Спален чувал

• 21 907
  • 185
  •   1
Отговори
# 45
Аз също бях решила да го слагам моя син да спи в спален човал но той дори от него се измушва защото сега наскоро започна да пълзи и само да е буден се разкарва по цялото легло,така че и аз нямам предсава как ще я караме зимата  baby_neutral

# 46
Лурдес - това с голите крачета зимата ли? Аз се чудех как да гооблека за чувалчето, накрая сложих боди и ританки тънки, ама...хич не ми се ще да му е много топло newsm78

Да, зимата. В стаята е около 21 - 22 - 23 градуса, и без проблем спеше с голи крачета. Само при много големи студове обувах пижамка. Но чувалчето беше и по-дебеличко. Моето дете много лесно се поти от жегата и затова я слагам да спи по-леко облечена.
 Peace

# 47
Никога не е ползвала. Почти през цялата нощ си спи отвита. Така е от малко бебе. До тръгването си на ясла (на две години) не беше боледувала и ден.

# 48
Не ползвам. Завивам с олекотена завивка.

# 49
Да,ползвах го през зимата Peace Поне ми отпада притеснението,че бебето е отвито.За съжаление вече й и малък.Сега ще купя нови и за нея,и за баткото.Наистина са незаменими за зимата  Peace

# 50
Дъщеря ми спи в спален чувал.

# 51
  • Пловдив
Може ли да споделите какъв точно чувал ползвате, със сигурност ще трябва и аз да взема за бебка.Благодаря на авторкката на темата  bouquet

# 52
  • UK/София
Може ли да споделите какъв точно чувал ползвате,

Памучен, защото има едни като найлон и действат като сауна за детето.

# 53
И аз не съм купувала все още .Ще видим по-натам,ако се отвива се купя

# 54
  • Пловдив
Отговорих положително, вече сме купили.

# 55
Ползвах чувал миналата зима, била е 9-10 месеца. Сега не ми се вярва да стои в него, че е много шавлива, но ще купя. И тя е постоянно отвита ooooh!

# 56
Малката спи в чувал, защото иначе много се отвива. Памучен е, с подплата, с копченца на раменете и цип отстрани. Доволна съм, винаги е топличка. Peace Опитахме с поларени пижами, но много се поти, затова спрях да й ги обличам и се върнахме на чувала. Wink

# 57
Първата зима беше бебе и спеше с одеало.
Започна да спи в чувалче на 11 месеца,доволна съм много.
Ще ползваме и тази зима.

# 58
Откакто се е родил, та до сега е все с чувал-лете с най-тъничките, зиме с вата-като олекотена завивка които са. Независимо дали е чувал или друга дреха, гледам да е естествена материя, предимно памук.За целта винаги чета етикетите.
Пробвах и със завивка, но той се изнервя и се отвива постоянно...не е свикнал. Смятам поне още 1 год да си спи с чувалче.

# 59
ползвах до към 1г.

Общи условия

Активация на акаунт