"Циганско лято предстои, ах дали ще застуди!"

• 30 929
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Деси, много се радвам да прочета добро новини за Влади. Ще се справи и със следващото изпитание, ще видиш  Hug и много позитивна енергия  от нас.

Мидичке, според мен трябва да правиш по-често инхалации, на 6 часа. За метилпреднизолона само знам че се пие по схема, вие колко време го пихте? На нас днес ни сложиха последно и вкъщи няма да пием. Задължително я заведи да я преслушат. Аз за Лора си мислех че е ок, не свиреше, само се оплакваше че й е трудно да диша. Като я заведохме казаха че от едната страна почти няма дишане.

Аз това го писах следобеда, ама бандитите се събудиха и не съм го пуснала Simple Smile
Ние вече сме си вкъщи, лудницата е пълна. Мъжо вика че Дани се е държал много добре и сега пак почнал да прави бели. Е какрат се, ама пък като се прибирахме от разходка и Лора като го награби Дани да го гушка, а навън на люлката не спря да му дава целувки.

# 286
  • Плевен
Деси и аз се радвам, че нещата вървят добре. Вярвай в успешния край на това изпитание и ще е така.
kiki-riki не тъгувай за рождения ден. Предстоят ви още много рождени дни, важното е да изпишат бебето здраво. Стискам палци да е скоро, даже още утре. Hug

# 287
Деси,браво на Влади  smile3501 smile3504

# 288
Здравейте.
Деси-страхотни новини. Да продължава в същия дух малкия сладур.
Кики-рики-стискам палци да се случи и вашето чудо.
 Аз днес бях за първи ден на работа. КАто се има предвид,че не съм работила от 2 години ми беше доста трудно. Още повече ,че и работата е нова за мен. Но дано си допаднем взаимно.
Мимето беше при съседката и са успели да се гледат добре. Плакала е само около 5 мин сутринта,като я оставих. После си е яла и е спала два часа. Не можах да я откарам при педи сутринта на преглед.  Дишането й все още е свистящо. Не мога да разбера какво й е. Температурата я отдавам на последните кътници. Но свистящото дишане-незнам вече.
Продължавам си поста от преди 2 часа:
Тъкмо мислех да се оплаквам,че и тази вечер няма да ни преслушат и педи се обади да ходим. още на стълбите я чу как хрипти.
Каза да започнем по-сериозно с метилпрегнизолона. Че аз съм й го дала 3 пъти за 5-те дни откакто сме болни. И затова мисля да се заема по-сериозно и да го даваме сутрин и вечер и да зачестим с инхалациите,та да се оправи малката. В неделя пак ще се преслушваме. Стискайте ни палци.
Че както започнах и работа ,незнам как ще се справим с гледането. Поне другата седмиа свеки е отпуска,та сме уредили гледането. Само дано се оправи свеки,че за първи път ще я гледа толкова дълго. Абе,не е лесно да си майка.  Как ще съчетавам двете неща-работа и гледане-незнам. Нашия татко често пътува,но мисля и на него да прехвърля нещо. Ще видим.
Хелче-радвам се ,че вече сте у дома. Да нацелуваш малките сладури от мен.

# 289
Кики и аз се надявам да се случи и вашето чудо и то много скоро. Hug
Хелче радвам се, че сте всички заедно удома. Hug
Мидичке бързо да се оправя малката сладурка.
Нашият татко пътува тази нощ за България, утре и ние ще сме в пълен комплект.

# 290

добро утро от мен надявам се днес да ни зарадвате с добри новини
деси Hug Praynig Praynig Praynig
аарвен Hug Hug Praynig Praynig
комикс Hug Praynig Hug
хел4е  Praynig Praynig Praynig
и за вси4ки останали беб4ета Praynig Praynig Praynig Praynig
успех на вси4ки де4ица и кураж мили май4ета

# 291
kiki-riki,страхотно кафенце Hug
И аз влизам за да пожелая  ,късмет на всички.
Деси много, много мисля за Влади и се моля за него.

# 292
  • София,
От нас добър ден и много положителни мисли! Hug
ВЕроника е щастлива, че любимия и батко/братовчед/ е на гости и много си играе с нея  Wink.
ДЕси пиши как е днес мъника  Praynig  Praynig, ти ще влизаш ли в болницата при него после като излезе от интензивното или те направо ще го изпишат, дано скоро да се прибере в къщи!  Hug
КИки благодарим за прекрасното кафенце, то и аз пих едно, но нещо не ме събуди хич, незнам времето ли е такова.  Tired
У нас е страшна жега, пуснаха ни парното още в четвъртък и сега не се диша, , вечер спим пак с летните пижами и чаршафи, а през деня постоянно държа прозорците леко отворени, няма как да го спра само в нашия апартамент и се пържим тук. Twisted Evil Ама много ме е яд ето това се вика българска работа, миналата седмица умряхме от студ, а сега пък от жега, никога не са готови за нищо ooooh! и никога нищо не може да стане навреме. Crossing Arms
МИдичка ти на старата работа ли се върна или започна някъде другаде, в събота и неделя почиваш ли? Днес ако си си вкъщи започни да и правиш на малката за двата дни инхалации през четири часа с Вентолин и давай метилпреднизолона задължително сутрин и вечер по схемата, да може тези два дни да се пооправи и през седмицата да и ги намалиш, но и през нощта и прави да са точно през четири часа, ще има голям ефект сигурна съм.  Hug
ГЕри как е ЖОрко?
Алекси днес си освободена от присъствие, пожелавам ВИ приятна почивка и много да се радвате с КОки на таткото  Hug.

# 293
Здравейте Hug
Деси, имаш страхотен малък боец, браво на него, успех до финала!
Стискам силно палци за всички болнички дечица, скоростно да се оправят и да радват мама и тати Praynig Много кураж за мамите на дечица с предстоящи сложни интервенции, вярвайте в добрия финал Peace и той ще дойде неизменно
  Паола е добре, вече е  1 460 гр. Искат да я местят в термо легло като стане 1 500, а на мен ми е много притеснено от това им решение. Не е ли опасно за инфекции, толкова мъничко същество....там постоянно има външни хора, родители на другите бебета, няма престилки и т.н, само изискват стерилизация на ръцете Thinking
  Иначе мен ме изписаха във вторник и сега сме тримата с баткото и таткото, само където аз малко като на изложба....гледам отстрани, но дейно участие в ежедневието не мога да взема все още Rolling Eyes Търпение ми трябва , пък съм го забравила в БГ май Simple Smile
ХУбави новини за всички мъници и приятен уикенд Hug  bouquet

# 294
Здравейте и аз минавам за малко. Вече сме в пълен комплект. Коки и мъж ми са се гушнали и спят, единият уморен от емоции, а другият от 15 часово каране.
Деси как сте мила? Пиши. И аз ви мисля много. Надявам се, че всичко е наред. Praynig Praynig Praynig
Поли не се притеснявай, щом лекарите са преценили така, значи така трябва да бъде. Пожелавам ви много скоро да сте всички заедно удома. Hug Praynig Hug

# 295
При нас нищо ново.Стабилен е,но и тази нощ ще бъде упоен.На апаратна вентилация е.Не е готов за събуждане и самостоятелно дишане.В 17-18ч. ще се обадя  пак.Дано има по-добри новини.
Като излезе от реанимация,от интензивно,отиваме в отделна стая да се гледаме Crazy

# 296
  • София и там където не се пуши
Те така ги държат приспани, за да се адаптират по-лесно. Успех и чакаме новини. Като влезеш пращай на някой по някой и друг СМС да ни информира и скорошно оправяне и изписване - съвсем здрави разбира се.  Hug

# 297
никой не пише цял следобяд Thinking

# 298
Ние днес имахме малко гости, после излязохме и на разходка.
http://herobaby.snimka.bg/children/jorko-na-mama-geri.361337.15586614
Направихме, две-три снимчици.
Деси Hug

# 299
Здравейте.
Аз писах,писах и като реших да публикувам ми се скапа нета и всичко изчезна. ядосах се и отложих малко писането.
Деси-стискам палци. Чакаме добри новини от вас.
Гери-голямсладур е Жорко. Да го нацелуваш от нас.
Дани-на нова работа съм. То затова и стреса ми е още по-голям. А и като не съм работила цели 2 години-направо си е голям зор.
Стискайте ми палци да си допаднем с шефа. Фирмата е съвсем нова.
МАрия от днес започна да подкашля малко.И като че ли е малко по-добре(пу-пу). Ама ще видим утре педи какво ще каже.
Алекси-благородно завиждам,че сте в пълен състав. Нашия татко е в командировка и сме си сами цял уикенд с Мимето.
Ако съм забравила нещо-съжалявам. Ама бързам да публикувам ,докато още не се е скапал нета.

Общи условия

Активация на акаунт