Спален чувал

• 21 911
  • 185
  •   1
Отговори
# 60
Гласувах с НЕ, въпреки, че по-правилно би било - вече не. Wink Миналта зима, обаче, спа в чувал. Пролетта - тотално го отказа. Mr. Green

# 61
Марти спи в чувал без ръкави с цип отпред. Когато е по-студено му слагам и одеяло отгоре. През лятото спеше пак в чувалче - летен вариант без ръкави. Така ми е спокойно че е завит.

# 62
И за двете ми деца не съм ползвнала спален чувал.

# 63
И двете ми деца спят с чувалчета от новородени.  Просто исках да свикнат.  Дъщеря ми дори не лягаше без да сложим човалче.  Слагам ги и лятото в много тънки човалчета от трико.

# 64
  • Горна Оряховица
Когато беше малък не се отвиваше и ползвах олекотена завивка и одеяло..Започна,когато стана лято и тогава спеше отвит.Септември купих едно чувалче.Сега спи без проблеми в него.Като стане по-студено мисля отгоре да намятам и едно по-плътно одеяло или едно шалте.

# 65
От както стана на 1 година дъщеря ми спи в спален чувал и от тогава аз се родих  Laughing Има три спални чувала според сезона като и трите са от горе като потник а не с ръкави.

# 66
Не ползвам спален чувал.

# 67
Не изпозвам,никога не съм използвала.Това означава да не спим цяла нощ.А предполагам,че е по добре за детенце,особено зимата,но моя син е като турпила,когато спи.Става,ляга,лази,върти се,все на сън.няма как да стане.Добре,че подържам стаята му топла,та много не се притеснявам.

# 68
  • София
От около 2 месеца спи с чувал без ръкави,преди това беше топло и не беше проблем като се отвие,дори понякога му слагам и тънко одеялце отгоре.

# 69
  • На тиха улица
Гласувах с опция 'Не", защото детето е спало едва няколко пъти в чувалче, през първи-втори месец,може би, някак си не свикнах/ме с него....

# 70
  • Плевен
Криси спа през миналата зимата  с чувал без ръкави с цип отпред. Дано и тази зима го търпи, защото иначе не иски никакви завивки

# 71
  • в илюзия
не . Миналата година и взех един , но не свикна с него , не и беше удобно.

# 72
Ния в началото не искаше да спи с чувалче, но лятото успя да свикне за една седмица. Сега съм далеч по-спокойна дали и е топло през нощта, дори съжалявам, че по-рано не съм използвала чувалче!

# 73
Ползвах чувалчета, докато бяха бебета - по време на разходка. Когато станаха по-активни, спрях - децата не се чувстваха удобно в тях.
Спят с олекотени юрганчета и с пижамки (зимата слагам чорапки, заради отвиването). От около година ми прави впечатление, че се сещат да се завиват сами.

# 74
  • Sofia
Днес им купих чувалчета. След няколко дни ще споделя дали ги търпят.

Общи условия

Активация на акаунт