Споделете 125

• 35 107
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Едва ли, но хубава супа ства и от сушени манатарки.
Има един чешит челядинки, които миришат на теменужки.
"Като се видя в огледалото каква съм красива, чак ми се приисква да се целуна".
Много сте хубави и свежи, и малко си приличате с Прекрасната.

# 61
  • London, baby
Аз не мога да разбера прекрасната защо не се е показвала до сега.. тази хубост трябва да се номинира тази година. Simple Smile

# 62
И аз искам да видя Прекрасната. И много други!
Всъщност искам да ви видя всички отчетници, толкова близки ви чувствам.
Макар, че от скоро съм с вас.
Последните две изречения спокойно могат да влязат в клишетата в темата на Селтакис.  Wink
Но пък си е истина.

# 63
Близки, близки, ама ей на, с последният си пост тайно се надявах я ти, я Вълка да ме покани на свински ушички или кокоши крака, ама   Crossing Arms  Mr. Green

# 64
Виесманка по твоята логика ти също
трябва да махнеш тази с червената
шапка от аватара.
Ставаме сутринта с детето и му казвам:
"Чакай да се пооправя малко,че на нищо не
приличам"(не очаквах отговор и започнах да се
мацота нещо).А тя милата вика "убавка си мамо".
Естер, ела у нас на пълнени чушки.

# 65
Хехехе, трогната съм азса, пълнените чушки майка ми добре ги прави, та даже току що обядвах такива  Laughing Тези със свинските ушички и кокошите крака да му мислят като им се натреса канена-неканена, особено Калатеа както ми е близо, а пък и както вече имам покана от един младеж баш от Разград  Sunglasses

# 66
  • Москва
Пак тръгвам за София.Не  е далеч,но се чувствам на другия край на света.
Слънцето днес ме дразни.Искам облаци и вятър.
Срам ме е да пиша в темата...

# 67
ester, ти поне си ми на един хвърлей място, така да се каже.
И без това уж среща си обещахме, а не се срещнахме.
Ми да те водя в нашето градче на хубавото кръчме, където приготвят разкошни свински ушички на скара.
Ама от свинското се получава целулит. На мен не ми дреме.

Azazel, няма срамно! Пиши, разказвай, каквото сърце и душа ти подсказва.  Hug

# 68
ester, ти поне си ми на един хвърлей място, така да се каже.
И без това уж среща си обещахме, а не се срещнахме.
Ми да те водя в нашето градче на хубавото кръчме, където приготвят разкошни свински ушички на скара.
Ама от свинското се получава целулит. На мен не ми дреме.

Калатеа, съгласна съм  Blush bowuu

# 69
И транспортът ни е супер уреден между двата града. Кеф ти влак, кеф ти автобус.
Ще те посрещна, ще измъкна и Вердад от тях и да видиш какво трио ще си спретнем!
И без това съм и обещала да я посетя да видя бебката. Ще се зарадва, ако те доведа за изненада.  Wink

# 70
  • Майничка
Жозефино, свежо гадже си ти, пу, да не ти са уроки! (сещам се за една сцена от "Моята голяма, луда, гръцка сватба" - минава булката с баща си, от едната страна в църквата - гръцката рода, от другата - американската, цялата гръцка половина се изрежда да плюе по булката да не я хващат уроки, а другата половина гледат и не вярват на очите си Laughing)

Какво нещо е цикличността - като се събрахме с мъжа ми - чистехме заедно; като се пръкна №1 - той излизаше с нея на татков (полу)ден, аз чистех; като поотрасна - аз ходех с нея по куклени театри, той чистеше; в по-късен период - пак чистехме заедно и излизахме тримата; като се пръкна №2 - почнаха пак татковите (полу)дни... Айде по-бързо да расте това дете, та пак да дойде неговият ред!

# 71
  • London, baby
azsa, добре ми е така.  Simple Smile

# 72
И транспортът ни е супер уреден между двата града. Кеф ти влак, кеф ти автобус.
Ще те посрещна, ще измъкна и Вердад от тях и да видиш какво трио ще си спретнем!
И без това съм и обещала да я посетя да видя бебката. Ще се зарадва, ако те доведа за изненада.  Wink

Предложението стана неустоимо по всички параграфи, идвам, ти само ми кажи кога!  Grinning

# 73
Рядко пътувам някъде през деня. Изключвам случаите, когато водим детето на терапии, но те обикновено са вечер. Ако през седмицата работиш, като че ли е най-удобно през уикенда. Хем никой за никъде не бърза. И през уикендите сме най-често у дома, с изключение на идния, когато отивам край морето на помен на татко.
Кажи уикендите устройват ли те и веднага ще се организирам.

# 74
Да, устройват ме, засега единственото сигурно време, в което няма да съм тук уикенда е 14-15 Ноември, но то е далеч така, че дотогава уикендите ме устройват напълно.

Общи условия

Активация на акаунт