Кюретаж и забременяване след това - 6

• 16 508
  • 460
  •   1
Отговори
# 405
Baby love, съжалявам много за дядо ти  spoko
Аз също като другите момичета съм на мнение, че той не си е отишъл напълно и че сега ще бди над бебчето ти  Hug
Веси, чудесна новина, радвам и се тихо  Flutter
mmmStelxen_m, леле какви чудеса ще творите сега на новото легло, не е истина  Joy
И си права за темата, че ни е много хубава въпреки лошия повод, който ни е събрал, но човек в този живот минава през различни неща и не бива да забравя нито хубавото, нито лошото  Naughty За да може истински да продължи напред, аз поне така си мисля...
Неземната, неприятно, но може да се случи 1-2 пъти годишно - объркване на хормони, смяна на сезони, ановулационен цикъл, всякакви такива неща, които са временни, от другия месец вече всичко се надявам да ти е наред  Hug

# 406
Веси, Hug Hug Hug
Много положителни мисли и емоции от тук на татък Hug

# 407
  • София
леле момичета,чета в dir.bg  за бременна жена в 5-тия месец, в много тежко състояние и вероятно е свински грип. Нека се помолим да успее да се пребори милата Praynig Praynig Praynig
http://dnes.dir.bg/2009/10/29/news5297743.html

настръхвам... Cry

# 408
  Здравейте милички ! Аз малко ще се пооплача , много съм разочерована и незнам кой път да хвана ... работата е там , че исках преди да започнем с активната работа по наследник да минем на контролен през ендокриноложката в Плевен ... уви няма часове за нея , свързах се лично с жената на мобилния й да попитам каде да отида в друг град при нея на консултация , но се оказа че пък в Майчин дом няма вобще часове до края на годината  ooooh! По този начин за мен ако не намеря решение ще трябва да чакам до тогава ... все пак имам диагноза от нея възпаление на щитовидната и пия не малко безобидни лекарства искам да видя на къде върви лечението , дали не е нужно намаление на дозата и т.н. ! Единственото решение за себе си което виждам сега е да намеря друг лекар и да видя какво ще ми каже !
  Приемам съвети всякакви ... но не мисе чака до догодина вече искам да работим ! Установи се проблема вече си пия нещата , вече 3 години борба  ... не искам и ден да чакам вече!  Blush

Нуклеар , наистина е много кофти с тези вируси , дано нещата се стабилизират , но като гледам и мен ме хваща страх  Shocked
 mmmStelxen_m , радвам се за решението ти , дано да няма проблем при теб с това!  Hug
Бейби , съжалявам за загубата ви !  Sad  Hug
PEMY , съжалявам много за случилото се със теб , дано да се почустваш скоро по добре!  Cry Hug

# 409
Здравейте и от мен!

Веси (тихичко) - честито!
Байби лавHug
mmmshushy80, не знам какво да те посъветвам. Виждам, че правиш нещата както трябва - поздравления за предишните постове. Ако пишеш и на други места ги пусни, да видят хората как се правят нещата!
mmmStelxen_m, искам и аз нов креват  Simple Smile
nuclearbaby, не се вманниачавай като мен  Sad

И да се отчета - сутринта температурата ми падна на 36.5, така че не ме бройте за рачетата. Нищо - здраве да е! Другият път може би. Друг някой имаше ли?

# 410
  • Bulgaria
леле момичета,чета в dir.bg  за бременна жена в 5-тия месец, в много тежко състояние и вероятно е свински грип. Нека се помолим да успее да се пребори милата Praynig Praynig Praynig
http://dnes.dir.bg/2009/10/29/news5297743.html

настръхвам... Cry
Това наистина е ужасно, направо нямам думи... Дано Бог да е с тях и всичко да завърши благополучно Praynig  Praynig  Praynig

# 411
това в дир наистина е ужастно, стискам палци на жената и бебето и . Praynig
на мен от няколко дни пак ми е кофти,  психиката ми не иzдържа, е бати и къръка дето съм....... исках да zабравя датата н абраzиото, дори няколко седмици си мислех 4е съм успяла, макар 4е една приятелка роди то4но в деня когато аz направих аборта, ....но в4ера zа капак се сре6тнахме с приятел на мъжа ми , които ни се похвали, 4е са бременни... и поzнаите, термина на жена му е моя термин (17 април), гсрлото ми пресъхна, мъжа ми zабеляzа, едвам каzахме по едно, "4естито", оттогава рев.........  Cry, неzнам как да се радвам zа хората, когато сърцето ми 6те се пръсне....... неzнам и догодина април месец как 6те ходя на "бебе" и въоб6те.........как да се справя с това, мъжа ми само ми повтаря, 4е трябва да се радвам zа хората, ама не мога бе Cry.......наи големият ми страх е 4е и това бебе 6те се роди, а аz 6те съм все в това положение, на надежди, опити , иzследвания, може да ви се струвам един ного ло6 4овек, но в момента наистина една хубава мисъл не ми идва в главата Cry Cry Cry

# 412
Теди, овуто ли гонеше?
kokonito , моят термин е другият месец, следващия март, но хич и не мисля за това.Вярно Дая ми е голяма утеха, но и твоят ден ще дойде.До април ще си много бременна HugСамо се успокой  и не се сравнявай с другите, това не е съзтезание.Опитай се да приемеш , че така е трябвало да стане.
Когато Господ затваря врати, отваря порти Hug Hug Hug

# 413
mari_rus , май ще ми идва, температурата ми беше 36.6 и 36.7 , сега пада 36.5 - май не е станало.

# 414
При мен с всичките бременности температурата се повиши едва към пета-шеста седмица.Доколкото четох , не при всички се покачва.Иначе кога не чакаш лелката?

# 415
Знам ли вече? Но до 8.11 трябва да съм на ясно със ситуацията.  След А - 30,22,26,25,22,26,25, май е време за 22, което е неделя.  newsm78
И тия витамини и желязо много ме объркаха. Желязото влияе на ЦС и сега е пълно объркване, разчитам само на Т.

# 416
Teodora_vdW , стискам ти палчета , на един светъл празник като Архангел Михайл , закрилника на семейството да имаш хубава новина и лелката да не дойде 9 месеца поне !  Praynig

kokonito , знам че травмата е много тежка от тези нещастия които ни сполитат , но трябва да продължим един ден , желая ти от сърце скоро да намериш сили в себе си и да се почувстваш по добре!  Hug Heart Eyes

# 417
  • Варна
kokonito , не плачи миличка. Моя много близка приятелка ми дойде на гости около месец след като ми направиха абразиото и се оказа бременна. А предния път пак бяхме заедно, но тя забременя преди мен. И така и казах - ти трябва да провлачиш крак, за да мина и аз - традицията повелява. Толкова се радвам за нея. Днес пак се чухме и се оглеждат за пола Heart Eyes Радвай се на чуждото щастие, за да ти се върне и на теб - ще дойде и нашият ред, не се отчайвай Hug

Teodora_vdW, защо реши, че ще ти идва, като е паднала температурата. Че тогава нали се покачва newsm78 Аз мисля, че трябва по-оптимистично да гледаш на нещата и да не се забиваш в термометъра Heart Eyes Ще дебна за положителни резултати около именния ден на баща ми Mr. Green

mmmshushy80 , защо не потърсиш някой друг лекар. Вярно, че е светило, но все пак има и други добри лекари. Все пак до НГ може два пъти поне да забременееш Praynig

# 418
Мама Инка,
имам малко статистика от предишните месеци (в които се мислех за бременна 1-2 пъти) и по принцип за 2 фаза след овуто ми държеше 36.6 и 36.7, почне ли да пада на 36.5 - идва М.
Объркването при мен е пълно.

mmmshushy80, благодаря и ти желая успех!

И да се оплача - 5 години "драпам" за една позиция и сега съм най-близо до целта и се чудя какво да правя - бебе ли, друго ли?
Момичета, радвайте се на живота, и нашите бебета ще дойдат, а те ще са по-желани и обичани! Лека вечер!   bouquet

# 419
Благодаря ви милички. Аз също вече си нямам нито баби нито дядо, но такъв е живота. В такива моменти за пореден път осъзнавам, че трябва да се наслаждаваме на всеки ден, на всяко малко нещо, да уважаваме близките си и да бъдем по-често заедно.
Веси, тихичко честито.
Гушкам си ви. Hug

Общи условия

Активация на акаунт