Споделете 125

• 35 107
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Днес ми е вълнуващо.
Ще се местя в новата квартира.
Хем се радвам, че съм в нова квартира (стар любим квартал Heart Eyes), ще имам съквартирантка с куче Simple Smile
Ще имам повече време за себе си, за момичетата, за учене, писане и всичко, за което нямах време досега.
Хем...няма да имам мило Tired
И ще ми липсва да го гушкам нощем.
Но нищо, де, с малко упоритост може и да оправя нещата. Thinking

От снощи ябълките на Наталина в Готварския не ми излизат от главата.
Що ми трябваше да го отварям тоя форум Blush

# 361
  • о`майна лунна нощ е
Добро утро и от мен!

Сдобих се с прекрасно италианско кафе и сега съм се отдала изцяло на него и форума /писмената защита ще почака да ми дойде настроението .... или шефът да се появи в офиса Crazy/.

Гюлфия - в нова кооперация ли сте? Ако е така доста време ще имате влага от съхненето на стените. Съветът ми е да си вземете влагоуловител. Цените са между 200 и 700 лв. Има доста сполучливи модели на Бъджет /марка на Практикер/, Уфеса, Фагор /любимите ми, но по-скъпи от другите модели/. До 10-12 л. на ден може да изсмуквате с него от въздуха, а не харчи много ток /между 200 и 450 вата са/. В стария апартамент, въпреки че ставаше дума за 27 годишен блок, имахме ужасен конденз по прозорците. Взехме си такава джаджа и се родихме просто. А и е функционално 2в1. Зад гърба му може да се сложи сушилника за дрехите и така хем отпред събира водата, хем отзад издухва дрехите и съхнат по-бързо.

# 362
  • Варна
Ето - да си оправите вкуса в устата.

# 363
Добро утро и от мен!

Гюлфия - в нова кооперация ли сте? Ако е така доста време ще имате влага от съхненето на стените. Съветът ми е да си вземете влагоуловител. Цените са между 200 и 700 лв.
Тъй де, като няма хляб, яжте пасти.
Ше ви покажа влагите на Вълчицата и ще спестим кинтите за ПВЦ. Може да сме на студено, но ще сме на сухо.

# 364
  • о`майна лунна нощ е
Ей, Вълк, не ме режи така  Crossing Arms
По-добре ли е да си докарат някоя алергия от мухъла и да дадат в пъти повече за лекарства? Не споря с теб. И ние често си броим стотинките, но някои инвестиции се възвръщат многократно и спестяват доста главоболия. Аз за такива неща не се скъпя, ако ще цяла зима на кисели краставички да карам после.

# 365
  • Казанлък of all places
Марадоне, ужасена съм!
Гюлфи, ние имаме едно нещо,наречено Хапчето - и то лови влага , малко е и се слага по високи шкафове да не го стигат малки момчета. ето го За една стая върши работа, ама ако е за повече, беж за Весиния вариант.
Радост и веселие царят тази сутрин в темата - дали не е поради Алисината торта- , което ми помага в търсененто на начин да си закарам задника до Копенхаген ако може без прекачване и ако може за малко пари ... Може и до Стокхолм. Абе, какво се носи от Швеция? Водка?

# 366
Добро утро.
Тортата на Алиса за пореден път ме убеди, че мога цял живот да не ям нищо друго освен сладкиши, бонбони, захарни фигурки и всякакви подобни нещица. Ако бях Рокфелер щях освен огромен басейн с джакузи да си имам и цяла шоколадова работилница, подобна на тази, която си направи Жулиет Бинош във филма " Шоколад ".
Чудно ми е защо на моменти момиченцата проявяват такъв интерес към дракони, чудовища и " добли " крокодили, то като се замисля няма нещо, или някой, в който/което децата да не откриват предимно добро и го умеят повече и по-добре от всеки възрастен.
Навън грее слънце, но е студено, а на мен не ми се ще да си стоим вкъщи.
Усмихнат ден на всички дечица пожелавам, знам, че звучи твърде отчетническо, но така ми дойде отвътре. Heart Eyes

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 23:23 от дъмбълдор

# 367
Ъм, водката не е ли от Финландия?
От Швеция са ми носили ментов ликьор, ама идея си нямам дали им е нещо национално или просто до това са се добрали, с техните режими върху алкохола  Rolling Eyes

# 368
  • о`майна лунна нощ е
angelina.bgk - точно такова хапче купихме първоначално. НИКАКВА работа не свърши, никаква! Сложихме до буквално течащ от конденз прозорец и за повече от 24 ч. не можа да събере и 20 мл. вода във ваничката, а се продава на цена около 16-20 лв. Такива таблетки са по-скоро за шкафове, но и там не им виждам ползата, честно казано.

# 369
  • Варна
Какъв съвпъдък, и у нас тази сутрин има страшен конденз. Ние гледахме влагоуловител за около 20 лева. Отделно таблетки за него - също за около 20 лева. Чудя се дали ще свърши работа?
Ха, докато пусна поста и вие сте писали. Жалко.  Confused

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 10:04 от Саня

# 370
Веси Вас, аз пари имам, нямам влага. Гюлфи се оплакваше от влага. Тя ходи "гола, боса и гладна".
Ти й казваш дай 700 лева за нам кво си. Ще имаш поне заем.  Twisted Evil

# 371
  • о`майна лунна нощ е
Продължаваш да ме дъвчеш - писах "между 200 и 700 лв.". Нашият е от 200 лв., но недостатъкът му е, че е шумен. Въпреки това си върши перфектна работа и си е оправдал парите.

# 372
Аз чакам да монтират конвекторен отоплителен панел под прозреца с конденза. Така няма да ми е нужен влагоуловител. Щото пък като стане много сух въздуха ще се наложи и овлажнител за него. Така ще си спестим и двата уреда.

# 373
Значи последно какво става? Санираме си жилището, защото сме зелени, държавата ни опрощава за няколко години давък сгради, пестим енергия. Кметството ни увеличава данък сгради, защото е с нова дограма. Купуваме си отвлажнител и овлажнител и им ръгаме щепселите в контакта, с което пък компенсираме спестената енергия от отопление.

# 374
Конспирация!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт