-долу еднакво.

# 549
  • Бургас
Банички с кайма.

# 550
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
Ориз с кокосово мляко и пиле

# 551
  • Plovdiv
Вечерята ни беше тутманик, на който му направих половин доза и тавата му дойде малко голяма, но иначе стана супер и патладжан ветрило

# 552
Пица с кашкавалени краища и салата.

# 553
  • Torino,IT
Селма, страхотни меденки и питка, много ми харесаха Hug
Пепчо и тя съблазнява със разни женски шоколадови сърца, мама Цоци баница омесила, Крисче ябълков сладкиш спретнала, искам да помоля Бени за рецептата за бисквитената торта, с нишесте ли я правиш и какво?
От мен скромни нещица, че и сладко не съм правила, но утре ще се поправя Peace
салатка

спагети с маслини, каперси и аншоа

яхния с грах

пилешки хапки с пържени картофи

# 554
   Krische,Lindita, Hug Hug !
   ~Елина~ ,какво симпатично оризче!  Flutter
   Pety ,пицата  ти каква е?Месена/точена ли?Бих я хапнала веднага! newsm22

Общи условия

Активация на акаунт