Споделете 125

• 35 107
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Ще поровя и в специализирания форум за децата, но ми трябват пресни впечатления или насоки. Казусът е къде да запишем на английски второкласничка (Сф), важно е преди всичко качеството, а не цената... Благодарско! И отивам да ровя.
Как пък не се изваля днес бе... половин буркан шоколад изядох, ще ме хване диабет, ако така продължава. Супа от кокоши крака (само) не съм яла, бабичката готвеше всичко - крака, бутове, трътки и пр. в кокошата супа. Да ви кажа ли една тайна...  Outta Joint

# 211
# 212
Дуци, спокойна съм вече, явно ще ми мине  Laughing ...тогава когат няма да имам кво да крия  Mr. Green

# 213
Споделям дилема- нова кухня или...Барселона. То си е за отделна тема, с анкета. Не че се чудя много, де
Прескачам кокошите крака, уши и мозъци от нам си кво и ви казвам наздраве!

# 214
Аз съм за Барселона, но кухнята ми е нова. Ако не беше не знам как бих постъпила. Много ти е сложно предполагам, сподели какво си решила в крайна сметка.

# 215
Аз бих отишла в Барса, кухня нали все имаш някаква  Mr. Green, ама спомените от пътувания са безценни. Поне за мен (и забележете, не съм страстен пътешественик).

# 216
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Катюша, поздравления и само приятни емоции занапред.

Споделям невъзможност да ползвам компютъра си втори ден заради скъсан кабел на захранването. Жесток капан, заложен от производители. Два дни преговори с магазини, фирмени и нефирмени сервизи и т.н. с резултат в крайна сметка - защо не си купите нов?!? лаптоп! Заради кабелче, което е уникално за всеки модел? Добре че IT-то ни е на кеф днес и обеща собственоръчно да го прави.
Споделих, ако ви залипсвам, значи всеки в къщи си пази територията (компютърчето)  Mr. Green. Отпуснатото време ми привършва, обаче  Cry.

Дренка - Барселона, разбира се. И после почваш да мрънкаш за нова кухня!

# 217
  • Казанлък of all places
Барселона

# 218
Барса е веднъж, кухнята - завинаги. Избери кухнята. От Барселона ще ти останат снимки, ще ги налепиш на увисналите врати на СКШ-то, да си ги гледкаш, докато бъркаш дробчета по селски.
И фукнята ще ти остане. Ще бъдеш форумска Барселонска звезда, 15 минути слава, 20 завист.
Абе имахме една съфорумка пътешественичка споделетка, тя къде остана? Дето посрещна Коледа в Алпите с австрийски пенсии, за по-тънка лайсна.

Стига бе, за ремонт на кабел трябва поялник, 1 см тинол и 2 см термосвиваем шлаух, пистолет за горещ въздух. Работа за две минути.

# 219
Оле, каква е тая кухня завинаги... УАУ!
Коя е тази с тънката алпийска лайстна, да се появи за вечерна проверка Twisted Evil.
Гледа ми се телевизия.

# 220

не си спомням ника, номинирахме я за нещо си, имаше драма, даже май спичели.
Нали трябва да има някой в опозиция на Барселона. Изчаках два - три постинга и тогава писах.

# 221
Aз посрещнах, само че НГ в Алпите, мен ли дириш Вълчо? Ей ма на, втасвам.

# 222
Е, предвид една друга дилема- дали да се местя окончателно там, където ми е работата, май смисъл от кухня няма. Много сте мили, благодаря ви! Joy
Вълк, чак сега ти прочетох поста- обещавам ти картичка оттам/все някога ще ида/. Да си я сложиш на огледалото в коридора, примерно. Снимки на кухнята ще поместя в съответния подфорум, много ясно.
Дробчетата ги приготвяме по мексикански. Ще ти дам рецепта, ако искаш

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 22:54 от Дренка

# 223
  • Paradise
Барселона, естествено, Дренке!
Вълк, стига с таз опозия, де!
От утре май ще е зима, като гледам прогнозата за предстоящите дни, така се очертава. Тъкмо се наканих да си купя обувки, то май ботуши ще тр. да си търся.
Катюш, много се радвам за вас! Наздраве!

# 224
Вълк, разбирам, аз също си го мислех: не отивай в Барселона, няма да ти избяга, но виж една хубава, нова куФня, ееех, но си викам, я пиши каквото ти е на сърцето Simple Smile.
Извинете, че гледате бледия ми гол гръб през всеки 2 поста, но ми е ужасно скучно тук и не ме е срам да си го призная. А казват, че само на скучните хора им ставало скучно, ха-ха.

Общи условия

Активация на акаунт