Споделете 125

• 34 768
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Много мило Селтакис,ти все пак
ми помогна без да искаш! Wink

# 301
Хм, сетих се, че от сума ти време стои пост, в който " някои потребители " са " илюстрирани " като маймуна с малките си маймунчета , а в Правилата пише, че :
" Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат премахвани. " Може би има някъде условие от сорта на " Когато говориш с мен ще мълчиш. ", което ми е убягнало newsm78

# 302
Хм, сетих се, че от сума ти време стои пост, в който " някои потребители " са " илюстрирани " като маймуна с малките си маймунчета , а в Правилата пише, че :
" Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат премахвани. " ...

Просто досега никоя маймуна не се е усетила да информира модератор, че я обиждат на "човек"

# 303
Чудя се този, който трие, дали си вярва, че има ефект. В смисъл  -възпитателен? Все едно да си мисли, че ако си бърше задника с вестник, ще го научи да чете.... newsm78

Само да ти споделя... преди малко почти не отнесох бан... то още не се знае де... та според мен това с триенето е почти предвестник на банана...  Wink
... а за вестника в твоя случай - не знам...

# 304
дъмбълдор, картинката в подписа ти ме вдъхновява.
Обичам Коледа! Много любим празник. Най-любим.
Обичам я повече от рожденния си ден.  Wink

# 305
Селтакис, т'ва сега комплимент ли беше ? Mr. Green Не помня да съм ти пращала снимка hahaha
Calathea , моят рожден ден е на Бъдни вечер, та и аз много обичам коледните празници. Hug Heart Eyes cheers

# 306
  • Sofia
Краят на един цитат:
"... желанието поражда незадоволеност, незадоволеността поражда нещастие, нещастието поражда страдание!"
Много неизвестни герои от приказките страдат в тази тема. Запознахме се дори с челния опит на потребител пробвал да научи долната част на гърба си да чете. Добре, че не сподели резултата.
Трудихте се неуморно за да докарате темата тук, след многомесечни усилия, желанието ви се сбъдна.
Сега забелязвам, че се опитвате да я издигнете до нови висоти.
Тук също има правила и граници. Възнамерявам да си спестя бъдещи предупреждения.
Сезонното изкукуригване не е оправдание за опитите да се съсипе и малкото останал смисъл в темата.

# 307
Че по-зачукано от отчетните има ли накъде?!  newsm78

# 308
За другите незнам, но аз наоколо страдащи и нещастни не виждам. Само ми е странно защо някой ще създава правила като сам не ги уважава.

# 309
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Изпуснала съм нещо май, гледам екзистенциални въпроси са разисквани.

Аз да си запея мойта песен - сдобила съм се временно с чужд захранващ кабел и вместо да напиша спешното за вчера, наваксвам в Мрежата.

Споделям, че ме е яд на времето заради пропуснат курбан в манастира Света Петка в Бистрица. Обичам общоселските мероприятия и пъстрата мозайка от хора, музика, хорА, казани.  Heart Eyes

# 310
Дид, на Бистрица имаше в събота
някакъв празник,да не говориш за него?

# 311
  • Бу-у-урга-а-ас
Когато слънцето се скрие зад плътни тъмни облаци и задуха вятър на тревожни тласъци, ми се свива душичката. Когато слънцето го няма - и проблемите, и кризата, и малките злободневни препятствия изглеждат като огромни и страшни проблеми, а сърцето ми бие учестено и се задъхвам.
Колата си е все така задавена от моя милост, готварската печка сваля шалтера, гласът ми го няма, а дъждът тепърва започва да вали.

# 312
С АГУ ли ти е колата? На печката извади щепсела и го вмъкни с развенени бананщекери, не както е бил досега. Допри фазомер и прещракай всички възможни положения на ключовете.
Гледай дали ще светне фазомера. Ако не светне, пробвай да готвиш. Това е временно решение. Във всички случаи е за преглед от кволифициран електротехник.
Ако не си на АБ, разбий си прясно яйце с една капачка ром в чаша за безалкохолно с вилица и го изпий.
Потребителите обичат своите модове, защото са справедливи.

# 313
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Azsa, 100 годишнина на читалището в Бистрица се е празнувало в събота с големи тържества.

А утре е Петковден, храмов празник на бистришкия манастир с голям събор, курбан и прочее. Но пък понеже сряда било пости, поповете разпоредили изместване на празника за днес.
Това е любимо за посещение събитие на политиците и повод да слезнат при народа, да поседнат на трапезите и си направят лобита. И после с месеци се коментира кой депутат, министър, съответно кандидат такъв как е поговорил с тоя-оня и колко бил "наш човек". Обичам въздуха и суматохата на тези самобитни веселби.  Heart Eyes

Извадих стари снимки да покажа атмосферата:
казаните: http://media.snimka.bg/4570/015396037.jpg
трапезите: http://media.snimka.bg/4570/015396040.jpg
И задължителният реквизит: http://media.snimka.bg/4570/015396039.jpg

# 314
Аз вече съм много веща по тези мероприятия,
за който го интересува,утре купонът е в Орландовци.
За старите хора съм сигурна,че е тръпка,особенно
сега като гледам и снимките на Дид.

Общи условия

Активация на акаунт