Спален чувал

• 21 914
  • 185
  •   1
Отговори
# 30
  • Кърджали
Лятото го ползвахме, но смятам и за зимата да потърся по-дебело чувалче дано да намеря такова дето се закопчава отстрани, че се научи мойто диваненце да го откопчава

# 31
Е, аз спях в спален чувал до 7-8 годишна. Не от бебешките естествено, но то няма голяма разлика. Не виждам какво толкова ще причиниш на себе си или на бебето. На мен лично ми е било удобно, а сега и на дъщеря ми е удобно. Тя вече е достатъчно голяма, за да успява да откопчее, всички видове закопчавания, но го прави сутрин, когато се събуди, а не, защото не иска в чувал. Аз,  както писах по-напред, я сложих в чувал около годината, но нямаше проблем. savina_33, твоите дечица са по-големи, но според мен си струва да опиташ, ако завиването вечер те притеснява много. Можеш да вземеш едно чувалче и да пробваш, вместо по цяла нощ да дебнеш, дали децата са завити и да се чудиш, дали няма да настинат.

# 32
Не съм и не ползвам...Завивам с олекотена завивка...Отвива се само,когато му е топло,така че не прритеснявам,че ще е отвит

# 33
С малката полzвам, от както е zапочнала да се раzмърдва. Чудесно е. Страшно улеснение ми е.
С баткото не съм полzвала, все се отвиваше, все zавивах  ooooh! Сложна история... Чак си се чудя, zащо сама съм си правила живота труден тогава  Wink

# 34
  • София
Не съм и не ползвам...Завивам с олекотена завивка...Отвива се само,когато му е топло,така че не прритеснявам,че ще е отвит
Peace И ние така. Само обличам цяла пижамка да не му е гол кръста. Но и спим на около 18 градуса, в никакъв случай по-топло.

# 35
Пробвала съм, но не и бе удобно, ставаше и се спъваше !

# 36
Спи със спален чувал от самото начало - имам няколко бройки тънки и няколко дебели. От 1-2 седмици обаче нощем излиза от чувала и сутрин го намирам отвит Sad. В момента мисля варианти как да се справя с проблема. Иначе чувалчетата са голямо удобство.

# 37
Купих миналата седмица, на BEBETTO, ама късно видях, че е с едни лепки на раменцата - и снощи за първи път като сложих беб да спи в него, уж залепих правилно, без да има открити части от лепенките - сутринта го намерих с обринати бузки, одрали са му кожичката направо...Та го носих на шиваюка, да му сложи копчета. Иначе, той отскоро се отвива много брутално и само чувалчето е спасение...

# 38
Дъщеря ми спеше цялата минала зима в  чувалче и бях много доволна, но вече не го иска и го махнах. Сега се завиваме с одеалце и като влизам в стаята да я завивам внимавам и аз, че се буди.... ooooh!
Като спеше в чувалчето, я обличах само по боди с дълъг ръкав и боси крачета. Но вече спи с цяла пижамка (горнище и долнище), иначе я намирам отвита със студени крачета.

# 39
Лурдес - това с голите крачета зимата ли? Аз се чудех как да гооблека за чувалчето, накрая сложих боди и ританки тънки, ама...хич не ми се ще да му е много топло newsm78

# 40
Дори нямам такова у дома.

# 41
Дъщеря ми спи в чувалче откакто се е родила , имаме няколко чувалчета различна дебелина , гледам да са по -свободни , за да може да се обръща и да рита. Сега за зимата съм купила такива с ципче отдолу и копчета тик-так на раменцата(без ръкави).Сина ми спеше до 3г и половина в чувал , но вече се завива сам и спи без чувал . На мен ми е страшно удобно , защото не мога цяла вечер да ставам да проверявам дали не се е отвила .

# 42
  • Пловдив
И до момомета спи с чувалче, нищо е е почти на 4 години; много ми е удобно, защото се отвива с друга завивка, а спи сам в стая и не мога непрекъснато да ставам нощем;
имах тънко и по - плътно за зимата;
проблемът ми сега е, че е 110 см и не знам откъде да купя по - голямо
някой да има идеи или да е виждал, което пак да е без ръкави и с цип? newsm78

# 43
Маги не седи в чувалче, одира се да реве. Не е от страх, тя просто не обича да бъде ограничавана. По тая причина не ще  и коланите нито на количката, нито на столчето. Вече не знам какво да правя и аз. Тя също се върти много и е вечно отвита. Та и аз се чудя зимата как ще якараме. Топло е у нас, но все пак си е зима.

# 44
  • Стара Загора
Използвах чувалче с ръкав , защото през ноща си вадеше ръчичките отвън и все бяха студени.

Общи условия

Активация на акаунт